Şimdi Ara

ICARDI OUT (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Net olarak takımımda görmek istemiyorum.
    Galatasaray tarihinin en berbat santrafor performasını sergiliyor.Beli dönmüyor adamın. İki ayı geçtik hala aynı değişen bir şey yok.

Derbiyi bakambu ile başlasak 2 tane takardık.

Bakambu in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 24 Aralık 2023; 21:10:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Acayip formsuz gerçekten. Bir tokat yemesi şart.

• Merak ediyorum bu Icardiye yildirim carpsada hoca oyundan almayacakmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Kupada Bakambu oynamazsa gol falan atamayız. Bu adam yüzünden pozisyonlar çöpe dönüşüyor. Adamın beli dönmüyor acayip ağırlaşmış.

• Bakambu atama bekliyor Icardi'ye mesaj verilmeli bizle taş taş yapmaya başladı. Çalışmıyor işte umurunda değil. Resmen fiziği berbat durumda olduğu için oyunda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 24 Aralık 2023; 23:44:17 >
  • Maç sırasında söylemiştim tekrar söyleyeyim, bi pozisyon var dakika 90 civarı Icardi pres yapmak için koşuyor, arkası dönük duran Djiku'ya çarpıyor djiku sallanmıyor bile Icardi'nin kendisi düşüyor.

Gerçekten fiziksel anlamda koca bi sıfır şuan, topu düzeltip şut çekene kadar 5 adım ötesindeki stoper gelip topa müdahale ediyor.

Canımız ciğerimiz, tamam seviyoruz Icardi'yi ama bu performansla bu fizikle olacak iş değil. 2 ay önce de söyledim değil Icardi, Prime Messi & Prime C. Ronaldo bile olsa sakat sakat ben antremana çıkmayayım sadece iğne ile haftada bir maça geleyim işi olmaz, dünyanın hiç bir yerinde eşini benzerini göremezsiniz. Yapmaya çalışırsanız da aha sonucu bu, oyuncunun fizik tamamen sıfırlanır üzerine 10 kişi oynarsınız her maçı.

Bu adamın iyileşmesi lazım, yedeğe çekilip 1 ay mı 1.5 ay mı sürer artık tedavisi neyse ona başlanması lazım başka çare yok.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Buna ek olarak sezon başı kamp da görmedi, bu detay atlanıyor. Üstüne sakatlık ve iğne muhabbetini de düşünürsek şu an futbol oynaması bile mucize  

İçerdeki Bayern maçından sonra iğne olayını bitirip direkt tedavi ettirmek lazımdı. Şu anda da geç değil, direkt başlasınlar tedavisine. Prag maçlarına kadar düzelir baya.

• artık ne kadar doğru bilmiyorum geçen yıl şampiyon olunmasına rağmen kafayı gol krallığına taktığı bu yüzden her maç çıkmadan oynamak istediği söylenmişti daha sakatlığının 2.3. maçında

bizim gibi düz futbolseverin gördüğünü okan hoca göremiyor olamaz

zaten bakambu treni de kaçtı 1 ay kupaya gidiyor istesek dinlenemez bay desen bek oldu

sıkıntı sadece sakatlığı değil onun öncesi de kamp yemediğinden kilolu olduğundan koşamıyordu güçsüzdü en azından şut atabiliyordu o da yok 12 maçtır

sezon sonuna kadar düzeleceğini sanmıyorum

şampiyon olmak istiyorsak hala piyasaları varken icardi zaha yı araplara satıp transferin ilk günü santrafor ve 10no indirmeliyiz

• Uzun zamandır ilk kez bu kadar hırslı görünüp yine etkili olamaması cidden sorun.

• Kac maçtır bakıyorum iki defansin arasinda kaybolup gidiyor. Yaw biraz orta saha gelip Haaland gibi tek top yap servis yap kaç git hemen ileriye. İkili mücadeleye giriyor adamin beli beline temas etse ilk yere düşen İcardi oluyor. Kırk yılda top geliyor doğru ayağı bulacamda tutturucan derken topu kaybediyor. Ziyech in şutuna kafa atan adamin kafa golü yok. Topu ayağında bocaliyor falan. Noldu bu adama böyle derdi ne ben anlamıyorum. Umarım bu transfer söylentilerine aklı filan bulanmamistir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İcardi şişirilmiş balondur diyenlere sallıyordunuz.Eleman Kasımdan beri gol atamıyor.Sahada yok sahada.Vinicus diye bir adam aldılar herif çöp,GS furbolcusu değil...

Neyse kime anlatıyoruz ki ülkenin taraftarının çoğu cahil.Neydi bunun şarkısı bakayım googledan ha Aşkın olayım çalıp şakşaklamaya devam etsinler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 6 Mart 2024; 19:41:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.