Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
35
Favori
216.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle en beğendiğim sahne o Celal'in hapisteki sahnesiydi. O Çetin Tekindor'un oyunculuğu çok hoşuma gidiyor.
  • Ben bu final bölümünde bir o tarafı tutuyordum ( Sarp - Mert - Polis vs.) bir bu tarafı tutuyordum ( Celal , Davut vs. ).
    Manyak mıyım anlamadım ki . :) ?
  • Arkadaslar acikliyorum.

dizi aslinda ekran karardiginda bitiyordu. (sonrasinda celal bankta uzaklara dalip kiz kulesine mi bakar. Veya evde viskisini icip intehar mi eder bilemem ama şurasi kesindi Kardesler öluyor(biraz drama biraz kamera mezar taslarini yan yana zoomlar aileleri gosterir vs.) celal yasiyor idi ki dizinin orjinali departed da boyle(polisler öluyor idi)..fakat lakin senaristlere uyari gelmis sanirim minik kalpler ile ilgili..cunku son bolum acikhavada buyuk ekran galada yayinlandi 1 ....geliri minik kalplere bagislancakti 2... Boyle bir bagis gununde kotulerin kazanmasini hazmedemiyecekleri icin sadece Turkiyede olabilecek olan d*tunden final uydurma baskisi ve dayatmasi devreye girdi..ve karar alarak apar topar sarpin konusmasiyla baslayan kismi cektiler (normalde dizin 23.30 veya 40 gece bitiyodu bu zorlama mutlu son eklenmesiyle 00.00 gibi bitti ordan anlayin ekleme oldugunu..bu havada kalma o yizden cunku o siyah ekranda yerde can cekisen mert ve sarplarin kurtulma ihtimali 0 hangi guc kurtaracak ordan...Turkiye boyle bi ulke iste yazar olmak senarist olmak yapimci olmak hep dayatma iledir.. O yuzden finale koca bir 0 veriyorum.. Rezil otesi zorlama bir final oldu..ya tirlarin taradigi polisleri bile oldurmediler finalde oturttular trubune..tamamen tepki cekmekten korkmuslar baska aciklamasi yok bu dizinin finaline bu kadar polyannacilik fazla. 1 tane bilemi iyi karakter olmez yani..tirlar araya alip taradi diyorum ve adamlari trubunde konfederasyon kupasi maci izler gibi mutlu mesut oturtmuslar. Buna kargalar guler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 20 Haziran 2017; 3:13:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlu sonla bitmemeliydi, ya sarp ya umut ölmeliydi.

Celalin son sahnesi hariç kötü bir finaldi, beklentiyi karşılamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Haziran 2017; 2:58:21 >
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. Cok iyi oyunculuk yapiyo valla Yusuf mudur ve Melek i gormesi delirmesi kendisini asmasi falan cok iyiydi. Sarp ve Umutun son sahneleri aşırı tırttı bence ya begenmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentiler yüksek olduğu için final bölümü sönük kaldı biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

suc orgutu liderleri boyle seyler yaparlar zaten. hepsinin bir sebebi vardir. ama adamin durduk yere fusunu kahretme ve merti dograma fantezisinin sebebi yoktu. celali oldurelim diye cok kasmislar. olmamis

edit; 3 bolum once coskun mert sahnesinde mert icin aglayacak hale gelen adam simdi merte neler yapacagim diyor. nerden geldi bu nefret. hadi gitgide delirdi vs. de neden kac senedir duygusal bag kurdugu mert? neden sarp degil. mantikli bir senaryoda celalin tek derdi kendini kurtarmak olur, aileye zarar vermek istiyorsa da en son merte sira gelir cunku kac senedir beraberler.

diziyi izledm ayagınaa yatma şimdi bu adamın nasıl kindar oldugunu dizini %50 sini izlediysen bile bilirsin kendi öz kızını eve kapatmış adam umut oldugu ogrenlmesn diye ayrıca sarpın içerde oldugunu öğrendiginde de telefonda yaptıgı konusmadan anlarsn kindar oldugunu mertn de içerde oldugunu öğrendi ve ona da çıldırdı bu diziyi gömmek sizi küçültüyor haberiniz olsun saygılar.

boşa laf soyluyorsunuz. bir kere su kafadan kurtulun. ben bir diziye niye dusman olayim allah askina. futbol takimi mi bu. ben bu diziyi gomunce bana para mi veriyorlar. bu dizi kotu su dizi iyi diyince o dizi tekrar mi basliyor? burda dizi tutmayi bile basardiginiz icin milletin elestirileri size garip geliyor.

