Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
216.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Koks34

quote:

Orijinalden alıntı: GrıezmaNN

Son 15 dakikaya kadar gayet güzel gidiyordu. 3 kişi birbirine sıkıyor bitanesi yerde kan kaybından nefes alıp verişi yavaşlıyor ama 4 kişiden sadece gereksiz roldeki kız ölüyor.

En azından birtanesinin ölmesi gerekiyordu kardeşlerden.

abi celal yere yığılmamıştı yarası bile yoktu hadi sarp yaradan dolayı yere yığıldı celal işlerini bitirebilcek iken neden bitirmedi mermisi bitti desek yanında bir tane daha silah var orada bir sürü bıçak var çok saçma ne oldu nasıl oldu celal yakalandı sarp umut ölmedi ben bir şey anlamadım şahsen

Resmen milleti mutlu edecez, mutlu son verecez diye saçmaladılar.

Madem mutlu son istiyosun hiç öyle bir sahne koyma kardeşler arkaya doğru giderken çıkış bulsunlar çıksınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Biri celalin fotosunu koysun şuraya

Offf dizinin başından beri usanmadınız ilkten mert delirecek sarp ölücek diyordunuz teoriniz tutmayınca çevir kazı yanmasın. Bir tek poyraz deliriyor değilmi delirmek birtek ona özgü birşey başkası deliremez yoksa çalıntı olur. Hem burada kebapçı sevdiği birini kaybedip delirmiyor para ve güç hırsıyla yanıp tutuşurken kendi kendinin kuyusunu kazıyor ve firavun misali yalnız kalarak deliriyor daha ana mesajı anlamadan gelip burda boş boş trollük yapıyorsun hadi birazda şu tarafa çıldır KEBAPÇIYLA BİRLİKTE SİZİDE DÜRÜM YAPTIK

• Çok kötü finaldi keşke geçen bölüm final olsaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Erdi Başkan oynasaydı başrolü kapardı hocam.Kendisi Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'den daha yakışıklı ve daha karizmatik.

Erdi kim ?
  • Dizi benim nezdimde 38.bölümde bitmiştir.39'dan daha bir final havasında olduğu kesin.39 kadar dandik final görmedim.Daha Coşkun'un Mert'in yerini nasıl öğrendiği bile belli değil la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark Power -- 20 Haziran 2017; 0:30:14 >
  • Geçen bölüm çok daha güzeldi.Biraz sönük kaldı beklentilerimin yanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşalr uzun uzun yazmak isterdim ama bu diziye değmez. Yukarda. bi arkadaş biraz anlatmış zaten

İĞRENÇ , MANTIK HATALARIYLA DOLU , BAŞTAN SAVMA , VAKİT KAYBI ,KLİŞE bir dizi oldu.

Sarp ya da Umut ölse arkaya hüzünlü müziği verseler bu diizi efsane olabilirdi.

Hele 2 kardeşte ölseydi herkes ağlardı.

Mutlu sonla bitirecez diye 39 bölümün içine s.çtılar yazıklar olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence film tadında bir finaldi.eğer bize o kadar eziyet çektiren senaristleri değişmediyse zaten daha iyiside beklenemezdi.son 2 bölüm gayet iyiydi,diziye mutlu son yakıştı bence.
  • Böyle bir final yerine 38. Bolum de daha bi final havası vardı . diziyi izlemeyip yeni baslayacaklara tavsiye . 38 i izledikten sonra 39 u izlemeyin.

• Sarp ölse önceden tahmin ediliyodu çöpp
    Umut ölse sarp niye yaşıyor çok saçma çöpp
    Celal ölse niye sarp değil mert öldürdü çöp
    Hepsi ölse off köstebekten çalmışlar bok gibiydi çöp
    ona çöp buna çöp siz dönünde aynaya bakın la
  • Ahmet PoyrazKarayel kullanıcısına yanıt
    Tespitin anasını ağlatmışsınız tebrikler
  • Buraya Coşkun yazıyorum siz iyilik meleği diye okuyun... Deavmiiitt

• Finalde işler sürekli oldu bittiye geldi :) Daha çok flashback beklerdim bu bölümde. 38.bölüm çok daha iyiydi bence. Keşke Sarp ya da Umut bitirseydi kebapçının işini. Ama olsundu, Türkiye standartları için çok da iyi bir diziydi.
  • Final daha iyi olabilirdi.Çok basit olmuş ve mantık hatası bi hayli fazlaydı.Gerçi içerde başladığından beri dizide mantık hatası eksik olmuyordu . Ama ana konu güzel .

• Turkiyeye flash back i ogreden adam gibi dizi. Helal olsun . bu kadro yeni bir dizi geçsin. Gene efsane olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

Sarp ölse önceden tahmin ediliyodu çöpp

Peki anlat bakalım madem mantık hatası ve çöplük yoksa celal yaralanmamasına rağmen nedennsarp ve umutu öldürmedi celal nasıl yakalandı hapise düştü 2 kardeşte yerde baygındı celal nasıl kaçmadı ordan

• Bence güzel bir sondu en azından mutlu bitti. Biri ölseydi insanlar üzülürdü diye düşünüyorum. Şuda bir gerçek bu dizi Çağatay ve Aras la yeni sezon çekebilirdi. İyi bir polisiye olurdu.
  • Haddini bilerek 1 kurşun yemeden diziyi bitiren alyanak
    Davmittt coşkun
    Minik
    Psikopat Davut
    Manyak Mert
    Deli oğlan Sarp
    Dürüm celal
    Yusuf BABAAA
    Hepsi teker teker alkışı hakeden karakterlerdi bu denli karakter çeşitliliğinin olduğu kadro bir daha bir araya gelmez efsanesin içerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

Sarp ölse önceden tahmin ediliyodu çöpp

Peki anlat bakalım madem mantık hatası ve çöplük yoksa celal yaralanmamasına rağmen nedennsarp ve umutu öldürmedi celal nasıl yakalandı hapise düştü 2 kardeşte yerde baygındı celal nasıl kaçmadı ordan

O kısmı göstermediler büyük ihtimal organize yada alyanaklar geldi ışıklar yanıp söndükten sonra iki kişi duruyo diye gördüm ama sonrasını göstermediler

• #icerdefinal etiketi dünya gündeminde 1. sırada
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.