Şimdi Ara

İç plastik çizilmesi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb ben polis memuruyum ve arkadaşları servis yaparak haftada 1 işe götürüyorum. Polis arkadaşların silahları resimde görüldüğü üzere kapı iç plastiğine sürttüğünden dolayı çizikler meydana gelmişti ben bunları autoking'de yaptırdım ve şu anda bir sorun yok ancak tekrar çizilmemesi için nasıl bir yol izlemem gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim..

İç plastik çizilmesi !!!

• şeffaf folyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda çizik giderici birşey duymadım , bir koltu kaplamacıda sadece cizilen o parça kısmına koltuklara uygun kumaş kaplatabilirsiniz
  • polis arkadaşı uyarıp silahı diyer tarafa takmasını soyleyebilirsin
  • Valla ondan kaçış yok bence.Galiba sert plastik olunca çizilmesi daha kolay oluyor.Benim araca alinde bir kova veya metal bir araçla binen birisi oldu mu mutlaka bir yerde değip çiziyor.Bagaja mangal,kap kacak koyup çıkarmaktan bagaj plastikleri iyice çizilmiş.
  • Otoking eski haline nasıl getirdi eriterek mi ? Bu arada sorunuza cevap olarak şu gibi bişey yapıştırabilirsinizhttp://www.mykagitcim.com/yapiskanli-APZ12-kalin-folyo_UD33090 hatta iki 3 kat yapıp iyice garantiye alabilirsiniz.
  • allmylife kullanıcısına yanıt
    Hangi şube ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dış yüzeyde çatlama
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postacı İnsan

Hangi şube ?

ankara batıkent.
  • ülkece silah bırakmalıyız, her şeye zarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

polis arkadaşı uyarıp silahı diyer tarafa takmasını soyleyebilirsin

%90 sağ tarafa takılıyor, kemer yardımıyla takıldığı için sol trafa alamıyorsun çünkü kılıfı orda. ya tamamen kemeri çıkartacaksın ya da takacaksın başka çare yok ne yazık ki :( varlığı da zarar yokluğu da bizim için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

Otoking eski haline nasıl getirdi eriterek mi ? Bu arada sorunuza cevap olarak şu gibi bişey yapıştırabilirsinizhttp://www.mykagitcim.com/yapiskanli-APZ12-kalin-folyo_UD33090 hatta iki 3 kat yapıp iyice garantiye alabilirsiniz.

nerede bulabilirim bunu? nette bulabileceğim bir yer var mıdır acaba?
    onu bilmiyordum oraya baska bi cozum bulabilirsin metal gibi bişey takılıp cıkarılabilcek bişey olabilir ama oyle bişeyi bulmak zordur belki sanayide bi bakarsan bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

onu bilmiyordum oraya baska bi cozum bulabilirsin metal gibi bişey takılıp cıkarılabilcek bişey olabilir ama oyle bişeyi bulmak zordur belki sanayide bi bakarsan bulabilirsin

telefon ekranlarına taktığımız ekran koruyucu bir işe yarar mı acaba? aklıma o geldi şimdi :)
    onlar fazla saglam olucagını zannetmiyorum
  • Aklıma 3M Mounting Tape geldi. İstanbul'da Bauhahus'dan almıştım, belki Praktiker'de de bulunur.

Bunun özelliği 1-1.5 mm kalınlığında gri olması ve PVC esaslı olması. Böylece sıcakta cıvıklaşmıyor, zamanla sertleşmiyor, kuvvetli olmasına rağmen çekince çıkıyor. Aslında çift taraflı, kırmızı olan ayırıcı folyo. Üst tarafına şefaf veya yarı mat bir şey ayarlanır, önceden tam o bölgeye göre kesilirse panel de gri olduğu için pek göze batmaz ve korumuş olur. İstenildiği zaman da çıkarılır, uzun vadede plastiğe zarar vermez diye tahmin ediyorum.

Genişliği ~2.5 cm.

İç plastik çizilmesi !!!

İç plastik çizilmesi !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Aklıma 3M Mounting Tape geldi. İstanbul'da Bauhahus'dan almıştım, belki Praktiker'de de bulunur.

Bunun özelliği 1-1.5 mm kalınlığında gri olması ve PVC esaslı olması. Böylece sıcakta cıvıklaşmıyor, zamanla sertleşmiyor, kuvvetli olmasına rağmen çekince çıkıyor. Aslında çift taraflı, kırmızı olan ayırıcı folyo. Üst tarafına şefaf veya yarı mat bir şey ayarlanır, önceden tam o bölgeye göre kesilirse panel de gri olduğu için pek göze batmaz ve korumuş olur. İstenildiği zaman da çıkarılır, uzun vadede plastiğe zarar vermez diye tahmin ediyorum.

Genişliği ~2.5 cm.

İç plastik çizilmesi !!!

İç plastik çizilmesi !!!

http://www.kliksa.com/urun/3m-4011-scotch-cift-taraf-dis-cephe-montaj-bandi/901846207

dediğiniz ürün sanırım bu, üst tarafı da yapışkan mı olacak şimdi bunun, bir şey ayarlanır demişsiniz nasıl bir şey ayarlanabilir acaba?

Evet aynısı. Çift taraflı malesef. Mesela dışarda kalacak tarafı yarı-mat A4 dosya föylerine yapıştırılırsa kapıdakine yakın bir doku verebilir.

Grilerde ton farkı olur, belli de olur ama işte, çıkarılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.