ayrica dizi polisiye oldugu icin kostebege benzedigi icin daha ilk fragmanda butun arkadaslarima soyledim bunu izleyelim diye. gayet de sevdim gomdugum falan da yok.

diziyi bastan sona izledim, izlemedigim 2-3 bolum var onlar da yusuf mudurun kel herife vuruldugu bolumlerdi. onun disinda tamamen izledim. celal psikopat bir karakter degildi. acimasiz ve katiydi sadece. kizini eve kapatti demissin, dunyada kizini eve kapatan milyonlarca adam var ne alaka? kizini öldürdü sanki. sarpi ortadan kaldirana kadar kizi saklayacakti.

cidden hic mi hayatinizda farkli insan tipleri tanimadiniz bilmiyorum ama cani ile kotu arasindaki farki bilmiyorsaniz ne diyeyim. celal normal bi kotu adamdi, birilerini oldurdukce niiiehahaha diye gulen bi tip degildi. cetin tekindora falan yuklenildi ama senaristin kamilligiydi bu son bolumlerde takindirtilan tavir.

Demek cani deil
    Celalin işledği bazı suçlar

-Diri diri adam yakmak
    -İnek keser gibi adam kesmek
    -Organize şube müdürünü vurmak
    -İçerde insanlar varken dükkana molotof attırıp yakmak
    -Polis memurunu öldürmek
    -Mafyalardan birini öldürmek.
    Umarık açıklayıcı olmuştur

• Bu dizi 3-4 ay sonra unutulacak. Sonradan tekar izlenebilecek bir dizi değil. Zaten mutlu son ile bitti. Mutsuz bitseydi bir iz bırakırdı ama yapamadılar. Tarih yalnızca mutsuzları yazar ve bu dizi tarihe adını yazdıramadı. Sıradan bir diziydi. Sıradan bir finalle de sona erdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

quote:

Orijinalden alıntı: weros

ezel daha iyi bitmişti

bu finali ucu açıktı diye eleştiriorlar ancak ezelin ucu daha açıktı nasıl içerde 38 de bitse daha iyi olursa ezel de aynı şekilde 1.sezon finalinde bitmeliydi ezeli savunun ama 2.sezonunu savunmayn.

yanlışınız var hocam kenan birkan adamdır

kenan birkan karakteri hakkında bir şey demedim hocam zaten ben 2 diziyi de izledm 2 dizi de Türk Dizi Tarihinin en iyi dizileridir ancak bana göre içerde daha iyiydi bunun da sebebi ezel 2.sezondur zorlamaydı reyting için uzatılmış bir sezondu objektifseniz siz de onaylarsınız beni zaten

• Bölümün son 1 saatinde çok atlamalar oldu. Neyin nasıl çözüldüğünü göstermediler. Son 1 saati çok sıkıştırarak işlediler, böyle olmaması lazımdı.Flash backlere de yer vermeleri lazımdı. Kötü işlediler maalesef.
  • Haydaaaa millet mutlu son istiyordu şimdide niye mutlu sonla bitirdiler diyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç bir kardeşiniz olarak,hiç yabancı dizi izlememiş birisi olarak ve sadece 4 - 5 tane Türk dizisi izlemiş birisi olarak, tüm bunlara rağmen bu dizi benim için efsane olamaz. Ne alakası var diyeceksiniz. Şimdi çok fazla dizi izlemediğim için normalde bu dizi benim için efsane olması lazımdı , ama az dizi izlememe rağmen sarmadı beni.
    (Yabancı dizilerden kasıt: Lost , Prison break , Game of throones vs. vs. )

Yabancı dizi izleyen biri için bu dizi çerez olur. Ya da ilk 5 Türk dizilerini izleyenler için (Ezel , Poyraz Karayel , Behzat Ç. vs. vs.) de bu dizi efsane olamaz.
    Anlayan anladı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 20 Haziran 2017; 3:22:17 >
  • Boşuna demiyoruz fragmanları izlemeyin diye. Gerçekten ben beğendim etkileyici bir final oldu. Fragmanlar çok fazla ipucu içerdiği için istemsiz olarak bütün heyecanı alıp götürüyor. Basit bir örnek vermek gerekirse merakla beklediğiniz bir filmin sadece ön tanıtımını izleyip diğer fragmanlarını izlemeyince sinemada filmden daha çok keyif alıyorsunuz. Bunu şu şekilde anladım. Arkadaşlarla Logan filmine gittik. Filmin hiçbir şekilde fragmanlarına bakmadan gittim sinemaya ve müthiş keyif aldım filmden. Arkadaşlarım ise fragmanları sinemaya girmeden önce telefonlarından defalarca kez seyrettiği için aksiyon sahnelerinden haliyle keyif alamadı.

