Şimdi Ara

İç Anadolu da kücücük bir Şehir .ampülü söndürdü ,Güneş doğdu.bahar geldi .KIRŞEHİR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
27.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin İzmir konulu başlığından belli AK-KOYUN Olduğun iyisimi koyunlarinla otla sen bulasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl Kırşehir'de görev yaptım hiç unutmam Kırşehir'e ilk geldiğimde oturacak park ve sosyal alan yoktu , hatta nasıl bir köhne yere geldim diye üzülüyordum.

Parti olarak değil hizmet olarak gerçekten Kırşehir'de çağ atlattı Bahçeci. Kent park , masal park ve tüm sosyal imkanları Kırşehir'e kazandırdı.

Her zaman dediğim gibi Kırşehir' insanı ahilikten uzak bir yapısı var. Bu kadar hizmeti göremeyip nankörlük edenler , Anadolu da Kırşehir'den çıkardı zaten.
    Yazık Kırşehir gelişimini tamamlamıştır artık ..

• quote:

Orijinalden alıntı: net w

5 yıl Kırşehir'de görev yaptım hiç unutmam Kırşehir'e ilk geldiğimde oturacak park ve sosyal alan yoktu , hatta nasıl bir köhne yere geldim diye üzülüyordum.

Parti olarak değil hizmet olarak gerçekten Kırşehir'de çağ atlattı Bahçeci. Kent park , masal park ve tüm sosyal imkanları Kırşehir'e kazandırdı.

Her zaman dediğim gibi Kırşehir' insanı ahilikten uzak bir yapısı var. Bu kadar hizmeti göremeyip nankörlük edenler , Anadolu da Kırşehir'den çıkardı zaten.
    Yazık Kırşehir gelişimini tamamlamıştır artık ..
    çalışmalarını öyle veya böyle tamamladı başkan, lakin o yollardan ne çektiler kırşehirliler bilir, su şebeke sorunu yüzünden medrese mahallesi ne çekti kırşehirliler bilir, termedeki yolları daraltıp ben kavşağı genişletiyorum deyip Atatürk heykelini nasıl taşıttığını kırşehirliler bilir, herkes tarafından beğenilen şehir meydanını nasıl betonlaştırdığını yine kırşehir halkı bilir, kent park desen zaten kırşehirliden çok suriyeli vardı.

kırşehirli buna bakarak oyunu kullanmıştır.

• Benim anlamadığım asıl CHP 300 oy farkla kaybettiği Giresun'a neden itiraz etmiyor? Bence itiraz edilse orası da CHP'ye geçer.
  • Güneş doğdu Bahar geldi -- pkk bin ağzıyla konuşma burda

• quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Lan allahtan bi belediye secimi kazandiniz.duyanda isgal altindaki yurdu hasa ataturk gibi kilictaroglunun kurtardigini diyeceksiniz.yok boyle bi gormemislik yemim ediyorum.
    böyle kızanları görünce daha çok keyif alıyorum.
  • Blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

çalışmalarını öyle veya böyle tamamladı başkan, lakin o yollardan ne çektiler kırşehirliler bilir, su şebeke sorunu yüzünden medrese mahallesi ne çekti kırşehirliler bilir, termedeki yolları daraltıp ben kavşağı genişletiyorum deyip Atatürk heykelini nasıl taşıttığını kırşehirliler bilir, herkes tarafından beğenilen şehir meydanını nasıl betonlaştırdığını yine kırşehir halkı bilir, kent park desen zaten kırşehirliden çok suriyeli vardı.

Alıntıları Göster
    Alt yapı çalışmalarında oradaydım aynı sitemi bende etmiştim, fakat belediye de çalışan bir abimiz bana , alt yapı çalışmasında çok ugraştık çünkü ömürlük olsun bir daha sıkıntı yaşamayalım diye.

Şuana kadar hiç bir belediye alt yapı ile uğraşmamış bahçeci doğal gaz ve normal şebeke borularının zamanında yanlış döşenmesiyle uğraştılar ve yaptılarda .

