Şimdi Ara

İç Anadolu da kücücük bir Şehir .ampülü söndürdü ,Güneş doğdu.bahar geldi .KIRŞEHİR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
27.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet ana cadde mevzusu çok uzadı.. toz toprak, inşaat vs.. şimdi bitti herhalde..

öğrenci için güzel bir şehir.. bence gayet de rahatlar..bu anlamda modern bir şehir.. baskı olduğunu hiç zannetmiyorum..

sadece dışarıdan gelen değil kendi halkı da eğitimli, bilinçli.. kılık kıyafetine bakmayın, kolejdir, sınavdır, burstur,bölümdür gayet de iyi biliyorlar..

göç almıştır, suriyeli gelmiştir.. şehrin, geleni kovacak bir yapısı yok..

akp-mhp ittifak yapabilirlerdi.. aday üzerinde anlaşamamışlardır büyük ihtimal.. yoksa chp kırşehir'de hep vardı zaten..potansiyel bir güçtü.. belki de şımarıklıktan kaybetti akp..bilinmez... chp'nin adayı çalışkan bir kişiye benziyor...

şu termal otel işini profesyonelce ve halkın doğrudan ihtiyacına göre yapacak birisini bulurlar inşallah..

sadece aile banyoları üzerine lüks bir konsept...en az 50 özel banyo.. saunalı, roma hamamlı,40-50 metrekare büyüklüğünde,portakal suyu vs ikramlı... yaparsın 1,5 saatlik 150 tl ücretli... ve tabi ki eski termalin yerine.. şehir merkezinde olmalı..

kıymalı pidesi , unu hamuru, eti neyse artık oldukça lezzetli... şımartmadan, fiyatı kösmeden, iyi ustalarıyla bir pide merkezi yap beton döktüğün çarşı üzerine.. yetişmiş ağaçları dik tekrar...

zor değil... küçük şehire ufak dokunuşlar.. yeter mutluluk için..güzel, sade bir kent olsun yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

kırşehir'de benim gördüklerim;

evet ana cadde mevzusu çok uzadı.. toz toprak, inşaat vs.. şimdi bitti herhalde..

öğrenci için güzel bir şehir.. bence gayet de rahatlar..bu anlamda modern bir şehir.. baskı olduğunu hiç zannetmiyorum..

sadece dışarıdan gelen değil kendi halkı da eğitimli, bilinçli.. kılık kıyafetine bakmayın, kolejdir, sınavdır, burstur,bölümdür gayet de iyi biliyorlar..

akp-mhp ittifak yapabilirlerdi.. aday üzerinde anlaşamamışlardır büyük ihtimal.. yoksa chp kırşehir'de hep vardı zaten..potansiyel bir güçtü.. belki de şımarıklıktan kaybetti akp..bilinmez... chp'nin adayı çalışkan bir kişiye benziyor...

şu termal otel işini profesyonelce ve halkın doğrudan ihtiyacına göre yapacak birisini bulurlar inşallah..

sadece aile banyoları üzerine lüks bir konsept...en az 50 özel banyo.. saunalı, roma hamamlı,40-50 metrekare büyüklüğünde,portakal suyu vs ikramlı... yaparsın 1,5 saatlik 150 tl ücretli... ve tabi ki eski termalin yerine.. şehir merkezinde olmalı..

kıymalı pidesi , unu hamuru, eti neyse artık oldukça lezzetli... şımartmadan, fiyatı kösmeden, iyi ustalarıyla bir pide merkezi yap beton döktüğün çarşı üzerine.. yetişmiş ağaçları dik tekrar...

zor değil... küçük şehire ufak dokunuşlar.. yeter mutluluk için..güzel, sade bir kent olsun yeter...
    hocam pideyi cok seviyorsunuz heralde.cok güldüm ya.gelinde yağlı kaymadan yapılmış pide ismarlıyım size. ayranla içelim yiyelim .

• O ampül geç söndü be kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorum Sungurlu iyi parti birinci geldi :) memlekette güzel gelişmeler

• R.Karaeski kullanıcısına yanıt
    Bakalım bundan sonra neye bakarak oyunu kullanacaklar çok merak ediyorum. Alt yapı meselesi uzadı ancak 50 yıldır kimse dokunmamıştı adam bir cesaret o işe girdi. Evet millet illallah etti esnaf sıkıntıya girdi ancak yapılması gerekiyordu. Ak partili vs. değilim emin olun bence Yaşar bahçeci'ye çom ayıp edildi ahde vefa denilen bir şey var ve kırşehir yazık etti. Bundan sonra inş. yapılanların içine etmezler. Halim çakır dönemini de biliyorum.
  • net w kullanıcısına yanıt
    Kırşehirli olarak kesinlikle katılıyorum. İnsanımızın bu kadar nankör olduğunu bilmiyordum particiliği bir kenara bırakıp çalışana oy vermek mantığı yok. Bu yüzden bizim milletten bi b.k olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

kırşehir'de benim gördüklerim;