Bir diğer örnek içerde 1. bölümününde hiçbir fragmanına bakmadan izledim harikaydı son sahne çok etkilemişti. Şimdi defalarca kez izlesem ilkinin tadını vermeyecek biliyorum. Çünkü tekrarlanan zevkler gittikçe keyif vermemeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 20 Haziran 2017; 3:21:15 >

• Minik in sahnesi bana fazlasıyla hodor u andırdı

• Övüp övüp bitiremediğiniz Poyraz Karayel dizisini tekrar seyretmek içimden gelmiyor inan.
  • İçerde olay işlemeleri:

Bolum boyunca ana karakterin endiseli anlari. (yaninda biri yokken bile -resmen seyirciyle alay etmek-)

Sonra ters kose diye her seyin tersine donmesi

Bunun aciklamasi olarak da: Napacagini zaten biliyoduk xdxd

ne ara biliyodunuz nasil plan yaptiniz ne ara ogrendiniz. niye o zaman endiseli davrandiniz. hepsi folofos. gosterilmiyor. biz zaten biliyoduk dedigin an tamam. ilk bolumlerde bunlari isliyorlardi artik saldilar gitti. ters kose yapmanin da raconu var. damdan dusmez

• Mutsuz son ile biten bir film dizi niye sıradan olsun çok saçma bir düşünce bence adamlar oldukça güzel bitirdi işte daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.LeonelMeNaldo

Genç bir kardeşiniz olarak,hiç yabancı dizi izlememiş birisi olarak ve sadece 4 - 5 tane Türk dizisi izlemiş birisi olarak, tüm bunlara rağmen bu dizi benim için efsane olamaz. Ne alakası var diyeceksiniz. Şimdi çok fazla dizi izlemediğim için normalde bu dizi benim için efsane olması lazımdı , ama az dizi izlememe rağmen sarmadı beni.
    (Yabancı dizilerden kasıt: Lost , Prison break , Game of throones vs. vs. )

Yabancı dizi izleyen biri için bu dizi çerez olur. Ya da ilk 5 Türk dizilerini izleyenler için (Ezel , Poyraz Karayel , Behzat Ç. vs. vs.) de bu dizi efsane olamaz.
    Anlayan anladı işte.

Tm anladık beğenmedin yeter

• fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru diyorsun.

Mesela ben de örnek vereyim: Recep İvedik 5 in fragmanını belki 20 defadan fazla izledim. Sonra sinemaya gittim , film gram zevk vermedi bana. Resmen tüm olacak olayları daha önce tahmin ediyordum ve gerçekten de doğru çıkıyordu. O fragmanı izlemeseydim daha çok zevk alırdım.

Mesela Ezel dizisinin tüm bölümlerini pc. ye indirdim ve sadece bölümlerini izledim, fragmanlara hiç bakmadım, müthiş heyecanlı geçiyordu böyle.

İçerde de niye fragmanlara bakıyoruz anlamadım ki.Güncel olduğu için bir de sabırsızlıktan bakıyoruz sanırım.

Gerçi fragmanlara milyonlarca insan bakıyor. 2 - 3 milyon izlenme alıyor. Ama bence fragmanları izlemezsek daha iyi.
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Poyraz Karayel'de açıp izleyebileceğim bir sürü sahne var. Tiratlar mesela. Ama İçerde dizisinde bu yok. Tekrardan izlenebilecek bir sahnesi bile yok İçerde'nin. İçerde unutulup gidecek bir dizidir. Söyleyince kötü oluyoruz ama uyarlandığı filmde olmayıp İçerde'de olan bazı şeyler var ve bunlar birebir Poyraz Karayel'den alıntı. Köstebek'ten uyarlama diyorlar ben bunu söyleyince ama Köstebek'te ne hikmetse bazı şeyler yok ama Poyraz Karayel'de aynısı var.
    Köstebek'ten uyarlama, Poyraz Karayel'den araklama dizidir İçerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 20 Haziran 2017; 3:35:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.