Fakat bunu Kırşehir' halkı cehaletin den verilen hizmeti görmezden geldi . Kırşehir'in öncesi ve sonrasını bilen biri olarak yazık oldu diyorum.

Bu kafayla Kırşehir Ankara ve Kayseri arasında sıkışmış gelişimi olmayan bir şehir olarak kalmaya devam edecek.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kırşehirde 4 sene okudum.Yeni mezun oldum.Şehre gittiğimden beri her sene yollar kazıldı.İnsanlar kaldırımda sıkış tepiş yürüyor üstü başı toz çamur oluyordu.
    En son yolları kazmalarının sebebi alt yapı çalışması yapmalarıymış.Bitirdiklerinde hiç unutmam aşırı yağmur yağdı ve kaldırımlar taştı heryeri su bastı,okadar taştıki motorlu bi abimiz motordan düşüp sürünmeye başladı.Bu olay alt yapı çalışmasından sonra gerçekleşti.
    Evet kent park vardı ben üniversiteyi kazandıgımda ama başlarda doğru dürüst oturamıyorduk bile hemen güvenlik gelip kaldırıyordu.Çok kalabalık olduğunda ve insanlar kalkmadiğinda ise çimlerin sulama sistemini açip insanları kaldırıyorlardı.
    Neşat ertaş kültür merkezi yapıldı.Ama gel gör ki biz öğrencilere ne katkısı oldu.Ne tür etkinlikler oldu bitti göremedik.
    Ha bide Ahilik sistemi.Şehrin ahilikle uzaktan yakından alakası yok.Tabi çok iyi bir kaç esnafıda mutlaka var ama genele bakınca özellikle emlakçılar ve ev sahipleri öğrenciyseniz 500 liralık ev size 700 lira oluyor.Yada bir evi tuttuğunuz halde apartman yöneticisi gelip sizi eve sokmuyor eşyalar ile birlikte sokakta kalabiliyorsunuz.
    Üniversiteye gelecek olursak 4 sene içinde birkere olsun bir etkinlik yapılmadı.Basket takımındaydım.Bir forma bile bastırmadılar kendimiz bastırdık.Basket turnuvası olacaktı yaptırmadılar.Sağolsun öğrenci işlerinden ismini vermicem koçumuz sorumluluğu üstüne alarak birşeyler yapmaya çalıştı.
    Ha bahar şenliği fln hiç olmadı neymiş kızlı erkekli olmazmış.

Neyse bunlar olumsuz yazdıklarım.Ama Kırşehir benim ikinci memleketim oldu.Şehirde sosyal imkan ve etkinlikler arttıkça çok değerli bölgelerden biri olacaktır.Ha bide suriyeliler neyse o konuya hiç girmicem.

• Kirsehir iyi biliyorum, chpnin kazanmasinin tek sebebi, ak parti adayıdir. Adam illallah çektirtmisti millete. Chp de bu sayede hic kilini kipirdatmadan kazandi. Reisin, bu adaylari kim önüme koydu diye sorgulamasi lazım. Çünkü cok açık bir şekilde halk istemiyordu Kırşehirli adayı. Aynisi ozhaseki içinde geçerli, herkes mustafa tuna derken biranda Özhaseki aday gosterildi. Bu yuzdende meclis uyeleri akpdeyken, belediye baskanligi chpde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alt yapı çalışmalarında oradaydım aynı sitemi bende etmiştim, fakat belediye de çalışan bir abimiz bana , alt yapı çalışmasında çok ugraştık çünkü ömürlük olsun bir daha sıkıntı yaşamayalım diye.

Şuana kadar hiç bir belediye alt yapı ile uğraşmamış bahçeci doğal gaz ve normal şebeke borularının zamanında yanlış döşenmesiyle uğraştılar ve yaptılarda .

Fakat bunu Kırşehir' halkı cehaletin den verilen hizmeti görmezden geldi . Kırşehir'in öncesi ve sonrasını bilen biri olarak yazık oldu diyorum.

