Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
215.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

suc orgutu liderleri boyle seyler yaparlar zaten. hepsinin bir sebebi vardir. ama adamin durduk yere fusunu kahretme ve merti dograma fantezisinin sebebi yoktu. celali oldurelim diye cok kasmislar. olmamis

edit; 3 bolum once coskun mert sahnesinde mert icin aglayacak hale gelen adam simdi merte neler yapacagim diyor. nerden geldi bu nefret. hadi gitgide delirdi vs. de neden kac senedir duygusal bag kurdugu mert? neden sarp degil. mantikli bir senaryoda celalin tek derdi kendini kurtarmak olur, aileye zarar vermek istiyorsa da en son merte sira gelir cunku kac senedir beraberler.

Aşk ve nefret arasında ki çizgi çok inmedir. Aşık olduğun, uğruna ölürüm dediğin kişi öyle bir şey yapar ki nefretin oluverir. Burada ki durumda aynen böyle.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ne demek suç örgütü liderleri böyle şey yaparlar ?

Yaptıklarının hiçbiri yasal değil ki , böyle savunma mı olur.

Polisleri kaldıralım o zaman , herkes sebebi olduğu için birilerini öldürsün .

Hadi mafyaları öldürmesini geçtim kendisini yakalayacak diye organize müdürünü + komiser öldürdü. Bir polisi de yaraladı .

Sadece şu 3 suç hücre hapsi için yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 20 Haziran 2017; 1:56:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

ezel daha iyi bitmişti

bu finali ucu açıktı diye eleştiriorlar ancak ezelin ucu daha açıktı nasıl içerde 38 de bitse daha iyi olursa ezel de aynı şekilde 1.sezon finalinde bitmeliydi ezeli savunun ama 2.sezonunu savunmayn.
  • quote:

suc orgutu liderleri boyle seyler yaparlar zaten. hepsinin bir sebebi vardir. ama adamin durduk yere fusunu kahretme ve merti dograma fantezisinin sebebi yoktu. celali oldurelim diye cok kasmislar. olmamis

edit; 3 bolum once coskun mert sahnesinde mert icin aglayacak hale gelen adam simdi merte neler yapacagim diyor. nerden geldi bu nefret. hadi gitgide delirdi vs. de neden kac senedir duygusal bag kurdugu mert? neden sarp degil. mantikli bir senaryoda celalin tek derdi kendini kurtarmak olur, aileye zarar vermek istiyorsa da en son merte sira gelir cunku kac senedir beraberler.

diziyi izledm ayagınaa yatma şimdi bu adamın nasıl kindar oldugunu dizini %50 sini izlediysen bile bilirsin kendi öz kızını eve kapatmış adam umut oldugu ogrenlmesn diye ayrıca sarpın içerde oldugunu öğrendiginde de telefonda yaptıgı konusmadan anlarsn kindar oldugunu mertn de içerde oldugunu öğrendi ve ona da çıldırdı bu diziyi gömmek sizi küçültüyor haberiniz olsun saygılar.

• Bence tam tadında sonlandırdılar diziyi.Çok uzatmayarak, kaliteyi bozmadan güzel de bir final ile bitti dizi.Bir efsane gibi kalacak bir dizi oldu.Ezel'den sonra unutamayacağım sayılı dizilerden olacaktır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    benim soyledigimi dinlemiyorsun. ben celalin yaptiklari normal demiyorum

bunlar suc, adi ustunde. celal de suc orgutu lideri. teror orgutuyle suc orgutu mesela ayri seylerdir. suc orgutu kendi cikarlari icin gerektiginde polis asker oldururler, teror orgutlerinin varolus amaci zaten onlari oldurmektir. o sekilde halki korkutmaya calisirlar. suc orgutu adam oldurmez diye bir sey yok yani. kendisi icin gerektiginde adam oldururler. keyif icin yapmazlar ama

celal de basta boyleydi. yusuf mudur sahnesinde bile mudure uzulmese de keyif de almamisti yani. canice hislerle yapmiyordu adam psikopat degildi. sadece sucluydu, katildi. ama son 3 bolumdur adami kanla beslenir hale getirdiler. adam yakmasi evet vahsice ama o herif onu oldurecekti zaten. merte karsi bu nefretin kaynagi ne ama? kaynagi yok. seyirci celale karsi kinlensin diye yapilmis bir sey

