Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
215.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 39 HAFTADIR HER PAZARTESİ GÜNÜ İPLE ÇEKERDİM. BU DİZİYİ BU KADROYU ASLA UNUTMAYACAĞIM HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarp 2 silahıda kıza sıktı. Celalde umuta sıkarken yerde sarpa doğru dönerek gitti umut tutturamamış ve o arada sarpın sıkmış olması lazım celal e.

O biçim bir son değildi . Kafada eksiklerle bitti
  • Valla diziye genel bir değerlendirme yapacaksak:
    Ben hala en iyi bölümün 1.bölüm olduğunu düşünüyorum. Onun akıcılığını yakalayan bir bölüm olmadı bence. Onun haricinde gerçekten çok sıkıldığım ve hatta izlemediğim bölümler de var. Bazı bölümler var ki geberiyordum sıkıntıdan. Ama bazı bölümlerle de çok keyif aldım. Ama inanıyorum ki, daha iyi bir senarist ve iyi bir yönetmen ile bu konsepte benzer bir dizi çekilirse efsaneler arasına girebilir.
  • Güzel diziydi tam tadında bitirdiler.

• Aga umut hapishaneden ne zaman çıkacak kafam ona takıldı

• Poyraz Karayel yani İçerde'nin kopyalandığı filmin finalini hatırlayalım lütfen.

Tarih mutsuzları yazar.
  • Çetin tekindorun efsane performansı ile final yapmış dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

bu çatışmalar vs. hayal çıkacak, coşkunun yanındayken muhtemelen kafasında kurdu bunları sarp ve bu planla giderse öleceğini düşündü. bakın reklamdan sonra görün. başka bir plan ile gidecek oraya

ağzından bal damlıyor inşallah..

Ooo hocam sendemi burdaydin

kaçarmı be hocam.

• Giderayak ters köşe yedik yine.Herkes mutsuz sonla biter demisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Alyanak,Coşkun,Mert falan hepsi aynı koğuşa düşseydi keşke.Bomba olurdu.

Ah be hocam bende onu hayal etmiştim . gardiyan da erdi başkan oluyomus

• yanlız harbiden izleyiciyi salak yerine koyorlar. 2 adım önündeki celale sıkıyor isabet etmiyor. celal iki adım önünde yatan merte sıkıyor o da isabet ettirmiyor. birtek kız öldü heralde
  • yemin ederim ben birşey anlamadım . güzel bitmedi gibi
  • Celal kaçacaktı hapisten, birisi kurtaracakti siyah bi gölde mesela.

O sirada muzik girecekti icerde yazacakti ve bitecekti.

Al sana gizemli final..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi çok mantıksız bu neydi şimdi hadi yığıldı diyelim sarp yaradan dolayı bir daha sıkamıyor mu celal yada bıçaklada öldürebilirdi dimdik ayaktaydı bu nasıl bir sondu flashback bekledim 2 saat ne oldu nasıl celal hapse girdi nasıl kurtuldular vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 20 Haziran 2017; 0:6:44 >
  • Benim anlamadigim basta celali kurtarilarken kamyondsn cikan ful set hafif makineli tufek kullanan adamlar orda herkesi oldumesi gerekirdi heryeri taradilar,ama dizi iste 1 kisi bile olmedi

• ŞAKA MAKA ALYANAK HADDİNİ BİLEN ÇAKAL FELSEFESİYLE 1 KURŞUN DAHİ YEMEDEN SAĞ SALİM BİTİRDİ DİZİYİ

• Kebapçı celal oldu mezarcı celal

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Bu saate kadar resmen coptu. Butun sezon boyuncada ters kose ters kose. Ayrica bir kardes olecek dediler,simdi hepimiz 1 kardes olecek diye bekliyoruz. Olurse dahada cop olacak zaten olecegini bizde biliyoruz. Ha sezona bakinca paso ters kose celali paket edecekler galiba...

Çoşkun adamdır.
  • ezelle neyi kiyasliyoruz... ezeli de bunu da full izledim. niye bir dizinin hateri falan olsun insanlar durduk yere. ezel bariz daha kaliteliydi. azicik ozelestiri lazim. ezeli babasinin oglu mu cevirdi de milletin hala bu kadar etkisi suruyor. karakterleri iyi isleyemeden dizi cevirir, boyle final yaparsan, olaylari anlatamazsan boyle olur.

Arkadasima o kadar anlatmistim diziyi, finali izleyim demis bu nasil bu kadar unlu olmus falan dedi. beraber izledigim arkadaslardan kizlar begendi erkekler begenmedi oyle diyeyim siz anlayin.

bi ara survivorda elenene baktik annem sevdigi kisi kalinca bu bolumdeki tum anlardan daha cok heyecanlandi. o daha carpici oldu. hicbir carpicilik yoktu bolumde. cetin tekindorun halleri ve catisma sahnesi disinda.

bosa hater falan demeyin daha tanitim fragmaninda bu benim dizim dedim 39 bolum izledim 2. sezon da olmali diyordum, herkese savundum ama boyle final olmaz. gidip cizgi film izleyim onlar bile daha gercekci mutluluk asilamaya calisiyor

• Son 15 dakikaya kadar gayet güzel gidiyordu. 3 kişi birbirine sıkıyor bitanesi yerde kan kaybından nefes alıp verişi yavaşlıyor ama 4 kişiden sadece gereksiz roldeki kız ölüyor.

En azından birtanesinin ölmesi gerekiyordu kardeşlerden.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.