Bu kafayla Kırşehir Ankara ve Kayseri arasında sıkışmış gelişimi olmayan bir şehir olarak kalmaya devam edecek.

Alıntıları Göster
    valla hocam, eski borularıda taktıran kendisiydi, o yol boru ihalesinde kaç firma yarım bıraktı kaçtı biliyo musunuz ? bende 5 yıl kırşehirde yaşadım ama 3 yılında şehir şantiyeye dönmüştü, dertleri yol altyapı değildi orda açıkçası para aklamaktı ayriyeten yeni şehirlerarası terminalde otobüs girişleri 2 defa değişti biliyo musunuz ilkinde ufakmış otobüsler sığmıyormuşta felanda filanda bunları biliyomusunuz peki oraya giden paralar noldu, ayriyeten terminalide zaten etrafındaki kendi yandaş arsalarını değerlendirmek için taşıdığıda aşikardı, yaşar bahçeci gerçekten çok şey yaptı ama yaptığının mislisinide kendine götürdü yaptıkları çok geliyor olabilir ama götürdüklerinin yanında hiçbirşey kalıyor malesef.

varsın kırşehir şirin kalsın, bazı şeylere çanak tutup şakşakçı olmasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 3 Nisan 2019; 11:57:17 >

• quote:

valla hocam, eski borularıda taktıran kendisiydi, o yol boru ihalesinde kaç firma yarım bıraktı kaçtı biliyo musunuz ? bende 5 yıl kırşehirde yaşadım ama 3 yılında şehir şantiyeye dönmüştü, dertleri yol altyapı değildi orda açıkçası para aklamaktı ayriyeten yeni şehirlerarası terminalde otobüs girişleri 2 defa değişti biliyo musunuz ilkinde ufakmış otobüsler sığmıyormuşta felanda filanda bunları biliyomusunuz peki oraya giden paralar noldu, ayriyeten terminalide zaten etrafındaki kendi yandaş arsalarını değerlendirmek için taşıdığıda aşikardı, yaşar bahçeci gerçekten çok şey yaptı ama yaptığının mislisinide kendine götürdü yaptıkları çok geliyor olabilir ama götürdüklerinin yanında hiçbirşey kalıyor malesef.

varsın kırşehir şirin kalsın, bazı şeylere çanak tutup şakşakçı olmasında

Alıntıları Göster
    Terminal konusuna gelince , önceki terminal ne olduğu belirsiz köhne sığ bir yerdeydi .

Bizzat kendim ve eşim hatta misafirlerim önceki terminalde hiç binmek istemedik. Ayrıca akşam çok ıssız ve güvenliksiz ortam vardı.

Yeni terminal gayet şık Kırşehir'e yakışır olmuştu , üstelik çok güvenlikli ferah bir ortam olmuş. Gecenin bir saatinde Bile gelseniz güven veriyor.

Kardeşim maalesef üzüldüm , hizmet vardı. Kırşehir'in 5 yıl ekmeğini yedik suyunu içtik ve dışardan biri olarak nankörlük oldu.
    Öncesi ve sonrasını iyi biliyorum, Hayırlısı artık.

• quote:

Terminal konusuna gelince , önceki terminal ne olduğu belirsiz köhne sığ bir yerdeydi .

Bizzat kendim ve eşim hatta misafirlerim önceki terminalde hiç binmek istemedik. Ayrıca akşam çok ıssız ve güvenliksiz ortam vardı.

Yeni terminal gayet şık Kırşehir'e yakışır olmuştu , üstelik çok güvenlikli ferah bir ortam olmuş. Gecenin bir saatinde Bile gelseniz güven veriyor.

Kardeşim maalesef üzüldüm , hizmet vardı. Kırşehir'in 5 yıl ekmeğini yedik suyunu içtik ve dışardan biri olarak nankörlük oldu.
    Öncesi ve sonrasını iyi biliyorum, Hayırlısı artık.

