Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
215.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben zamanında Sherlock, The Walking Dead, Game of Thrones, HIMYM, Supernatural, Prison Break, Lost gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü yabancı dizileri de izledim. İçinde hâlâ izlediklerim de var. Tabii efsane sonla bitmedi. Hatta bana sorarsan sonunu beğenmedim ama o Çetin Tekindor'un hapishane sahnesinde mimikleri, oyunculuğu hoşuma gitti. Kafasında kalmış birkaç sağlam tahtayı yitirmiş kişi rolünü gayet güzel yaptı bence. Zaten tiyatrocu olan bir kişiden beklentim buydu.

Dizinin son bölümünün beğenilmemesini beklenen sonla bitmesine bağlıyorum. Ben de bu şekilde masal gibi mutlu sonla bitmesini bekliyordum. Halbuki polislerin elinden bu kadar rahat kaçabilen adamın tekrar bir bölüm içinde yakalanması bir kere bana saçma geldi. Ya da kardeşlerden biri mutlaka ölmeliydi diye düşünüyorum. Daha farklı sonlar da olabilir tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 20 Haziran 2017; 3:34:37 >
  • sinirliyim :D bu yüzden çok yazdım .
  • Beş para etmez dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet eleştirmeye bayılıyor. Herkesin kendi fikri olduğunu kabullenemedi millet, geçen hafta herkes farklı bir şey söylerken bu hafta başka bir şey söylüyor. Ben mutlu sonla bitmesinden yanaydım öylede bitti. Kimisi de mutlu olmayan sonu sever. Bu sonu öyle yaptılar diye durup dururken eleştiremezsin. Fikir farklılığı olabilir çünkü

• ekran karardıktan sonra celalin intiharı bunun üstüne sarpın cenazesi üstüne mertin tekerlekli sandalyeyele gelmesi finalini bekledim klasik final yaptılar
    güzel diziydi inşallah güzel dizilerin önünü açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

Beyler internette icerdenin arabistandan latin Amerikadan fan sayfaları var galaya bile gelmişler. Bunlar nasıl izliyorki diziyi daha yurtdışına pazarlanmadi

Youtube da mevcut puhu tv de az izleniyo diye bölümlere turkiyeden erişimi kapattılar vpn ile izlenebiliyko kendi ülkelerinde altyazi yapanlar vardır belki

Altyazıyı falan nasıl yaptılar ona şaşırdım zaten dizi yayınlanırken hangi ara diziyi buldularda altyazısını yapıp fanı oldular araplar hadi neysede latinler nerden buldu bu diziyi ben şok oldum bayada fanı varmış latin amerikadan

• Bu arada fragmanı bir grup mu yoksa kişi mi hazırlıyor bilmiyorum ama uyarılması ya da meslekten el çektirilmesi gerekiyor. Adam / Adamlar fragman nasıl olur , içeriğine ne koyulur bilmeden bölümün en önemli yerini fragmana koyuyor

Diğerleri neyse de mert niye sakat kalsın ? Adam sakat kalacak bir yerinden vurulmadı ki

Her hafta gelip kötü dizi , çöp , bu ne böyle vs yazanlar da bıktırdı . hayır 1 hadi 2 defa gelip yazarsın da her hafta gelip yazmaya sıkılmadılar mi merak ediyorum.
    Adamlar 39 bölümdür aynı şeyi yazmak için konuya geliyor. Bir üye olarak yazarsam birkaç kişinin sağlam bölüm cezası yemeleri gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 20 Haziran 2017; 3:56:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Millet eleştirmeye bayılıyor. Herkesin kendi fikri olduğunu kabullenemedi millet, geçen hafta herkes farklı bir şey söylerken bu hafta başka bir şey söylüyor. Ben mutlu sonla bitmesinden yanaydım öylede bitti. Kimisi de mutlu olmayan sonu sever. Bu sonu öyle yaptılar diye durup dururken eleştiremezsin. Fikir farklılığı olabilir çünkü

Mutlu son olmasaydı yine eleştirilecekti mutlu son oldu yine eleştiriliyor bazı insanlara yaranamazsın kardeşim. En güzel şekilde final yaptı ben böyle birşey beklemiyordum açık söyleyeyim kebapçının sonu tamamen süpriz oldu senaristin eline sağlık haftada 2.5 saat dizi çekip on numara bölüm yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Mutlu sonla bitmemeliydi, ya sarp ya umut ölmeliydi.

