Şimdi Ara

İç Anadolu da kücücük bir Şehir .ampülü söndürdü ,Güneş doğdu.bahar geldi .KIRŞEHİR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
27.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

farklı partiye geçince o şehri yönetmeye silikon vadisinden insanlar mı gelecek? akplisi de kırşehirli, chplisi de kırşehirli. akplisi de 90 iq, chplisi de 90 iq. belki kafaları çalışırsa liyakat ile yönetirler ama sanmıyorum zira üzüm üzüme baka baka kararır. akpnin yanında durandan pek hayır beklememek gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

en uyuz olduğum şeylerden biri.

farklı partiye geçince o şehri yönetmeye silikon vadisinden insanlar mı gelecek? akplisi de kırşehirli, chplisi de kırşehirli. akplisi de 90 iq, chplisi de 90 iq. belki kafaları çalışırsa liyakat ile yönetirler ama sanmıyorum zira üzüm üzüme baka baka kararır. akpnin yanında durandan pek hayır beklememek gerek :)
    Olmadı, Akepeliler 50 iq, diğer partiden olanlar 100 iq deseydin forumca kabul görürdü, şimdi izle bak, bütün like lar nasıl da bana yazacak

• Acaba bilinçleniyor mu, yoksa İslamdan uzaklaşıyor mu? Bakın tüm güney ve batı sahillerine islam dininden ne kadar uzaksa o kadar kırmızı. Yunanların en son denize döküldüğü yerlerde hep chp çıkıyor. Acaba aradan kaçanlar mı bu kişiler.
  • Birkhoff kullanıcısına yanıt
    Aynı parti mensubu olması neyi ifade eder ki aynı kişiden mi bahsediyoruz? Partinin hiçbir önemi yok bence icraatlere bakarak yorum yapıyorum. 2 yıl sürmesi şu yüzden alt yapıyı düzenleme açısından uzun sürdü diye biliyorum. Kesinlikle daha çabuk bitmeliydi o konuda diyecek bir şey yok, ayrıca diyelim uzun sürdü bittikten sonra millet teşekkür etti mi ya da etmek için bir şey yaptı mı ve sizce bu adam neden bu işe girişti yapmasa olmaz mıydı? alt caddeyi 20 defa kazdılar diyorsunuz neden kazdılar peki 20 defa, doğal gaz geldiği için vs. mi ?
  • Antepde de ampül üretimi tavan yaptı öküze rağmen,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansar61 S kullanıcısına yanıt
    keşke yüzüme söylesen de ağzının payını versem sana densiz herif. gel biraz o kırmızı yerlerde yaşa da sana dini medeniyeti insanlığı öğretelim. allah seni ıslah etsin de böyle yorumlar yapma bir daha
  • Allahın ismini anca işte bu zamanlarda ağzınıza alırsınız. İnsanllık dediğin şey bazen bir ateistte bile daha fazla olabiliyor. Evet belkide islamcılardan daha medenisiniz. Ama neden içki içen yada Allah'a küfreden CHP ye oy veriyor. Yada bir HDP li Chp ye Atatürk'ün partisi olduğu halde oy verebiliyor. Ben sadece gördüğümü söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar61 -- 4 Nisan 2019; 0:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ulan çapanoğlu milletin vicdanın dinölçer mi koydun da kimin islama yakın olduğunu biliyorsun. o beğenmediğin egedeki kırmızı yerler en çok vergi veren, en düzgün insan yetiştiren devletine yüzyıllardır isyan etmeyip askerliğini yapan vatan borcunu ödeyen yerler. türkiyede şirkçi cemaat yapılanmalarının en az olduğu yerler. türkiyeyi az çok gezmiş görmüş biriyim sizin tarafları anlattırma bana pişman ederim seni burada
  • En çok vergi mi? En çok şehit mi? En düzgün insan mı? En çok şehit veren illeri bir incele derim. Al sana işte kendi dev aynasında görüp böbürlenerek anlatan klasik Chp li.

en çok vergi tabi. anadolu ve doğu esnafı en çok vergi kaçıran, fatura kesmeyen esnaftır. hatta halkın elekrik kayıp kaçak oranına bakarsan en azı yine egededir. yapan varsa da muhtemelen sonradan göçmüştür.

