Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
215.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu diziyi daha çok sevme sebebim memleketime açılacak olan hastaneye verdikleri destekhttp://m.milliyet.com.tr/yardim-icin-sahadalar-magazin-2450356/

Yayımcı ve yapımcılara teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Erdi Başkan oynasaydı başrolü kapardı hocam.Kendisi Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'den daha yakışıklı ve daha karizmatik.

• Ve bir efsane daha bitti..
  • Ay yapım yine hapishane ve delirme konseptiyle bitirdi. Öyle ya da böyle, güzel bir dizi daha bitti. Özellikle ilk 10 ve son 5 bölüm daha bi keyifli ve heyecan vericiydi.

• La bitti la zoruma gitti bitmesi la.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpla eylem evlendimi arkadaşlar mertte yüzük yoktu
  • "Bir gün tek başına kalıcaksın yapayalnız kalacaksın celal"

- Yusuf Müdür

• quote:

Orijinalden alıntı: GrıezmaNN

Son 15 dakikaya kadar gayet güzel gidiyordu. 3 kişi birbirine sıkıyor bitanesi yerde kan kaybından nefes alıp verişi yavaşlıyor ama 4 kişiden sadece gereksiz roldeki kız ölüyor.

En azından birtanesinin ölmesi gerekiyordu kardeşlerden.

abi celal yere yığılmamıştı yarası bile yoktu hadi sarp yaradan dolayı yere yığıldı celal işlerini bitirebilcek iken neden bitirmedi mermisi bitti desek yanında bir tane daha silah var orada bir sürü bıçak var çok saçma ne oldu nasıl oldu celal yakalandı sarp umut ölmedi ben bir şey anlamadım şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 20 Haziran 2017; 0:14:41 >
  • alyanagın gerçek sesi

https://www.youtube.com/watch?v=_C_uGBK8R2c dk 12:30
  • Öyle bi diziydi ki her zaman ters köşe yapardi.O son sahnede ben dedim umut öldü arkadaş dedi hayir ters köşe yapcaklar sarp öldü.Aha dedik bu sefer birimiz bilecek ama ikiside ölmedi.

• Bu zamana kadar mantık hatalarıyla saç baş yoldurdu ama pazartesiler güzel geçiyordu. Özleyeceğiz Yılmaz Brothers (Saçma Egea reklamları unutulmazdı :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 20 Haziran 2017; 0:16:28 >
  • dizi başladı ezel ezel dizi bitti ezel ezel, hay ezelinize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖYLE YA DA BÖYLE SON 10 YILIN EN İYİ TÜRK DİZİLERİNDEN BİRİ OLDU

ASLA VE ASLA UNUTULMAYACAK!

• Güzel final oldu bence

• Nolduu kebapciiiiii
  • Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    Aynen. Extra sezon yaparlardi bide 10 bölümlük komedi olurdu.

• quote:

ulan hasta mısınız bu finalin neresi iyiydi? o depodan nasıl çıktılar bu bile gösterilmedi. coşkun ne ara kaçırıldı? celalin çocuğu neredeydi?

deponun bir tarafından silah sesleri geldi, celalin adamları oraya koştu. mert ise tam aksi tarafa koştu ve sarpı buldu. beraber kaçarken çıkış olmadığını fark ettiler. ulan sarp nasıl girdi o zaman o depoya? nereden girdi bu herif de geldiği yönden dışarı çıkamadı? ayrıca deponun diğer tarafındaki silah sesleri kimden geldi? celalin adamları oradan silah sesi gelmesine rağmen nasıl geri döndüler?

tamam mutlu sonla bitti. bu güzel. ama k gibi bir final oldu. çetin ustanın oyunculuğuna hakaretti bu dizi. bu diziyi yazan senaristlere iş falan verilmesin hatta sınır dışı edilsinler a

Adam haklı beyler dağılın.

https://eksisozluk.com/entry/68947838

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 20 Haziran 2017; 0:24:12 >

• Kebapci Celal Len

En Iyi biz kebap Yapariz Len

Türkiye'nin En büyük mafyasi biziz len

sarp kim len

Davut Terminatör len

Minik Dev len

• Ay yapım olduğu için kesin kardeşlerden biri ölür diyordum hatta reklam arasına girdiğinde tamam ikiside öldü dedim ama reizin konuşma yapmak için geldiği an

Dola sarp babaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.