aile banyosu bu ne ya? ilk defa duyuyorum

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Hocam kırşehir'i çok güzel özetlemişsiniz.Doğuda bir şehirde yaşıyorum şu an ve pide yapan bir tek yer yok o kültür yok adamlarda.
  • madeofrage kullanıcısına yanıt
    Hocam şehirde 4 sene okudum.
    İlk zamanlar dediğim gibi kent parkta çimlerde oturmak ordaki betonlarda oturmak tamamen yasaktı güvenlik gelip kaldırıyordu.Sadece oturma yerlerine oturabiliyordun.Ondada yer bulabilirsen.Kabuklu yiyecek yemekte yasaktı çöpünü torbaya atsan dahi.
    Son dönemlerde suriyeler okadar artı ki şehirde kent parkıda istila ettiler.Kural tanımıyorlardı ozaman biraz rahat davranmaya basladilar herkese karşı.
    Okudugum 4 sene boyunca bahar şenliği yada başka bir etkinlik olmadı.Nedeni hocalarımızdan duydugumuz kadarıyla rektörün kızlı erkekli ortama karşı olmasıymış.
    Bunları bi tarafımdan sallıcak halim yok.Bir kaç aya diplomamı almaya kırşehire gelicem.Numaranı ver geldiğimde oturur konusuruz.Gustarikoda bi nargile kahve ısmarlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

@net w

durup durup kırşehir halkı icin cahil cuhela deyip durmuşsunuz. bu sizin ne kadar kültürlü !!!! oldugunuzu gösterir.

35 yaşındayım.35 yıldır kırşehir deyim. kırşehir halki vatandaşa hizmet adı altında 2 yıl süren alt yapı ,asfaltlama ve kaldırım calışması kadar zulüm cekmemiştir. kırşehirde yaşadım demişsiniz 5 yıl.simdi aşağıdaki maddeleri gozunu ac ta iyi oku
    - 3 cadde den oluşan şehrin asfaltlama calışması 1 yıldan fazlami sürer
    -asfalti kazıyıp toprak yola cevrilen yollar 6 ay boyunca ana cadde yollari topraklımı kalır
    -proje muhendislere sordumuzda toprak sıkışsın diye asfalt atmiyoruz diye bir bahanemi uydurulur? buyuk sehirlerde ana caddeler asfaltlaniyor taksim ,kızılay nişantaşı 6 ay mi topraklı kaliyor?
    -empati yapabilme ozelligin varsa anacadde uzerinde oturanlar ,iş yerleri her arac gecmesinden sonra havaya kalkan toz bulutundan dolayı hem eşyaları cok kotu olmuştur hemde sağlıkları bozulmuştur.halk bimer cimere şikayet etmede turkiye de 1. gelmiştir ancak ankara hicbişey yapmamiştir.
    - gözümle şahit oldumki koca koca kepceler kamyonlar öğle aralarında bile calışmasalar bile stop ettirilmemiştir.işi verdikleri firma yandaş firmaydi devletten kat ve kat fazlasını aldıgı icin milletin verdiği vergiyle verilen benzin depo depo boşa gitmiştir.bumu hizmet?
    -kırşehirde otopark sorunu varken yolları dahada kücülterek suan icinden cikilmaz bi durum almiştir.suan kirsehire yaptıgı kaldırım calısması hizmeti tamamen iş gormez vaziyettedir ve yeniden yapılması gerekmektedir.
    -insanlar ağzında bezlerle agzını kaparak sokaklarda yürümştur aylarca.kırşehir halkı 2 yıl boyunca kapı pencere acamamiştir.
    -kırşehire yapılan alt yapı calısması okadar kotu calısılmıştırki her sokak her caddede su patlakları meydana gelmiştir.omurluk yapıyoruz dedikleri alt yapı eskisini coktan aratmaktadır.
    yine alt yapı icin verdikleri yandaş firma alt yapı icin kullanılması gereken boruları bedon boruların yuzlercesini hunharca kırıp parcalamiştir. en kucuk beton boru 1 metrelik olanları bile 6 bin tl imiş.ama yandaş firma yuzlercesini düşürdü kırdı.
    -kirşehir de sadece kendi oturdugu yer olan kent park denilen yeri guzelleştirmiştir.benim oturdugum asıkpasa mahallesine 10 yıldır 1 kez bile gelmemiştir.
    -daha once apartman komsumuz olan belediye başkanı simdi emlak kralidir kirsehirde.kucuk bi evde oturan adam nasıl emrak krali oluyor? hangi maaşla olunuyor?heryerde arsası binası var şimdi.

daha bunun gibi yuzlerce yazarimda yoruldum valla.kırşehir halkı bir tepki vermiştir.tepkisinde son derece haklıdır.en koyu ak partiliside ona oy vermedi.burda sana kırşehir halkına laf söylemek haddin bile degildir.iyiki defolup gitmişsin ailenle beraber.oysaki buraya gelen disardan memur evini arabasini yatırımını yapar gider.kucuk sehir oldugu icin para biriktirmek kolaydir.

demişsinizki kırşehire bu saatten sonra yatırım yapılmaz gelişmez artık diye.surda 10 yılllık belediye başkanı kırşehirin gelişmesi icin ne yapti ya .buyumesi icin ne yapti.35 yıldır bordayim aynı sehir.3 tane cadde den oluşan şehir.
    Herşeyi çok güzel açıklamışsınız hocam.Burda yaşamadan uzaktan boş boş konuşmakta üstlerine yok şu forumdakilerin.