• weros W kullanıcısına yanıt
    Kenan Birkan karakteri hakkında konuşmamış 2. sezon hakkında konuşmuş ve bence de haklı.
    2. sezon büyük saçmalıklarla doluydu.
  • Başından belli mantık hatalarıyla dolu basit bir yapımın daha sonuna geldik(Basit dememin sebebi özellikle yan karakterlerin oyunculuğunun çok kötü olması, efektlerin dövüş sahnelerinin rezalet olması ve düz mantık senaristler). Son bölüm ise sanki zorla oynamışlar gibi bitsede gitsek modunda geçen bir finaldi. O kadar para harcıyorlar iğrenç efektler iğrenç dövüş sahneleri yapıyorlar Yabancı dizi izledikten sonra izleyince Flash Tv dizisi gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 20 Haziran 2017; 2:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

quote:

diziyi izledm ayagınaa yatma şimdi bu adamın nasıl kindar oldugunu dizini %50 sini izlediysen bile bilirsin kendi öz kızını eve kapatmış adam umut oldugu ogrenlmesn diye ayrıca sarpın içerde oldugunu öğrendiginde de telefonda yaptıgı konusmadan anlarsn kindar oldugunu mertn de içerde oldugunu öğrendi ve ona da çıldırdı bu diziyi gömmek sizi küçültüyor haberiniz olsun saygılar.

boşa laf soyluyorsunuz. bir kere su kafadan kurtulun. ben bir diziye niye dusman olayim allah askina. futbol takimi mi bu. ben bu diziyi gomunce bana para mi veriyorlar. bu dizi kotu su dizi iyi diyince o dizi tekrar mi basliyor? burda dizi tutmayi bile basardiginiz icin milletin elestirileri size garip geliyor.

ayrica dizi polisiye oldugu icin kostebege benzedigi icin daha ilk fragmanda butun arkadaslarima soyledim bunu izleyelim diye. gayet de sevdim gomdugum falan da yok.

diziyi bastan sona izledim, izlemedigim 2-3 bolum var onlar da yusuf mudurun kel herife vuruldugu bolumlerdi. onun disinda tamamen izledim. celal psikopat bir karakter degildi. acimasiz ve katiydi sadece. kizini eve kapatti demissin, dunyada kizini eve kapatan milyonlarca adam var ne alaka? kizini öldürdü sanki. sarpi ortadan kaldirana kadar kizi saklayacakti.

cidden hic mi hayatinizda farkli insan tipleri tanimadiniz bilmiyorum ama cani ile kotu arasindaki farki bilmiyorsaniz ne diyeyim. celal normal bi kotu adamdi, birilerini oldurdukce niiiehahaha diye gulen bi tip degildi. cetin tekindora falan yuklenildi ama senaristin kamilligiydi bu son bolumlerde takindirtilan tavir.

• Maalesef zorlama bir final olmus Hic degilse alinti yapilan filmin finali gibi olsaymis

• Celalin sahneleri haric begenemedim finali ben. Sarpin, annesinin hatta Eylemin olmesini Umutun yalniz kalip delirmesini beklemistim. Cok daha carpici bir final olurdu. Aklimizda kalirdi en azindan.10 yil sonra icerde diye bir dizi vardi nasil bitmisti diye dusunursem bu final aklima gelmez acikcasi. (Bu arada Sarpi oldurdum kafamda cunku Aras Bulut Iynemli asiri iyi deli taklidi yapiyo finalde delirmeliydi!)