Alıntıları Göster
    valla hocam şimdiki yeri de pek merkezi bi yer değil ankara yolunda, çiçekdağı kavşağının gerisinde bu model bi terminal gayette eski yerine yapılabilirdi ve ışıklandırma güvenlik vs ile sağlanabilirdi ama bu işten bizde nemalanalım hesabına kendi arsalarının oldugu yere diktiler terminali. Yaşar Bahçecinin yaptığı şeyler inkar edilemez ama şahsi düşüncem yaptığının yanında götürdükleri misli misli fazlaydı, geçen geçti bakalım bu belediye ne yapacak iyi bir belediyecilik sergileyemezlerse Kırşehir zaten onlarada gereken dersi verir particilik yapmaz.

iyi forumlar

• Bozkırın üstüne güneş doğdu, martın sonu bahar oldu. 🌼

• Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt
    Tokatta şeker fabrikası satılınca malum partinin oyu yükseldi , bazı bölgedeki insanları anlamakta güç

• quote:

Orijinalden alıntı: Turtle Punch

Tokatta şeker fabrikası satılınca malum partinin oyu yükseldi , bazı bölgedeki insanları anlamakta güç
    Celladina asik olmak diyorum ben ona

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ge0ws

Kırşehirde 4 sene okudum.Yeni mezun oldum.Şehre gittiğimden beri her sene yollar kazıldı.İnsanlar kaldırımda sıkış tepiş yürüyor üstü başı toz çamur oluyordu.
    En son yolları kazmalarının sebebi alt yapı çalışması yapmalarıymış.Bitirdiklerinde hiç unutmam aşırı yağmur yağdı ve kaldırımlar taştı heryeri su bastı,okadar taştıki motorlu bi abimiz motordan düşüp sürünmeye başladı.Bu olay alt yapı çalışmasından sonra gerçekleşti.
    Evet kent park vardı ben üniversiteyi kazandıgımda ama başlarda doğru dürüst oturamıyorduk bile hemen güvenlik gelip kaldırıyordu.Çok kalabalık olduğunda ve insanlar kalkmadiğinda ise çimlerin sulama sistemini açip insanları kaldırıyorlardı.
    Neşat ertaş kültür merkezi yapıldı.Ama gel gör ki biz öğrencilere ne katkısı oldu.Ne tür etkinlikler oldu bitti göremedik.
    Ha bide Ahilik sistemi.Şehrin ahilikle uzaktan yakından alakası yok.Tabi çok iyi bir kaç esnafıda mutlaka var ama genele bakınca özellikle emlakçılar ve ev sahipleri öğrenciyseniz 500 liralık ev size 700 lira oluyor.Yada bir evi tuttuğunuz halde apartman yöneticisi gelip sizi eve sokmuyor eşyalar ile birlikte sokakta kalabiliyorsunuz.
    Üniversiteye gelecek olursak 4 sene içinde birkere olsun bir etkinlik yapılmadı.Basket takımındaydım.Bir forma bile bastırmadılar kendimiz bastırdık.Basket turnuvası olacaktı yaptırmadılar.Sağolsun öğrenci işlerinden ismini vermicem koçumuz sorumluluğu üstüne alarak birşeyler yapmaya çalıştı.
    Ha bahar şenliği fln hiç olmadı neymiş kızlı erkekli olmazmış.

Neyse bunlar olumsuz yazdıklarım.Ama Kırşehir benim ikinci memleketim oldu.Şehirde sosyal imkan ve etkinlikler arttıkça çok değerli bölgelerden biri olacaktır.Ha bide suriyeliler neyse o konuya hiç girmicem.

Alıntıları Göster
    arkadaş bu neyin kafası yav 😂
    insan sıkarda biraz usturuplu sıkar!
    neymiş parklarda oturtmuyolarmış, gelene kalksınlar diye su sıkıyorlarmış! 😂 kendi yazdığına kendin inanıyormusun?

ayrıca bu kızlı erkekli mevzusu hala iş yapıyor yada inanan çıkıyormuda yazıyorsun?

