Şimdi Ara

Ibretlik hayat hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler size hayatımın karmaşıklığını, eğlencesini, iniş ve çıkışlarını anlatmaya karar verdim. Aradığınız her şey var hayatımda, kendinizden bir parça bulacaksınız bir yerden itibaren :) birkaç kişi buradaysa başlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başla bakalım.

• Tamam.
  • Beyler ilk önce biraz kendimden bahsetmeliyim. Yaşıtlarıma göre biraz uzun, orta kilolu hafif kaslı birisiyim. Spor yapıyorum, her şey de spor tesisinde başladı zaten. Her neyse, fiziki olarak boyumdan dolayı biraz yapılı görünürüm. Bu da işin açığını söylemek gerekirse beni biraz çekici yapar

• eeeeee sonra
  • Niye bir kerede yazmiyorsun?

• bu özetiyse iyiymiş okuyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokkisasurelik

Beyler ilk önce biraz kendimden bahsetmeliyim. Yaşıtlarıma göre biraz uzun, orta kilolu hafif kaslı birisiyim. Spor yapıyorum, her şey de spor tesisinde başladı zaten. Her neyse, fiziki olarak boyumdan dolayı biraz yapılı görünürüm. Bu da işin açığını söylemek gerekirse beni biraz çekici yapar

Adam hayatımı anlatcam diyo herşey spor tesisinde başladı diyo. Spor tesisindemi dünyaya geldin?
  • Her zamanki gibi yine Kadıköydeki spor salonuna gittim. Huyumdur, ilk gittiğim zaman etrafı bir süzerim. Yine süzdüm etrafı, farklı bir şeyler olduğunu sezmiştim. Çünkü her zamankinden daha şen şakrak bir ortam vardı. Fikirtepeliyiz vesselam, apaçilerin içinde geze geze biraz da apaçi huyları takınmıştım. Ne zaman apaçi gibi davranmak istesem de içimden bir ses beni engellerdi, yine kendime hakim oldum ve koşu bandına çıktım.

• Flood yaparsan kitlenir konu. Ya uzun uzun günde bir iki part yaz ya da hiç yazma boşuna
  • Ufak ufak artırdım hızı, tempoya kaptırdım kendimi ve yavaştan koşmaya başladım bantta. Kulaklığımı taktım, müziğin verdiği coşku ile iyice hızlanıp koşmaya başladım.
    Bir süreden sonra anladığım ve araştırdığım kadarıyla beden süreklileşmiş hareketleri omuriliğe devrediyor. O durumu yaşadım
    20-25 dakikalık yorucu bir koşunun ardından soluklanmak için yavaşladım bayağı bir. Bir yandan havluyla terimi silerken, bir yandan da etrafı süzmeye tekrar başladım.
    Birden gözüme salonda hiç görmediğim, sarışın bir kız çarptı.
    Fiziği çok alımlı geldi bana, istemsiz bir çekim oluştu ve birden bire tüm hareketlerim değişmeye başladı.
    Hipnotize olmuş gibiydim beyler, kafam kilitlendi. Sağlıklı düşünemiyordum. Ama kızı görseydiniz eminim dibiniz düşerdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Flood yaparsan kitlenir konu. Ya uzun uzun günde bir iki part yaz ya da hiç yazma boşuna

Ben de tek çırpıda anlacatağım zaten bundan sonrasını. Uyardığın için teşekkürler.

• yoksa sende alfamısın

• Yerleşelim bakalım
  • Alfa ne demek? Işın gibi birşey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordDoctor

Alfa ne demek? Işın gibi birşey mi ?

yok crisis
  • noldu bu elemanın hayat hikayesi ölmedimi hala bu ?
  • şok gazetesindeki hikayelere benzeyecek sonu sanırım :)
  • gerçekten çok ibretlikmiş kardeş. kaç yıl yaşadın sen? bu kadar kısa sürdüyse?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.