Şimdi Ara

İÇERİ BUYRUN MİLLET SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu okuldaki beyaz tahtalardan evimin duvarına almak istiyorum fakat çok büyük olmasın arkadaki kasası olmasada olur, üzerindeki plastikmidir nedir o duvara yapışırmı öyle olurmu yani?
    Bazen birkaç proje üzerinde çalışıyorum(web projesi) ve kağıda falan not yazmak yerine duvara rahatça yazmak daha iyi olur diye düşünüyorum, nerden bulabilirim o tarz birşey bilgisi olan varmı.

Gerçi şimdi baktım şöyle birşey buldum;
    http://www.yazitahtalari.com.tr/urun/sonyal-90x120-duvara-monte-laminat-beyaz-yazi-tahtasi.aspx
    sizce almalımıyım bu tarz bişey mantıklımıdır duvara asmak, deftere falan yazmaktan kolay olacaktır diye düşünüyorum.

Bu tarzda var fakat bunlar yeterince büyük değil yazıp hemen silmek istemiyorum;
    http://www.yazitahtalari.com.tr/urun/sonyal-100x70-flipchart-teleskopik-laminat-yazi-tahtasi.aspx

Yanıtsız bırakmayın beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye beni takmadı kimse

• Bi umut daha

• Sürekli silmek istemiyorum demişsin öyle büyük bir tahta odana sığar mı gösterdiklerin iyi bence daha büyüğüne gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atkiuv

Sürekli silmek istemiyorum demişsin öyle büyük bir tahta odana sığar mı gösterdiklerin iyi bence daha büyüğüne gerek yok

Fiyatları okadar pahalı değilmiş zaten duvarı ölçüp ona göre alabilirim bi tane şu sınavlar geçsinde hayırlısıyla
    İlgilendiğiniz için sağolun beyler, bide fikir absürt değildir umarım sizce tuhafmı normalmi, milletin tuhaf karşılamasıyla uğraşamam bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Beni.neden.banladınız

quote:

Sürekli silmek istemiyorum demişsin öyle büyük bir tahta odana sığar mı gösterdiklerin iyi bence daha büyüğüne gerek yok

Fiyatları okadar pahalı değilmiş zaten duvarı ölçüp ona göre alabilirim bi tane şu sınavlar geçsinde hayırlısıyla
    İlgilendiğiniz için sağolun beyler, bide fikir absürt değildir umarım sizce tuhafmı normalmi, milletin tuhaf karşılamasıyla uğraşamam bide

Bende de var ufak bir tane duvarımda neden absürt kaşılasınlar normal bir şey gayet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beni.neden.banladınız

quote:

Bende de var ufak bir tane duvarımda neden absürt kaşılasınlar normal bir şey gayet

Mümkünse ss atabilirmisiniz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.