ben ice/lr mage açıom ilerde paper a döncem 60 da flame olcam sizce neaçsam paper mı petmi? bana pet gbi gelio ama zate hiç cz ye gitmicem pet e gerek yok bide olympiada +7 kıyafer ve +8 wood verebilcek hayr sever bi arkadaş çıakrsa sevinirim
ya arkadaşım ice/lr açacaksan pet ol walla ice olup da paper olanları anlamıyorum dedigim gibi yap ayrıca cz yapmayaaksan şuysa buysa bence flame e donme kasarım dersen full ice git surekli harpy yaparsın.
quote:
Orjinalden alıntı: overdosenos
ya arkadaşım ice/lr açacaksan pet ol walla ice olup da paper olanları anlamıyorum dedigim gibi yap ayrıca cz yapmayaaksan şuysa buysa bence flame e donme kasarım dersen full ice git surekli harpy yaparsın.
60 dan sora cz ye gidecem biraz keyfini çıkaram sora devam etcem 63 e kascam sora bidaaa sırf cz
60 OLUNCA İNT OL İCE-FLAME OL AHA BU KADAR
60 a kadar pet ice/lr 60tan sonra paper flame/glacier
Bence sonuna kadar int mage olarak devam et defans önemlidir ve ice nova çıktığı anda hiç durma cw ravent hary hepsini bi arada kesip 70e kasan mage ler var onlarla takılırsın. Bide onlarla iyi anlaşabilirsen manyak lvl kasarsın. Bence kendine iyice güvenene kadar cz ye gitme . Dark lunar gate, Lunar gate falan derken cz aklının ucundan bile geçmiyo. Ayrıca glacier sın ve harpyler ilk sana vurcaklar paper olupta az defansla ice ı götüremezsin. Bende ice mage im ordan biliyorum. Bence kesinlikle ama kesinlikle İce>Lr=İnt mage