Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
216.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • finali izleyicilerin tercihine göre yaptılar, sadece dh deki tabloya bakarak sonu yorumlamayalım,

özellikle hanımların tercihi bu yönde olmuştur eminim, sevgi pıtırcığı mutlu son
  • CEO kullanıcısına yanıt
    Çağatay neyse de ,aras gerçekten arap atı gibi açık ara bitirdi diziyi bana göre..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Bitmeseydi be ne diziydi arkadaş 37 yaşındayim şu yaşıma kadar izlediğim.en iyi diziydi ne ezeli ne karayeli kuzey güneyi hikaye sen başkaydım be içerde unutursak kalbimiz kurusun be.

ezel'i izlemediğini varsayarak bi anlık boşluk haliyle yazılmış bir mesaj olarak sayıyorum bunu.
  • acı bir sürprizle bitse daha çok ses getiren bir final olurdu bende de, mesela;
    örneğin sarp ya da mert vurulacağı anda füsun teyze bir şekilde araya girip kurşunlara hedef olabilirdi..aile bir araya geldi derken annenin ölmesi çok etkileyici olurdu..

senaryodaki pek çok mantık hatasına rağmen oyuncu kadrosu, çekim kalitesi ve özellikle film müzikleri ile üst düzey bir yapımdı. Türk dizisi izlemeyen beni bile kendine çekmeyi başardı..
  • O değil de Toygar Işıklı gibi birisi daha gelmeyecek. Ezel İçerde Kuzey Güney burdaki müzikler şahane yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerde bitti gitti, iyi veya kötü. Ay Yapım bence Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek hemen Alyanak için bir spin off planlamalı bence. Alyanak gibi bi karakter zor bulunur. En azından bi 15-20 bölümlük dizi süper olur Alyanak için.
  • Better Call Alyanak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi sektörüne güzel karakterler kazandıran bir yapım oldu. Bence Ezelden sonra yapılan en iyi dizilerden bir tanesi. Çetin Tekindor'un efsane oyunu bize Coşkun karakterinin konuşmasını sevdiren Nebil Sayın ve hayatımıza haddini bilen çakal felsefesi ile titreyen maymun felsefesini sokan Alyanak karakterini canlandıran oyuncusu Yıldıray Şahinler. Oyunculuğu tartışılmayacak Kudret karakteri Uğur Yücel güzel bir dizi daha bitti. Teşekkürler ay yapım :)

Arkadaşlar yabancı dizi izleyip türk dizilerine çamur atmak ancak bizim milletimize yakışır bir durum olmuş. Yabancıların dizileride güzel ancak o öyle olmuş bu olmamış. Böyle olsa daha iyi olurdu ya hayranlıkla izlediğiniz lostun finalini düşünün. Çok kasmamak gerek yabancı dizi izleyince elit olunmuyor. Ben türk dizisi izlemiyorum bu dizi güzel değilmiş o zaman izleme ve dizi hakkında da yorum yapma bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

dizinin sadece finalini izledim hicte su neymis bu neciymis dedirtmedi yalniz anlamadigim bir sey var dizinin sonunda kiz oburuylemi evlendi onu cozemedim : )

Sadece finali izleyerek herşeyi nasıl çözdünüz hocam?
  • Çetin Tekindor galaya neden katılmadı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Bitmeseydi be ne diziydi arkadaş 37 yaşındayim şu yaşıma kadar izlediğim.en iyi diziydi ne ezeli ne karayeli kuzey güneyi hikaye sen başkaydım be içerde unutursak kalbimiz kurusun be.

ezel'i izlemediğini varsayarak bi anlık boşluk haliyle yazılmış bir mesaj olarak sayıyorum bunu.

izledim hemşerim sanane, seni ne ilgilendirir sanamı soracağım hangi diziyi daha çok beğenmem gerektiğini?ezeli ilk bölümden başlayıp, son bölümüne kadar izledim. ilk sezon.haricî tamamen tırt bir diziydi. içerde bence çok çok daha iyi ama bu bence sence bence bunu tartışmanın anlamı yok.