• Bu seçimin en troll illeri bence kırşehir ve bileciktir...

Adamların artık canına nasıl tak etmişse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-pc

aile banyosu bu ne ya? ilk defa duyuyorum

Alıntıları Göster
    gidiyorsun aile fertlerince dal maşşah , anadan üryan hep beraber yıkanıyon.bu şehir niye chp li hocam.ayık ol.
  • Kırşehir'de ne hizmet varmış ki bir de tehdit ediyolarmış? Teyzemler Kırşehir'de yaşıyor. Tatilde giderim yanlarına. Sokaklarda çöp kutuları bile yok. Millet çöpünü sokağa atıyor. Leş gibi kokuyor ortalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

İmzan trol dimi :D

Alıntıları Göster
    Trol diyebiliriz ama gerçekten 95 yilindan kalma laptopumun ozellikleri. Bebegim o benim ama agir bir bebek

• quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

Trol diyebiliriz ama gerçekten 95 yilindan kalma laptopumun ozellikleri. Bebegim o benim ama agir bir bebek

Alıntıları Göster
    Benim ilk bilgisayarım pentium 4tü ya daha öncekilerine yetişemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

Kırşehir'de ne hizmet varmış ki bir de tehdit ediyolarmış? Teyzemler Kırşehir'de yaşıyor. Tatilde giderim yanlarına. Sokaklarda çöp kutuları bile yok. Millet çöpünü sokağa atıyor. Leş gibi kokuyor ortalık.
    Doğma büyüme Kırşehirliyim ve belirtmekte fayda var ampülcü de değilim.

Yazdıklarınıza kesinlikle katılmıyorum. Şehrin kötü koktuğuna çok nadir denk gelirsiniz ve bu koku da şehrin tamamı değil o sırada geçtiğiniz sokağa özel bir durumdur. Çöp kutusuna gelirsek caddeler de eskiden ufak çöp kutuları mevcuttu sayıları azaldı fakat yere gömülü çöp kutusu sistemine geçildi. Çöp kutusu yok demek haksızlık. Size şehir merkezinde 15 dakika yürüyüp birçok çöp kovası fotoğrafın atabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ge0ws

Hocam şehirde 4 sene okudum.
    İlk zamanlar dediğim gibi kent parkta çimlerde oturmak ordaki betonlarda oturmak tamamen yasaktı güvenlik gelip kaldırıyordu.Sadece oturma yerlerine oturabiliyordun.Ondada yer bulabilirsen.Kabuklu yiyecek yemekte yasaktı çöpünü torbaya atsan dahi.
    Son dönemlerde suriyeler okadar artı ki şehirde kent parkıda istila ettiler.Kural tanımıyorlardı ozaman biraz rahat davranmaya basladilar herkese karşı.
    Okudugum 4 sene boyunca bahar şenliği yada başka bir etkinlik olmadı.Nedeni hocalarımızdan duydugumuz kadarıyla rektörün kızlı erkekli ortama karşı olmasıymış.
    Bunları bi tarafımdan sallıcak halim yok.Bir kaç aya diplomamı almaya kırşehire gelicem.Numaranı ver geldiğimde oturur konusuruz.Gustarikoda bi nargile kahve ısmarlarım.
    Kentpark konusunda şehrin yerlisi olarak kesinlikle katılıyorum. Suriyeli istilası, üniversitesi öğrencilerine yönelik bir kayda değer çalışma olmaması çok can sıkıcı boyutta.

• Ak Parti İle MHP nin kırşehirdeki oyu yüzde 60 burada ak parti ile mhp birbirine hesap sormuş. chp her zamanki oyunu almıştır kırşehirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Bakalım bundan sonra neye bakarak oyunu kullanacaklar çok merak ediyorum. Alt yapı meselesi uzadı ancak 50 yıldır kimse dokunmamıştı adam bir cesaret o işe girdi. Evet millet illallah etti esnaf sıkıntıya girdi ancak yapılması gerekiyordu. Ak partili vs. değilim emin olun bence Yaşar bahçeci'ye çom ayıp edildi ahde vefa denilen bir şey var ve kırşehir yazık etti. Bundan sonra inş. yapılanların içine etmezler. Halim çakır dönemini de biliyorum.
    Hatırlatmakta fayda var Halim Çakır'da Yaşar bey ile aynı parti mensubu idi.

Olayları değerlendirme şeklinizi yanlış buluyorum çünkü bir cesaret girdi dediğiniz şeyin 2 yıl sürmesi ile alt yapının eski olması konusunda bu durum için herhangi bir bağ yok. Evimizin altında ki caddeyi 2 senede 20 defa tüm yolu kazıp tekrar asfalt attılar. Tamamen boşa harcandı o paralar cesaret burada sanırım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.