Şimdi Ara

İç Anadolu da kücücük bir Şehir .ampülü söndürdü ,Güneş doğdu.bahar geldi .KIRŞEHİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
27.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niğde'de de İYİ'nin kazanacağını sanıyorduk ama olmadı. Akp ciddi oy kaybetti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uslubun hoş dğeil hocam sadece bir belediye seçimi kazanıldı lütfen muhalif seçmene sesleniyorum uslubunuza dikkat edin ve bunu abartmayın bu sadece akp li seçmenin muhalif partilere açtığı bir krediydi. ( suriyeli göçmenler + ekonomi) sebebiyle. Umarım bunu iyi hizmetler yaparak kendileri çaısından iyi değerlendirirler. Bugün genel seçim olsa cb yine seiçlir akp belki 49 değil de 47 oy alır yine meclis çoğunluğunu alır. Hiçbirşey değişmedi yani zafer sarhoşluğuna girmeden muhalefetin elindeki imkanı iyi değerlendirmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Aynı vatanda yaşıyoruz ama kim neyden kurtulmuş illet zillet hain pkklı diye köpek gibi saldıranlara sor önce. Seçimden önce her ağzına geleni söyle sonra ise biz kardeşiz aynı vatandayız bir sürü tatava. Kazansaydı ist ankara falan çıkıp herkesi kucaklayan açıklamalar yapacaklardı. Dün her hakareti yapanlar bugün hayrola diyor. Kafaya bak. Düşman kim diye soruyorlar. Sizin gözünüzde muhalif herkes düşman değil mi? Bırakın bu ayakları.

Alıntıları Göster
    Öküzüde ekle birader, düşman bile bu kadar hakaret etmemiştir bu millete. Yalniz gazi unvani alan antep okuz lafini yedi, ben yakistiramadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uslubun hoş dğeil hocam sadece bir belediye seçimi kazanıldı lütfen muhalif seçmene sesleniyorum uslubunuza dikkat edin ve bunu abartmayın bu sadece akp li seçmenin muhalif partilere açtığı bir krediydi. ( suriyeli göçmenler + ekonomi) sebebiyle. Umarım bunu iyi hizmetler yaparak kendileri çaısından iyi değerlendirirler. Bugün genel seçim olsa cb yine seiçlir akp belki 49 değil de 47 oy alır yine meclis çoğunluğunu alır. Hiçbirşey değişmedi yani zafer sarhoşluğuna girmeden muhalefetin elindeki imkanı iyi değerlendirmesi gerekiyor.
  • kırşehire saygılarımı sunarım,
    respect bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Yazdığını da okumuyor ya da unutuyor.

Neyse kardeş neyse bitti gitti garı herkese hayırlı uğurlu olsun. Şu istanbulda belli olsa da tümden kurtulsak

Alıntıları Göster
    Aynen öyle bitti de gitti gari :))))
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Farkına varamdıkları iktidar seçmenine karşı hakaretin dozunu düşürmezlerse muhalefete verenler pişman olacak

• HOCAM ŞİRİN KIRŞEHİR'İN KOMŞUSU OLAN YOZGAT'TAN BİLDİRİYORUM

BAŞTA KOMŞULARIMIZA BAHARI GETİRDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

YOZGAT:
    2014 YEREL SEÇİMİNDE AKP+MHP=%94

2019 YEREL SEÇİMİNDE AKP+MHP=%56

BURADAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ ANADOLU'DAKİ İNSANLARIMIZ DA BİLİNÇLENİYOR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: urkal

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çocuk sen git oyun oyna dersini çalış büyüyünce siyaset yap

• Hayirli olsun darisi kayserinin başına

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14E016876

Hayirli olsun darisi kayserinin başına
    kayseri zor hocam.dün tv başında seyrederken kayseri ve konyada ki ak parti oy oranlarını gorunce orada yaşayan insanlar bu yönetiliş şeklinden son derece memnunlar heralde dedim.bi yerde yuzde 69 bi yerde yuzde 71 ile kazandılar.orda maaşlar refah yuzeyi daha fazla galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otelmitrivago

HOCAM ŞİRİN KIRŞEHİR'İN KOMŞUSU OLAN YOZGAT'TAN BİLDİRİYORUM

BAŞTA KOMŞULARIMIZA BAHARI GETİRDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

YOZGAT:
    2014 YEREL SEÇİMİNDE AKP+MHP=%94

2019 YEREL SEÇİMİNDE AKP+MHP=%56

BURADAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ ANADOLU'DAKİ İNSANLARIMIZ DA BİLİNÇLENİYOR...
    Yozgattan umudum yok la gardaş kaç senedir aynı memleket hiç değişmedi bıraksan yine Mehmet Erdemiri getireceklerdi
  • Kırşehirlileri tebrik ederim.
    Bozkırda bir çiçek gibi açtılar.
    Ama dikkat etsinler Akape heran Kırşehiri ilçe yapabilir.
    Malum Menderes,CHP ye oy verdi diye Kırşehiri ilçe yapmıştı.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 3 Nisan 2019; 22:42:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

Bu mesaj silindi.
    ne şuursuz adamsınız...
  • Burdakiler rahat hocam çok zor gibi gözüküyor

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Siz koyduk mu derken iyi muhalifler dedi mi kötü ha?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.