• Yukarıda ezele laf atmışlar gülüyorum

İçerdenin ilk 5 bölümü ve son 5 bölümü hariç geri kalan her şey vasattı. Sadece gülüyorum

• Ezel bir baş yapıttı. Bunu tartışmak kimsenin haddi değildir

İçerde ikinci sırada gelir

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Dizileri kendi döneminde çekilenler ile kıyaslamak lazım. 7-8 yıl önceki diziler ile bugün çekilen diziler arasında dağlar kadar fark var. Kurgu, çekim teknikleri, oyunculuk her anlamda büyük gelişmeler oldu.
  • Bugünden itibaren baştan 39 bölümü izlemeye başlıcam :D
  • Temmuz ayından itibaren 1. Bölümden başlayıp tekrar izleyecem doyamadım la diziye ulan ne vardı be 1 sezon daha devam etseydi. Ula ay yapım ne desem boş sana.

• MaaşlıPatroon kullanıcısına yanıt
    PUHU TV tavsiye ederim.
  • Bu ne yaman çelişki. 14 sene önce çekilen Kurtlar vadisi ile bu çöpü karşılaştırmak..

"sonrada dizileri kendi dönemleri ile karşılaştırmak gerek " demek

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=127110593

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 20 Haziran 2017; 13:9:47 >
  • MaaşlıPatroon kullanıcısına yanıt
    Bence ilk 10 ve son 5 bölümünü izle. Gerisi zaman kaybı
  • ezele laf edenlere kısaca gülüyorum içerde ezelden daha iyiymiş peh komik misiniz içerde ezel gibi dramı ağır bir şekilde izleyenlere yansıtamamıştır

ezeli izleyeli çok zaman geçti ama hatırladığım kadarıyla dizide mantık hatası yoktu sadece dizi 2. sezona uzaması biraz baymıştı bazı bölümleri yavaş aksiyonsuz geçiyordu ama diziyi izleyen seyircilere dalga geçmiyordu dizi mantık hataları olmadığı için

o yüzden ezele laf edemezsiniz ha karşılaştıracaksanız gidin suskunlarla karşılaştırabilirsiniz oda 2. sezonda uzatma yüzünden dizi sapmıştı ve bazı mantık hataları mevcuttu ama içerde gibi fazla değildi suskunlar agır dram bir iş olduğu için ve türkiyede zor işlenilecek konuyu ele aldıkları için bende ayrı yeri vardır ve bu dizide içerdeyi geçer bence

içerdenin eksikleri :

1. yan konu olmaması yani yan karekterlerin konuları diziye dahil edilmemesi dizinin her pisliğin altında celalın çıkması buda dizinin 39 bölümdür çıkmaza girdiğini kanıtlıyordu

2. emniyettin celal için kurulmuş olması ya koskaca emniyet müdürlüğü bir adamı halledemiyorlar

3.celalın düşmanları neden bir türlü birlikte anlaşıp celali indiremeye çalışmamaları dizi boyunca hep bunu sorguladım sadece bunu yapan 2 kişi oldu oda coşkun ile yaşardı sadece

4 dizi sanki oyunda hani bölüm atlarız ya aynı o şekilde çekilmiş gibiydi bölüm geçtikçe yeni kişiler gelip celalle düşman oluyorlardı ama hiç biri ortaklaşıp celali indirmeye çalışmadılar aksine ölmek için can tutuştular buda dizinin aşırı baymış olduğu kısımlardan dı

5. aşırı dandik final bölümü ile bitmesi o kadar mantık hataları yaptınız finalde yapmayın da en azından mantık hataları ile hatırlanmazdı dizi mutlu sonla bitire bilirdiniz ama sarp la celalın karşılıklı ateş etmeleri ve celalın hiç yara almaması gibi saçma sapan bir sahne çekmeyi nasıl içinize sindirdiniz ve 2 kardeşinde hafif sıyrıklarla kurtulması o kadar ateş edildi sarp topuklayarak yürüseydi barre onuda yapmadınız bu kadar dandik bir final bölümü görmedim hayatımda yazık oldu diziye hele köstebek gibi bir filmden esinlenmiş yakıştıramadım bu diziyi çekenlere tavsiyem ekipçe oturup köstebeki izlesinler biz ne yaptık la dammit desinler birbirlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 20 Haziran 2017; 12:55:29 >

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.