Şimdi Ara

iceri buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel Core İ5 4460 almayi dusunuyorum ki sizlerde onaylarsaniz tamamdir.. MSİ H97 pc mate anakart alicam anakarti sahibinden sifir alicam vatandan alinma acilmamis. İslemciyide sahibindenden alicam 450 tlye. ramleri blackfridayde amazondan alicam 8 gb hyperx tek modul her sene bi tane daha ekliyecegim sizce nasil olur beni kac sene goturur min. 5 sene gitmesi lazim islemcinin oyle bisey istiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle şundan emin olabilirsin ki hersene 8gb ram eklemene gerek yok. Oyunlarda 32gb ramin zorunluluk haline geleceği zaman zaten i5-4460 emekliye ayrılmış demektir. Seni 5 sene götürür. Tabi şuan piyasadaki bütün tek gpulu ekran kartlarını 1080p de darboğaz olmadan kaldırır gta 5 hariç. Ama 5 sene sonra aynı performansı bekleme. O yüzden bu minimum maksimum yıl istekleri kullanıcının beklentilerine göre değişir. Ama işlemcinin fiyatı güzel alınır tabiki. Anakarta gelirsek vatandaki fiyatı 305 lira eğer aynı fiyattan verecekse hiç anlamı yok, gidip msi h81m-p32l al. H97 pc mate adının h97 olması dışında hiçbir h97 vasfı taşımıyor. h81m kalitesinde bir pcb, m2 veya sata express desteği olmayışı 305 lira verilmemesi için yeterli sebepler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testerenecmi -- 17 Ekim 2015; 1:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

Öncelikle şundan emin olabilirsin ki hersene 8gb ram eklemene gerek yok. Oyunlarda 32gb ramin zorunluluk haline geleceği zaman zaten i5-4460 emekliye ayrılmış demektir. Seni 5 sene götürür. Tabi şuan piyasadaki bütün tek gpulu ekran kartlarını 1080p de darboğaz olmadan kaldırır gta 5 hariç. Ama 5 sene sonra aynı performansı bekleme. O yüzden bu minimum maksimum yıl istekleri kullanıcının beklentilerine göre değişir. Ama işlemcinin fiyatı güzel alınır tabiki. Anakarta gelirsek vatandaki fiyatı 305 lira eğer aynı fiyattan verecekse hiç anlamı yok, gidip msi h81m-p32l al. H97 pc mate adının h97 olması dışında hiçbir h97 vasfı taşımıyor. h81m kalitesinde bir pcb, m2 veya sata express desteği olmayışı 305 lira verilmemesi için yeterli sebepler.

Gta 5 sorun cikaracagini hic zannetmiyorum nedenini soyliyeyim au anda q6600 kullaniyorum islemci kullanimi 80 90 larda 4460 1080p + medium

• quote:

Öncelikle şundan emin olabilirsin ki hersene 8gb ram eklemene gerek yok. Oyunlarda 32gb ramin zorunluluk haline geleceği zaman zaten i5-4460 emekliye ayrılmış demektir. Seni 5 sene götürür. Tabi şuan piyasadaki bütün tek gpulu ekran kartlarını 1080p de darboğaz olmadan kaldırır gta 5 hariç. Ama 5 sene sonra aynı performansı bekleme. O yüzden bu minimum maksimum yıl istekleri kullanıcının beklentilerine göre değişir. Ama işlemcinin fiyatı güzel alınır tabiki. Anakarta gelirsek vatandaki fiyatı 305 lira eğer aynı fiyattan verecekse hiç anlamı yok, gidip msi h81m-p32l al. H97 pc mate adının h97 olması dışında hiçbir h97 vasfı taşımıyor. h81m kalitesinde bir pcb, m2 veya sata express desteği olmayışı 305 lira verilmemesi için yeterli sebepler.

Anakarti h97 almam h81 serisi kartlari hic begenmiyorum cok kucuk dar uzun ve 16 gb ram destegi olmasi tamam su anda ram cok onemlo deil ama ben oyle istedim ve ucuz su anda vatanda 300 tl adamin biri sahibindende sifir vatandan almis bantlari duruyor acilmamis 250 tl

• imzamda r9 390 ve i5-4690 oyun testleri var. 1080p de gta 5 ve AC unity de nasıl darboğaz olduğunu görebilirsin. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya kalkma. Bu işin uzmanlarından biri gelmiş sana yapman gerekenleri söylüyor. Madem çok biliyorsun git al o zaman niye konu açıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanarmaan

quote:

Anakarti h97 almam h81 serisi kartlari hic begenmiyorum cok kucuk dar uzun ve 16 gb ram destegi olmasi tamam su anda ram cok onemlo deil ama ben oyle istedim ve ucuz su anda vatanda 300 tl adamin biri sahibindende sifir vatandan almis bantlari duruyor acilmamis 250 tl

Anakartların Form Factor'ı chipsetlerine göre belirlenmez External ATX,ATX,Micro ATX,Mini ITX gibi standart formları vardır yorumunu okudukça ibret alıyorum.

• Benim abimin eski sistemi fx 8300 + xfx r9 280x vardi hersey full 1080p 50 55 fps sabit idi ben bilgisiz degilim ben sizlere benim ramime anakartima karisin demedim benim butcem oldugu icin hosuma gideni aldim ben sadece islemciyi sordum bazi adamlar 4460 + gtx 970 sli yapiyor sıkınti yapmiyorda r9 390 ilemi yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakanarmaan -- 17 Ekim 2015; 14:30:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakin ne yapistirmislar
    2 ay önce açıldı
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.