böyle saçma bir kıyas yapmak istemezdim kesinlikle ama sen istedin yazayım dedim al şehit sayıları sana Afyonkarahisar: 3311 Ankara 4168 Aydın: 2547 Balıkesir: 3964 Bolu: 3053 Bursa: 5072 Edirne: 1761 Denizli: 3383 Eskişehir: 1569 İzmir: 2769 Manisa: 3102. bak görüyorsun ufak iller bile ne kadar çok şehit vermiş. böyle salakça bir kıyaslama yaptırdığın için de pişman oldum senle konuştuğuma zaten hepsinin makamı peygamber efendimizin komşuluğu olsun inşallah.

kimse de sana kendini böbürlenerek anlatmadı. insanlara chpye oy verdiğin için dinsiz iması yaptın ben de sana cevap verdim. kendini allaha yakın sanıp böbürlenen sendin. unutma beğenmediğin insan profili bu ülkenin sigortasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Acaba bilinçleniyor mu, yoksa İslamdan uzaklaşıyor mu? Bakın tüm güney ve batı sahillerine islam dininden ne kadar uzaksa o kadar kırmızı. Yunanların en son denize döküldüğü yerlerde hep chp çıkıyor. Acaba aradan kaçanlar mı bu kişiler.
    İzmir ne kadar Yunansa bir Trabzonlu olarak sen de o kadar Rum'sun.
  • Teşekkürler Kırşehir. Hala umut var.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Aynı parti mensubu olması neyi ifade eder ki aynı kişiden mi bahsediyoruz? Partinin hiçbir önemi yok bence icraatlere bakarak yorum yapıyorum. 2 yıl sürmesi şu yüzden alt yapıyı düzenleme açısından uzun sürdü diye biliyorum. Kesinlikle daha çabuk bitmeliydi o konuda diyecek bir şey yok, ayrıca diyelim uzun sürdü bittikten sonra millet teşekkür etti mi ya da etmek için bir şey yaptı mı ve sizce bu adam neden bu işe girişti yapmasa olmaz mıydı? alt caddeyi 20 defa kazdılar diyorsunuz neden kazdılar peki 20 defa, doğal gaz geldiği için vs. mi ?
    Hesap kitap işlerini düzgün yapamamak suretiyle yaşanan aksilikler, ihalenin verildiği birçok şirketin yarım bırakıp gitmesi, altyapı kullanan hizmetlerin farklı zamanlarda ihale edilmesi kaynaklı sorunlar mesela elektrik kablosu döşeniyor asfalt atılıyor, 1 ay sonra su borusu için yepyeni asfalt sökülüp su borusu döşeniyor. Böyle uzar gider.

• Ğuneşli gunler gorecekler tekneleri suremicekler maviklere

• Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Belki rumumdur. Türk olduğu mu ispatlayamam. Ama Elhamdülillah Müslümanım. Bu bana yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Kırşehir yılların CHP'li ilidir. Uzunca bir dönem bunu görememiş olmanız, Kırşehir'de bu potansiyelin her zaman var olduğu gerçeğini değiştirmez. İllerin tarihteki yerini, geçmiş tercihlerini bilen insanlar Kırşehir'in potansiyelini bilirler.

Mesela, sanılanın aksine, Ege, İzmir bölgesi CHP kalesi değildir. Eski Demokrat Parti Kalesidir. Atatürkçü; ama liberal sağ bir parti İzmir'de gelecekte oyları kapabilir. İzmir, modernist olan sağ ve sol parti arasında çatadanak ortadan ikiye ayrılır. Muhafazakar sağ üçüncü bir parti de İzmir'de %15 üzeri oy hayatta alamaz.

Ege hep milliyetçiliği ile ön plana çıkan bir bölgedir mesela.

Trakya hep ulusalcı kanada yakın olmuştur. Sosyal demokrat değildir.

Hatay sosyal-demokrat kanada yakındır mesela. Kozmopolitliğin getirdiği bir durumdur.

Gibi gibi... Memleketinizi, güzel insanlarınızı, bölge insanları neler düşünüyor daha iyi inceleyin, daha iyi tartın.

