Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
216.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olursa olsun icerde 39 bolumde kestane oldugu icin degil hikayesi bittigi icin bitti, yoksa devam etse dahi bu kadar yuksek izlenmelere sahip olmasa da en cok izlenen ilk 5 dizi icinde olacagi kesindi. Icerde tam olarak soyle bi dizi oldu, gundemi cok takip etmeyen insanlar bi gun acar ilk bolumden serisine baslar, ne bileyim gelecekteki nesil bakacaklar gecmiste soyle bir dizi varmis der acar bastan izler, cunku kendimden biliyorum ben diziye gec basladim ayni gece 2 bolumu youtube dan izledim arada sikici bolumler yok degil ancak genel manada sariyor, sonuc olarak 39 bolumde bir dizinin sonlanmasi turk dizi tarihi acisindan bence cok onemli bir olay. Oyuncular da kaliteliydi, konu da klasik turk dizilerinden uzak orjinal bi konusu vardi, muzikler muazzam, cekim kalitesi guzeldi, bu tarz seylere merakli oldugum icin bu filmdeki renk paleti ve cekim acilarini cok begendim, son olarak ben belkide 7-8 senedir dizi izlemeyen birisi olarak flashback kavramini tam olarak bu dizide gordum ve ogrendim diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mutlu son isteyen kişiler ile youtube da içerdenin her attığı videoya sarp mert vs gibi fake isimli hesaplar açarak yorum atanlar aynı değerde benim için. alın tüm hafta mutlu son istediniz mutlu son bitti. mutlu sonla biten dizi mi olur abi ya şaka mısınız
  • Efsane oldu kestane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kotü bitti tırt bir final bölümüydü sanki o ekran kararma anında kardeşlerden biri ölüyordu yada 2 si ölüyordu gelen tepkiler yüzünden bunu yapmadılar ve yeniden çekilmiş gibi geldi bana yaw orada nasıl kurtuluyorlar birde orada sadece celal yara almamış gerçi sarp ve umut yara aldı da ne oldu 2 .3 sargı bağlayıp geçiştirmişler birde şunu atlamışsınız coşkun davutan dayak yediği yerden çıkıyor ve sarpa sana umutu vereyim mi diyor iyide sen umutun yerini nereden biliyorsun tabikide aklı bir selim olan senarist arkadaşımız bu olayı atlamış sonra şişman polis ve selim de ölmüyorlar la barre bunlar ölsün ulan dizi bildiğim mutlu sonla bitirilmesi için zorlatılmış resmen nasıl anlayamıyorsunuz

bu diziyi izlemeyip başlamak isteyen varsa sakın başlamayın dizi çok kötü mantık hataları abuk subuk coşkunun fantezi diyalogları celal ın finale kadar ölümsüzlük hilesini bulması ve celalın ağır kötü olarak işleyememeleri tek bir sahne var oda köstenceliyi yakması onun dışında fiyasko ve dizi boyunca koskaca emniyettin bir adamı yakalayamamasını izlettirdiler sağ olsunlar bunu izlemeyin direk izlemediyseniz köstebeki açın ve filmin keyfine varın ulan insan köstebek gibi bir filmi uyarlamak isteyip nasıl bu hala getirebilir işte bunun kanıtı olmuş içerde dizisi köstebekin yanına yaklaşamaz o derece kötü dizi yazık kirli işler yazan senarist görse acaba ne der içerdenin senaristine senarist olduğuna şaşar bence

• Tek bir dizi bilirim Türk dizi tarihinin ilk önemli dizisi
    İKİNCİ BAHAR gerisi teferruat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Forumun otomobil ve dizi/tv bolumunun durumu icler acisi hocam.Sosyal medyanin kolesi olmus, sabahtan aksama kadar twitterdan cikmayan, ego kasmakla kafayi bozmus ,agzindan salyalar akarak yabanci dizi izlemekle kendini nezih zanneden tiplerle dolu burasi.2 sayfayi zor okudum.

Kotu sonla bitince iyi dizi mi oluyor yani.Daha farkli finaller uretilebilirdi ama ne farkeder.Yeni bolumunu bekledigim ve zaten izledigim tek diziydi.Tadinda bitti orasi iyi oldu yoksa senaryo geregi ayni seyler donup duracakti.Muzikleri guzel,kisa vicik vicik kari kiz mevzularinin donmedigi guzel bir diziydi o kadar.

Neyse ki turk mali basladi
  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    O donem cok saglam diziler oluyodu.Sonra zaten tv izlemeyi biraktim.Pazartesi kursun yarasi cuma ihlamurlar altinda persembe kurtlar vadisi ondan once deli yurek ekmek teknesi gibi bana gore efsane diziler oluyodu.Simdi o ask bu ask askini ver al vicik vicik heryer ergen dizileriyle kari kiz isleriyle dolu.Adam gibi oturup izlenecek dizi yok piyasada yillardir.
  • dizinin sadece finalini izledim hicte su neymis bu neciymis dedirtmedi yalniz anlamadigim bir sey var dizinin sonunda kiz oburuylemi evlendi onu cozemedim : )

• keşke kötü bitseydi final kolay kolay unutulmazdı
  • Ay Yapım'ın uyarlama senaryoları çoğunlukla bu şekilde bitiyor. açıkçası son sahnelere kadar güzeldi taa ki
    Mezbaha'daki vuruşma sahnesine kadar
    Halbuki burada vuruşma sahnesi ile bitse kolay kolay unutulmayacak bir son olabilirdi.Oysa ki bu sahne öncesi ve sonrasında boş geçilen kısımlar finale gölge düşürdü.