• @net w

durup durup kırşehir halkı icin cahil cuhela deyip durmuşsunuz. bu sizin ne kadar kültürlü !!!! oldugunuzu gösterir.

35 yaşındayım.35 yıldır kırşehir deyim. kırşehir halki vatandaşa hizmet adı altında 2 yıl süren alt yapı ,asfaltlama ve kaldırım calışması kadar zulüm cekmemiştir. kırşehirde yaşadım demişsiniz 5 yıl.simdi aşağıdaki maddeleri gozunu ac ta iyi oku
    - 3 cadde den oluşan şehrin asfaltlama calışması 1 yıldan fazlami sürer
    -asfalti kazıyıp toprak yola cevrilen yollar 6 ay boyunca ana cadde yollari topraklımı kalır
    -proje muhendislere sordumuzda toprak sıkışsın diye asfalt atmiyoruz diye bir bahanemi uydurulur? buyuk sehirlerde ana caddeler asfaltlaniyor taksim ,kızılay nişantaşı 6 ay mi topraklı kaliyor?
    -empati yapabilme ozelligin varsa anacadde uzerinde oturanlar ,iş yerleri her arac gecmesinden sonra havaya kalkan toz bulutundan dolayı hem eşyaları cok kotu olmuştur hemde sağlıkları bozulmuştur.halk bimer cimere şikayet etmede turkiye de 1. gelmiştir ancak ankara hicbişey yapmamiştir.
    - gözümle şahit oldumki koca koca kepceler kamyonlar öğle aralarında bile calışmasalar bile stop ettirilmemiştir.işi verdikleri firma yandaş firmaydi devletten kat ve kat fazlasını aldıgı icin milletin verdiği vergiyle verilen benzin depo depo boşa gitmiştir.bumu hizmet?
    -kırşehirde otopark sorunu varken yolları dahada kücülterek suan icinden cikilmaz bi durum almiştir.suan kirsehire yaptıgı kaldırım calısması hizmeti tamamen iş gormez vaziyettedir ve yeniden yapılması gerekmektedir.
    -insanlar ağzında bezlerle agzını kaparak sokaklarda yürümştur aylarca.kırşehir halkı 2 yıl boyunca kapı pencere acamamiştir.
    -kırşehire yapılan alt yapı calısması okadar kotu calısılmıştırki her sokak her caddede su patlakları meydana gelmiştir.omurluk yapıyoruz dedikleri alt yapı eskisini coktan aratmaktadır.
    yine alt yapı icin verdikleri yandaş firma alt yapı icin kullanılması gereken boruları bedon boruların yuzlercesini hunharca kırıp parcalamiştir. en kucuk beton boru 1 metrelik olanları bile 6 bin tl imiş.ama yandaş firma yuzlercesini düşürdü kırdı.
    -kirşehir de sadece kendi oturdugu yer olan kent park denilen yeri guzelleştirmiştir.benim oturdugum asıkpasa mahallesine 10 yıldır 1 kez bile gelmemiştir.
    -daha once apartman komsumuz olan belediye başkanı simdi emlak kralidir kirsehirde.kucuk bi evde oturan adam nasıl emrak krali oluyor? hangi maaşla olunuyor?heryerde arsası binası var şimdi.

daha bunun gibi yuzlerce yazarimda yoruldum valla.kırşehir halkı bir tepki vermiştir.tepkisinde son derece haklıdır.en koyu ak partiliside ona oy vermedi.burda sana kırşehir halkına laf söylemek haddin bile degildir.iyiki defolup gitmişsin ailenle beraber.oysaki buraya gelen disardan memur evini arabasini yatırımını yapar gider.kucuk sehir oldugu icin para biriktirmek kolaydir.

demişsinizki kırşehire bu saatten sonra yatırım yapılmaz gelişmez artık diye.surda 10 yılllık belediye başkanı kırşehirin gelişmesi icin ne yapti ya .buyumesi icin ne yapti.35 yıldır bordayim aynı sehir.3 tane cadde den oluşan şehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 3 Nisan 2019; 15:49:35 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.