Arkadaşlar 1 ay önce 57 lwl bir charım banlandı itemlerim cok iyiydi.Daha sonra saglık olsun dedim yeni char açtım dün 53 lwl yaptım üstünde rebirhtlı +2 chitin vardi. Bu charım neden banlanmış olabilir 2. si ya site party tools yazıo ama ben gece oyundan çıktım oyunda olmadan nasıl party ban yiyoyrum annamadım.Lütfen bu konuda bilgilendirin....
quote:
Orjinalden alıntı: ekin.ozan
Arkadaşlar 1 ay önce 57 lwl bir charım banlandı itemlerim cok iyiydi.Daha sonra saglık olsun dedim yeni char açtım dün 53 lwl yaptım üstünde rebirhtlı +2 chitin vardi. Bu charım neden banlanmış olabilir 2. si ya site party tools yazıo ama ben gece oyundan çıktım oyunda olmadan nasıl party ban yiyoyrum annamadım.Lütfen bu konuda bilgilendirin....
Koxp Kullanıyomusun ?
hyr kullanmıyorum
ama partyden biri kuLLanıyo
party den biri yüzünden yediysen 1 ay
normal koxp mu msn koxp mu ?? iide ben partyde değildim ki gece oyunu kaptmıstımm
kapatmadan önce koxper partysindeydin ve charın askıda kaldı herhalde
ya şu ana kadar baya koxp kullandım ban yemedim yemek de istemiyorum 59 a bikaç char kastım ama paso 2. server da kastım ondan mı yemiyorum acaba.biri beni lasın
arkadaslar yardımcı olacak yok mu??
valla sana kimse yardımcı olamaz artık yemişsin o banı ve 999 üzüldüm senin adına ama aresde zaten o lwl de pek bişey yapamazsın gibime geliyo
ya tmm ama şimdi 1 ay mı yedım yoksa 999 gun mu annamadım
999 ban yemişsin
ama diger arkadaslar 1 ay a acılır dedi bi kişide yılbası gecesı acılır dedi ama annamadım
herhangi bi kosp partye girdinmi bilmiom ama sitede yazana bak gerçeği orası yazmış işte
not : msn kosp tanda ban yersin kosp kosptuır
ya treantlarda zaten sureklı herkes msn koxp kuruo bende o partylerde kasıodum
YıLBaşımı Muahah 2 yıl Başı qeçti Banım Açılmadı Andreamda Pk YaparKen BanLandm Kxp Falanda y0qtu...