Şimdi Ara

İç Anadolu da kücücük bir Şehir .ampülü söndürdü ,Güneş doğdu.bahar geldi .KIRŞEHİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
27.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP'ye en büyük darbeyi MHP vurdu Kastamonu Bartın Karabük buralar MHP'nin kalesiydi AKP'ye geçmişti tekrar geri aldı
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    Konya koca bi kasaba, hacim olarak, nüfus olarak büyür ama hiç bir albenisi olmaz. Nüfusu 20 milyon da olsa büyük bir kasaba olmaktan öteye gitmez. Örneğin, Eskişehir 20 yılda bir avrupa şehri oldu ama bu vizyon sahibi bir belediye başkanı sayesinde oldu. Konya için bu mümkün değil çünkü heykelden, sanattan, estetikten anlamayan, gelişime kapalı muhafazakar zihniyetle ilerleme kaydedilemiyor. Konya için 5 yıla 20-30 cami daha yapılır, 3-5 alt geçit falan yapılır bu da orada yaşayan insanlarımızın beklentisini karşılar.
  • arda-tt A kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız o konuda ama para ve ödenek de çok şey demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    Evet insan düşünüyor, şimdi ekonomik açıdan zorlanacaklar diye.
    Ama Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen nasıl başardı?
    Parayı çarçur etmedikten, yandaşa dağıtmadıktan sonra herşey yapılabiliyor bence.

Bakın Eskişehir'e:
    dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsIb
  • arda-tt A kullanıcısına yanıt
    Yılmaz Büyükerşen'i takdir etmek gerekir. O başardı ama, başaramayan da var. İzmir'in hali içler acısı yıllardır.

İnşallah dediğiniz gibi olur da, yandaşlara para yedirmeden hem şehirlerimiz yaşanabilir bir hale gelir hem de devletin üstündeki yük azalır. Eğer muhalefet belediyesi olarak bunu başarabilirlerse, önümüzdeki genel seçine kadar çok şey değişir. Eski, yandaşın zengin edildiği sistem devam ederse bu seçimde yaşanan değişiklikler yine kalıcı olmaz diye düşünüyorum.

• 3 gün önce seçim olduğunu bilmesem düşman askerini savuşturup şehirde kontrolü ele aldılar zannedicem. Kardeş sakin ol alt tarafı belediye CHP'ye geçmiş.

Kaldı ki AKP ve MHP farklı aday göstermiş. Burda da ittifak yapsalarmış %54.3 alacakmış. Yani değişen pek bir şey yok.

Hayatımda hiç oy vermedim. Çünkü siyasete adım atan herkesin kendi cebini doldurmak istediğini inancım tam. Yalnız ilk geldiklerinde güven kazanmak için az çalıyorlar o yüzden değişimi destekliyorum. Malesef, özellikle yeni nesil, AKP'nin kamuda hırsızlığı ve yolsuzluğu icat ettiğini falan düşünüyor. Yahu 2000 yılı öncesinde de bu ülkede neler olduğunu ana haber bültenlerinden izleyemeseniz de biraz okuyun, öğrenin.

Kırşehir belediyesi'ni geçtim başkanlığı CHP alsa bile yolsuzluk ve talan bitmeyecek. Milli gelir 15k doları kıramayacak. Ekonomi büyümeyecek, Türkiye uluslararası arenada daha fazla saygı görmeyecek. Seyahat edebildiğimiz ülkelerin sayısı artmayacak. Dolar 3 liraya düşmeyecek. Eğitim kalitemiz artmayacak. Dünya çağında sporcular çıkmayacak. Kusura bakmayın da sorunlu olan bu milletin kendisi, sarayda oturanlar değil.

• köylerine haftada belirli saatlerle su veriliyordu milleti susuzlukla terbiye ederlerse bu beklenmedik bir sonuç değildi bence
  • 😊 dostum işi dram haline, endorfin yükselmesi haline neden getiriyorsun ki? Herzaman böyle olur. Yönetim el değiştirir. Fakat asıl dram bundan sonra başlar. Her ilimize her beldemize her partiden en iyi yöneticiler gelsin isteğim. Fakat bu ülkenin temel sorunu parti değil, zihniyet maalesef. Bu ülkede bir tobleron davası olmuyorsa, gerisi boş nafile zaman kaybı dostum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bircok semtte oldugu gibi orada da tahminim parti degil isim kazanmistir.benim oturdugum semtde de yuzde 60 akp ye oy cikiyordu.ama belediyeyi kaybetti.yani eski baskani istemiyorlardi,yerine baska isim olsa kesin kazanirdi.ben bile akpli olmama ragmen onu istemiyordum.bunlar genellikle isime tepki oylari,partiye degil.önumuzdeki genel secimlerde iddia ediyorum AKP orada birinci olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

Bu mesaj silindi.
    Açtı tabi, zillet ittifakı dedi. Hangi masada kurulduğu belli olmayan ittifaklar vs. diyerek oy verenleri ötekileştirdi. Zaten kutuplaşma yıllardır yapılıyor. Sağ-sol, dindar-dinsiz, mutaassıp - marjinal vb.

Tarım ve hayvancılığın geldiği durumu ancak bir düşman yapardı bence.
  • ülke genelinde kaybettiniz. hala ışık yandı ampul söndü güneş çıktı.

bu ülkenin güneşi akpdir. 100 senelik chpyi 20 senedir tarihe gömdü tatava yapmadık yine bastık geçtik. dolarınız bile halkı vazgeçiremedi akpden. chp neyse akp de artık odur. kendi kitlesi olan bir partidir. önderimiz de erdoğandır.
  • Doğru ... küçücük bir şehir .