Celalin son sahnesi hariç kötü bir finaldi, beklentiyi karşılamadı.

ulan 1 hafta boyunca mutlu son diye ağladınız adamlar mutlu son yaptı şimdide şikayet ediyorsunuz size kalsa türkiyede dizi çekmesinler nasıl olsa her türlü eleştirilecekler
  • Bu dizinin en efsane bölümü Akın Işık olayının olduğu bölümlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Poyraz Karayel'de açıp izleyebileceğim bir sürü sahne var. Tiratlar mesela. Ama İçerde dizisinde bu yok. Tekrardan izlenebilecek bir sahnesi bile yok İçerde'nin. İçerde unutulup gidecek bir dizidir. Söyleyince kötü oluyoruz ama uyarlandığı filmde olmayıp İçerde'de olan bazı şeyler var ve bunlar birebir Poyraz Karayel'den alıntı. Köstebek'ten uyarlama diyorlar ben bunu söyleyince ama Köstebek'te ne hikmetse bazı şeyler yok ama Poyraz Karayel'de aynısı var.
    Köstebek'ten uyarlama, Poyraz Karayel'den araklama dizidir İçerde.

Niye her seferinde poyraz karayelle içerdeyi karşılaştırıyorsunuz ben anlamıyorumki sen hızlı ve öfkeliyle dövüş kulübü filmini karşılaştırıyormusun ? dövüş kulübü felsefesi olan bir filmdi dövüş ana konu değildi ismi her ne kadar öyle olsada ama hızlı ve öfkeli tamamen aksiyon hiçbir mesaj aramana gerek yok aksiyonu dövüşü olayları izle yeter. İki filmde dünya çapında çokça tutuldu ve izlendi şimdi bu bundan iyi diyebilirmisin ? kendine göre dersin ama bu geneli kapsamaz kimi adam hızlı ve öfkeli hastasıdır kimi scarface kimi fight club. Sonuç olarak insanlar neyi seviyorsa bırakında rahat rahat izlesin

• Bari depodan nasıl çıktıklarını gösteren bir sahne koysalardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Bu arada fragmanı bir grup mu yoksa kişi mi hazırlıyor bilmiyorum ama uyarılması ya da meslekten el çektirilmesi gerekiyor. Adam / Adamlar fragman nasıl olur , içeriğine ne koyulur bilmeden bölümün en önemli yerini fragmana koyuyor

Diğerleri neyse de mert niye sakat kalsın ? Adam sakat kalacak bir yerinden vurulmadı ki

Her hafta gelip kötü dizi , çöp , bu ne böyle vs yazanlar da bıktırdı . hayır 1 hadi 2 defa gelip yazarsın da her hafta gelip yazmaya sıkılmadılar mi merak ediyorum.
    Adamlar 39 bölümdür aynı şeyi yazmak için konuya geliyor. Bir üye olarak yazarsam birkaç kişinin sağlam bölüm cezası yemeleri gerekiyor

Katılıyorum ilk fragman araba sahnesindeki heyecanı tamamen öldürdü o fragmanı görmeseydik daha güzel olurdu.

• !EFSANE BİTTİ!

• Koy hızlı ve öfkeliye gram sırıtmaz

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli
  • Coşkun reyiz: Sarp sana Umut' u vereyim mi??

Dizi biterken, Yeni Bölümden İlk sahne yazısı yerine Son yazısı gelmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 20 Haziran 2017; 4:20:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leş gibi bi finaldi leşşşşşşş.

Beğenenler nesini beğendi anlamıyorum resmen zorlama bir şey yapmışlar. Aras Bulut dizide olmasa oturup 5 bölümünü izlemezdim.
  • BİTTİ LAN

Şu Aras'ı Batman'in filmlerinde joker olarak görmek lazım bundan daha iyi kimse canlandıramaz o karakteri .

BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 20 Haziran 2017; 4:33:56 >
  • Güzel diziydi izlediğim tek diziydi bir arkadaş başlattı. Finali de fena olmadı bence, ben filmle paralel bir son bekliyordum sürpriz oldu. Aras Bulut reyis gerçekten kendini izlettirdi, ben bu çocuğun böyle oyuncu olduğunu bilmiyordum Çetin Tekindor'u gölgede bıraktı bence. Söz verdikleri gibi 39 bölümde bırakmaları da iyi oldu uzasa sürekli kalite düşecekti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti sonunda artık şu dizi, bıkmıştım fragmanlarını youtube da görmekten

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.