----------------------

Bir partiye her ilde aynı sebepten oy gitmez. Trabzon'da Ak parti'ye oy veren adam ile, Manisa'da Ak Parti'ye oy veren adamın sebepleri birebir aynı olmaz.

Aynı durum diğer partiler için de geçerlidir. Bunu unutmayın.
    Ege milliyetçi idi, solcu çoktur ama vatanını çok sever. Geri kafalı olmayan biri belki kazanabilir. Benim gibi yıllardır oyunu mhp ye verenler bu sefer chp ye verdi. Ege sahil kesimi genelde chp ye verir. Sağ kesim mümkün değil kazanamaz. Doğasına aykırı. Kırşehirden kimi tanısam çoğu eski mhp lidir. Tepki için chp ye verdiler bence.

Ankaradayım. Muğlalıyım. Normalde burda olsa mhp ye ( eski mhp olsaydı) Muğlada olsam chp ye verirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Allahın ismini anca işte bu zamanlarda ağzınıza alırsınız. İnsanllık dediğin şey bazen bir ateistte bile daha fazla olabiliyor. Evet belkide islamcılardan daha medenisiniz. Ama neden içki içen yada Allah'a küfreden CHP ye oy veriyor. Yada bir HDP li Chp ye Atatürk'ün partisi olduğu halde oy verebiliyor. Ben sadece gördüğümü söylüyorum.
    Nedeni belli değil mi? Mevcut hükümet o kadar bezdirdiki milleti. Soyan soyana. Baştaki değil miydi yüzüğümden başka bişeyim varsa bilinki haram yemişimdir diyen. Nerden geldi bu servet, gemicikler. O kırmızı dediğiniz yerlerde halk rahat rahat geziyor kimse kimseye karışmıyor. Namazını kılan kılar içkisini içen içer. Çocuk tecavüzene kesinlikle müsamaha gösterilmez. Şortla gezdin diye kimseye tekme atılmaz. Başörtüsü olana neden denmez.

Ayrıca karadenizde fındıkları akp nin önüne dökenler, malatyada kayısı ağaçlarını kesip akp yi protesto edenler nerde? Yine akp ye verdiler. Bunlara müstehak.

İlk geldiğinde ülke ne durumda idi. Güzel işler yaptılar. Ya şimdi. Dört bakanı zorla çıkardılar. Onlarda şimdi danışman.

Akp lilerin yaptığı ortadayken müslümanlıktan bahsetmen çok komik!

• Birkhoff kullanıcısına yanıt
    İstanbulda her binanın kendine ait çöp kutusu vardır. Orada 18 gün kaldım. Hiç bir binanın çöp kutusu yok. Herkes binanın önüne atıyor çöpünü. Kokudan şikayetçi olmasanız bile görünüm olarak çok kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

İstanbulda her binanın kendine ait çöp kutusu vardır. Orada 18 gün kaldım. Hiç bir binanın çöp kutusu yok. Herkes binanın önüne atıyor çöpünü. Kokudan şikayetçi olmasanız bile görünüm olarak çok kötü.
    Dediğiniz doğru her evin çöp kutusu yok fakat görüntü kirliliğini ve kokuyu önlemek için saat 21:00 diye hatırlıyorum bu saatten önce evin önüne çöp koymak yasak. Zaten hergün 24:00 gibi çöp kamyonu gelir alır. Bu arada İstanbul'da 4 ay yaşadım dediğiniz gibi sistem görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

@net w

durup durup kırşehir halkı icin cahil cuhela deyip durmuşsunuz. bu sizin ne kadar kültürlü !!!! oldugunuzu gösterir.