Fakat hizmet etmeyen veya beceremeyen de kim olursa olsun tokadı haketmiştir .

• Arkadaşlar selam, bir kırşehirli olarak kırşehiri ve insanını sevmem, nefret ederim. Eskiler çocuklarını, bizleri hep, oğlum burası kırlık dağlık taşlık, buradan birşey olmaz, git memur ol, sırtını devlete daya telkinleriyle büyütmüşlerdir. Yeni nesil bile o şekilde büyütür çocuklarını. O yüzden bizim oralardan öğretmen, devlet memuru falan çok çıkar. Garantici insanlardır. Meslekleri garanti olduğu gibi, ilişkilerinde de garanti insanlarla muhatap olurlar. Hayatlarını riske atacak hiçbir girişimde bulunmazlar. Bu yüzden kırşehir’den muhalif neredeyse çıkmaz. Güç kimdeyse onun yanındadırlar. Mesleki hayatlarında kendilerini garantiye alabilmek adına güç kimseyse (şef, müdür vs.) ona dallavukluk yapmaktan çekinmezler. Bir akrabağımız var, kız antalya’da bir kooperatifte memur olarak çalışıyordu. Müdür olabilmek için hiç sevmediği halde kooperatif başkanının oğluyla evlendi. Müdür de oldu. Başka bir akrabamız çocuk kpss’ye girmeden önce siyasetle hiç işi yoktu. Sınav açıklandı, iyi de bir puan aldı. Puanını öğrendiği günü instagram hesabını herkese açıp cuma mesajları yollamaya başladı. Sakal bıraktı ve tayyip fotoğrafları paylaşıyor an itibariyle. Milli eğitim bakanlığına atandı.

Bir kırşehirli olarak söyleyebilirim ki “kırşehir’den ****** çıkmaz” sözü çok doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 2 Nisan 2019; 18:7:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Arkadaşlar selam, bir kırşehirli olarak kırşehiri ve insanını sevmem, nefret ederim. Eskiler çocuklarını, bizleri hep, oğlum burası kırlık dağlık taşlık, buradan birşey olmaz, git memur ol, sırtını devlete daya telkinleriyle büyütmüşlerdir. Yeni nesil bile o şekilde büyütür çocuklarını. O yüzden bizim oralardan öğretmen, devlet memuru falan çok çıkar. Garantici insanlardır. Meslekleri garanti olduğu gibi, ilişkilerinde de garanti insanlarla muhatap olurlar. Hayatlarını riske atacak hiçbir girişimde bulunmazlar. Bu yüzden kırşehir’den muhalif neredeyse çıkmaz. Güç kimdeyse onun yanındadırlar. Mesleki hayatlarında kendilerini garantiye alabilmek adına güç kimseyse (şef, müdür vs.) ona dallavukluk yapmaktan çekinmezler. Bir akrabağımız var, kız antalya’da bir kooperatifte memur olarak çalışıyordu. Müdür olabilmek için hiç sevmediği halde kooperatif başkanının oğluyla evlendi. Müdür de oldu. Başka bir akrabamız çocuk kpss’ye girmeden önce siyasetle hiç işi yoktu. Sınav açıklandı, iyi de bir puan aldı. Puanını öğrendiği günü instagram hesabını herkese açıp cuma mesajları yollamaya başladı. Sakal bıraktı ve tayyip fotoğrafları paylaşıyor an itibariyle. Milli eğitim bakanlığına atandı.

Bir kırşehirli olarak söyleyebilirim ki “kırşehir’den ****** çıkmaz” sözü çok doğrudur.
    dogru senden adam olmamış.yediğin ictiğin büyüdün hatta bilip bilmeden konuştugun insanı hakkında hakaret edebiliyorsun.verdigin vittiri zırt 2 3 tane akrabanı nasıl tüm kırşehir e bağlarsın. sen kırşehiri kırşehir de seni sevmemiş zaten. ama insanı hakkında boyle atip tutamazsın.hele hele hakaret hic edemezsin.

• 27 yılımı kırşehir’de geçirdim. Pek çok akrabağımız halen orada. Tarihi kırşehir lisesi mezunuyum. Tabi ya hiç bilmem kırşehiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 2 Nisan 2019; 17:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

27 yılımı kırşehir’de geçirdim. Pek çok akrabağımız halen orada. Tarihi kırşehir lisesi mezunuyum. Tabi ya hiç bilmem kırşehiri
    kırşehir i sevmeye bilirsin.kırşehir halkını sevmeye bilirsin.ama hakaret edemezsin.kırşehir kucuk sehirdir.bi insanın adı sanı herkes tanır.mağdem kırşehirliye hakaret ediyorsun kimlerdensin söyle bakalim.tanıyalim bilelim.sanırım mağlum parti nin adamisin secimlerde umdugunu bulamayınca kırşehirden adam cıkmaz diye ağır bir itham ediyorsun.sen ne adamlık yaptın onu anlat bakalim.neşet ertaşın memleketine ve ona bu ağır hakareti yapabiliyorsun?

ben senin yerinde olsam yorumunu silerim.bi gaflette düşmüşsün bence daha fazla sıvama.sevmiyorsan sevmezsin ama hakaret edemezsin.
  • düzelttim, orayı sen doldurursun istediğin şekilde. Kamanlıyım bu arada. Babam eğitimcidir. Yıllarca okul müdürlüğü, oradan da ilçe milli eğitim müdürlüğü yaptı. Emekli olunca dershane açtı vs.. kırşehir’de herkes tanır bizi.

Edit: sizde sadece neşet ertaş gibi extrem bir örnek vererek tüm kırşehir’liler böyledir diye bir genelleme yapamazsınız, biliyorsunuz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 2 Nisan 2019; 18:12:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.