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    senarist de onun uzerinden gitmeye calisti ama egreti durdu. celal surekli bunu bana nasil yaptin diyordu. celal bilmiyor mu bir cocugu kacirttigini. bu nasil savunma aptal mi bu adam.

hani kendini hakli gorur de kendi sebeplerini soyler. ya da haksizsa kacip gider. bu adam ortada gecerli sebebi olmadan merte deliriyor, bir de sadist partiler vermeye kalkiyor. celalde boyle bir egilim yoktu ki. 3 gunde insan delirmez. işleyemediler yani. cok egreti durdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 20 Haziran 2017; 2:26:19 >
  • coşkun abi adamdır,madalyayı yanlış yere verdiler coşkun reyize gitmesi lazımdı

alyanak iyidir,yanındaki barbarosta iyidir

rahmetli yaşar iyidir

• Beyler internette icerdenin arabistandan latin Amerikadan fan sayfaları var galaya bile gelmişler. Bunlar nasıl izliyorki diziyi daha yurtdışına pazarlanmadi

• Beklentiyi çok yükselttiler final için, benim açımdan bekleneni vermedi. Neyse ki bir şekilde bitti gitti. GG Ay Yapım!
  • Mutlu sonla bitti, ölecekler sanmıştım ama sevindim mutlu sonla bitmesine... Yüzümde tebessümle bitirmişsem diziyi, Bana yetmiş demektir... Şy dizi bu dizi diye tartışmak yerine tadını çıkarttım...Her dizi kendi içinde özeldir... Zaten izlediğim ve sonunu getirdiğim türk dizisi 5 i geçmez.

• Tüm bölümleri izlemiş biri olarak;

Yok yemin ederim finali beğenmedim , sarmadı , beklentilerin altında kaldı. Sanki zorla finali çekmişler gibi geldi bana.
    Haydi bir şeyler çekelim de bitirelim diziyi, demişler gibi.

2 fragmanda da ağır spoiler yedik. Mesela fragmana göre Celal'in ölmediğini biliyorduk, Mert'in evlenme teklifi sırasında Eylem'e silahla nişan aldıklarını biliyorduk,Davut'un bir plan yapıp Celal'i kurtaracağını biliyorduk , sneak peek te de Celal'i ölmüş gibi gösterdiklerini anladık.
    Fragmanı izlemeyenler için güzel, heyecanlı, ters köşeli bir bölüm olabilir ama fragmanı izleyenler için sıradan bir bölüm oldu.

İnanın hiç zevk vermedi bana, üstelik mantık hataları da vardı üstte yazmışlar zaten, olmadı bu final. İçerde benim için efsane olmayacak,normalin üstü olacak ama efsane değil.

Mutlu son , mutlu son dediniz o kadar ; alın size mutlu son. Mutlu musunuz şimdi? Ben mutlu değilim, beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 20 Haziran 2017; 3:10:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

Beyler internette icerdenin arabistandan latin Amerikadan fan sayfaları var galaya bile gelmişler. Bunlar nasıl izliyorki diziyi daha yurtdışına pazarlanmadi

Youtube da mevcut puhu tv de az izleniyo diye bölümlere turkiyeden erişimi kapattılar vpn ile izlenebiliyko kendi ülkelerinde altyazi yapanlar vardır belki

• Aras bulut iynemli çok iyi joker olur. Adamın iyi olduğu bölümlerde biraz delilik rolünü hissettiriyor. Onu ben jokere benzer psikopat ve ne yapacağı belli olmayan bir volkan olarak başka dizi projesinde görmek istiyorum. Ve final birazcık hayal kırıklığı bitti. Çünkü sahneler hızlı geçiştirildi ve şu Celal 'in elinden nasıl kurtuldular. Coşkun 'u Davut nereden buldu da yakaladı neyse yinede guzel bir finaldi.

• Evet reytingleri merakla bekliyorum. Acaba 3 kategori de de 1. olmuş mu ? Sabah belli olacak paylaşacam burdan.
    Söz dizisi çıktıktan sonra , İçerde 2 kategoride 1. oluyordu ama totalde 1. olamıyordu. Bakalım final kaçıncı olacak.
    1. olamazsa büyük sürpriz olur. 3 kategoride de 1. olması muhtemel.
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.