Celal nasıl yakalandı? öncesinde Davut, Coşkun'u hangi ara ele geçirdi? Davut gibi gözü kara adam, ölümüne vuruşması gerekirken kalksın intihar etsin. Baştan hiç böyle bir izlenim veremediler.
    vs.

Haliyle böyle bir sonla bitmesi için biraz kasılmış gibi bir hava verdi. Neyse bir şekilde bitti. 39 bölüm boyunca kendisini izlettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 20 Haziran 2017; 8:11:40 >

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Hocam Şener Şen ve Türkan Şoray'ın birlikte oynadıkları bir diziden bahsediyorsunuz. Türk dizi tarihi o kadar samimi bir dizi görmedi maalesef ondan sonra. Bu arada Bizimkiler olsun, mahallenin muhtarları olsun hepsi gerçekten samimi dizilerdi. Şimdiki gibi boşa zamana oynamak için adamın 3 sn konuşmasını beklemiyorlardı. Şimdi alayı yapmacık. Eski üstadlar dışında

• Finalin özeti dizinin kötü adamı Celal kendini asarken hüzünlü müzik verilmesi. Başka da bir şey yazmaya gerek yok.

Yine de dayanamayıp yazıyorum bu kadar berbat final olmaz yahu. Resmen 18 yaş altı çocuklara hitap eden final yapmışlar. Komiserlerin bile kolunda alçı, ölmediler.

39 bölüm Celal'in öldürülmesini izlemek için bekledim şöyle ağız tadıyla Sarp ve Mert mekanını basıp yalvartarak öldürselerdi ne olurdu? Aman izleyen çocuklar etkilenirdi dimi? Davut'u bile Sarp öldürmedi kendi kafasına sıktı be.

38.bölümün sonu çok daha iyiydi. 1 bölüm daha boşa çekmişler.

Ekşide biri yazmış çok da doğru resmen için sütünüzü yatın finali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor10dor -- 20 Haziran 2017; 8:20:53 >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    merdivenden düştü belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Ay Yapım'ın uyarlama senaryoları çoğunlukla bu şekilde bitiyor. açıkçası son sahnelere kadar güzeldi taa ki
    Mezbaha'daki vuruşma sahnesine kadar
    Halbuki burada vuruşma sahnesi ile bitse kolay kolay unutulmayacak bir son olabilirdi.Oysa ki bu sahne öncesi ve sonrasında boş geçilen kısımlar finale gölge düşürdü.

Celal nasıl yakalandı? öncesinde Davut, Coşkun'u hangi ara ele geçirdi? Davut gibi gözü kara adam, ölümüne vuruşması gerekirken kalksın intihar etsin. Baştan hiç böyle bir izlenim veremediler.
    vs.

Haliyle böyle bir sonla bitmesi için biraz kasılmış gibi bir hava verdi. Neyse bir şekilde bitti. 39 bölüm boyunca kendisini izlettirdi.

Hocam Davut'a Celoş öldürmeyeceksin dedi diye öldürmedi.

Yoksa giderken yanında Alyanağı falan da alırdı tahminen

Diğer dediklerinize katılıyorum. Havada kalan çok fazla yer oldu. Geçen bölüme flash back yaparlar demiştim onu da yapmadılar.

Kafaları karışmış gibiydi ama mutlu sonla bitirmek için böyle bir şey yaptılar sanırım

• Bitmeseydi be ne diziydi arkadaş 37 yaşındayim şu yaşıma kadar izlediğim.en iyi diziydi ne ezeli ne karayeli kuzey güneyi hikaye sen başkaydım be içerde unutursak kalbimiz kurusun be.

• İdare eder bir dizi berbat bir finalle sonlandı. İzledik geçti bitti. Dizi kötü müydü? Kesinlikle hayır. Kaliteli bir yapım izledik. Ama çok iyi mükemmel değildi. Finali ise malesef kötüydü...
  • 39 bölüm ağzı açık, yeri gelmiş gözyaşları sel olmuş şekilde izleyenler finali beğenmeyip eleştiri yağmuruna tutmuş hayret ötesi. İzlemeseydin o zaman öbür kanalda Söz final var. C D E grubu reyting lideri git onu izle o zaman.
    Ne yani kötü sonla bitince dizi iyi mi oluyor gerçekten. Kardeşlerden biri ölseydi burda Ay yapım senaristlerini küfür yağmuruna tutardınız.
    Başarıyı alkışlamayı bilmek lazım. Bu dizi kendi konusunda gelmiş geçmiş en iyi yerli dizidir, kurtlar vadisi dahil.
  • kötü final diyorsunuz da, kötü den daha fenaydı bence.

çok basit bitirdiler,sanki aceleye getirmişler gibi.

yılmaz bıradırslardan birisi ölür daha iyi olur diye düşündüm ama olmadı. İlla mutlu son olacak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finalde havada kalan çok şey oldu. Son 15 dakikası net "hadi bitsin de gidelim' havasındaydı. Ama her şeye rağmen güzel bir yapımdı İçerde. İyi hatırlayacağım..

He şunu da belirtmeden geçmeyeyim; tam oyunculukların düştüğü anda Çetin Tekindor "açılın ben oyuncuyum" deyip olaya müdahale etti. O delirme sahnesi Türk televizyon tarihinin en büyük oyunculuklarından biridir.

Dizi boyuncaysa bana göre Aras Bulut en fazla puanı hak eden adam olmuştur. Bundan sonra Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut'un önü epey açık.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.