35 yaşındayım.35 yıldır kırşehir deyim. kırşehir halki vatandaşa hizmet adı altında 2 yıl süren alt yapı ,asfaltlama ve kaldırım calışması kadar zulüm cekmemiştir. kırşehirde yaşadım demişsiniz 5 yıl.simdi aşağıdaki maddeleri gozunu ac ta iyi oku
    - 3 cadde den oluşan şehrin asfaltlama calışması 1 yıldan fazlami sürer
    -asfalti kazıyıp toprak yola cevrilen yollar 6 ay boyunca ana cadde yollari topraklımı kalır
    -proje muhendislere sordumuzda toprak sıkışsın diye asfalt atmiyoruz diye bir bahanemi uydurulur? buyuk sehirlerde ana caddeler asfaltlaniyor taksim ,kızılay nişantaşı 6 ay mi topraklı kaliyor?
    -empati yapabilme ozelligin varsa anacadde uzerinde oturanlar ,iş yerleri her arac gecmesinden sonra havaya kalkan toz bulutundan dolayı hem eşyaları cok kotu olmuştur hemde sağlıkları bozulmuştur.halk bimer cimere şikayet etmede turkiye de 1. gelmiştir ancak ankara hicbişey yapmamiştir.
    - gözümle şahit oldumki koca koca kepceler kamyonlar öğle aralarında bile calışmasalar bile stop ettirilmemiştir.işi verdikleri firma yandaş firmaydi devletten kat ve kat fazlasını aldıgı icin milletin verdiği vergiyle verilen benzin depo depo boşa gitmiştir.bumu hizmet?
    -kırşehirde otopark sorunu varken yolları dahada kücülterek suan icinden cikilmaz bi durum almiştir.suan kirsehire yaptıgı kaldırım calısması hizmeti tamamen iş gormez vaziyettedir ve yeniden yapılması gerekmektedir.
    -insanlar ağzında bezlerle agzını kaparak sokaklarda yürümştur aylarca.kırşehir halkı 2 yıl boyunca kapı pencere acamamiştir.
    -kırşehire yapılan alt yapı calısması okadar kotu calısılmıştırki her sokak her caddede su patlakları meydana gelmiştir.omurluk yapıyoruz dedikleri alt yapı eskisini coktan aratmaktadır.
    yine alt yapı icin verdikleri yandaş firma alt yapı icin kullanılması gereken boruları bedon boruların yuzlercesini hunharca kırıp parcalamiştir. en kucuk beton boru 1 metrelik olanları bile 6 bin tl imiş.ama yandaş firma yuzlercesini düşürdü kırdı.
    -kirşehir de sadece kendi oturdugu yer olan kent park denilen yeri guzelleştirmiştir.benim oturdugum asıkpasa mahallesine 10 yıldır 1 kez bile gelmemiştir.
    -daha once apartman komsumuz olan belediye başkanı simdi emlak kralidir kirsehirde.kucuk bi evde oturan adam nasıl emrak krali oluyor? hangi maaşla olunuyor?heryerde arsası binası var şimdi.

daha bunun gibi yuzlerce yazarimda yoruldum valla.kırşehir halkı bir tepki vermiştir.tepkisinde son derece haklıdır.en koyu ak partiliside ona oy vermedi.burda sana kırşehir halkına laf söylemek haddin bile degildir.iyiki defolup gitmişsin ailenle beraber.oysaki buraya gelen disardan memur evini arabasini yatırımını yapar gider.kucuk sehir oldugu icin para biriktirmek kolaydir.

demişsinizki kırşehire bu saatten sonra yatırım yapılmaz gelişmez artık diye.surda 10 yılllık belediye başkanı kırşehirin gelişmesi icin ne yapti ya .buyumesi icin ne yapti.35 yıldır bordayim aynı sehir.3 tane cadde den oluşan şehir.
    Dostum Yapılan çalışmalar sihirli değnekle yapılmıyor, geldiğimde b.ktan geçilmeyen Ankara terme cad. Geniş ve nezih bir alana kavuştu.
    Sizin gibi Kırşehir li tutturmuş alt yapı ve yol çalışmalarındaki aksaklıktan bahsediyor
    Sonucta şehrin göbeği ne bekliyorsun çalışmalar esnasında pamuk tüyle mi karşılasınlar seni , bizzat çalışmalarda tanıdık Abi vardı gecem gündüzüm yok diyordu.

Sonucta çok güzel yapıldı yapılan hizmete çamur atmakta nedir !!

Kültür merkezi yeni piknik alanlarını neden hiç dile getirmiyorsun.

Önceden oturacak nezih yeriniz bile yoktu.
    Bir yüksek kale gibi yeriniz var onuda şehrin en pis insanlarına bırakmışsınız zaten .

Bir kendinize özeleştiri yapın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.