Arkadaşlar 1 ay önce 57 lwl bir charım banlandı itemlerim cok iyiydi.Daha sonra saglık olsun dedim yeni char açtım dün 53 lwl yaptım üstünde rebirhtlı +2 chitin vardi. Bu charım neden banlanmış olabilir 2. si ya site party tools yazıo ama ben gece oyundan çıktım oyunda olmadan nasıl party ban yiyoyrum annamadım.Lütfen bu konuda bilgilendirin....
quote:
Orjinalden alıntı: ekin.ozan
Arkadaşlar 1 ay önce 57 lwl bir charım banlandı itemlerim cok iyiydi.Daha sonra saglık olsun dedim yeni char açtım dün 53 lwl yaptım üstünde rebirhtlı +2 chitin vardi. Bu charım neden banlanmış olabilir 2. si ya site party tools yazıo ama ben gece oyundan çıktım oyunda olmadan nasıl party ban yiyoyrum annamadım.Lütfen bu konuda bilgilendirin....
Koxp Kullanıyomusun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
quote:
Orjinalden alıntı: ekin.ozan
Koxp Kullanıyomusun ?
hyr kullanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ekin.ozan
hyr kullanmıyorum
Alıntıları Göster
ama partyden biri kuLLanıyo
quote:
Orijinalden alıntı: uNavaiLabLé
Alıntıları Göster
party den biri yüzünden yediysen 1 ay
quote:
Orijinalden alıntı: uNavaiLabLé
Alıntıları Göster
normal koxp mu msn koxp mu ?? iide ben partyde değildim ki gece oyunu kaptmıstımm
quote:
normal koxp mu msn koxp mu ?? iide ben partyde değildim ki gece oyunu kaptmıstımm
kapatmadan önce koxper partysindeydin ve charın askıda kaldı herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
kapatmadan önce koxper partysindeydin ve charın askıda kaldı herhalde
Alıntıları Göster
ya şu ana kadar baya koxp kullandım ban yemedim yemek de istemiyorum 59 a bikaç char kastım ama paso 2. server da kastım ondan mı yemiyorum acaba.biri beni lasın
quote:
Orijinalden alıntı: cs_1_cs
ya şu ana kadar baya koxp kullandım ban yemedim yemek de istemiyorum 59 a bikaç char kastım ama paso 2. server da kastım ondan mı yemiyorum acaba.biri beni lasın
Alıntıları Göster
arkadaslar yardımcı olacak yok mu??
quote:
arkadaslar yardımcı olacak yok mu??
Alıntıları Göster
valla sana kimse yardımcı olamaz artık yemişsin o banı ve 999 üzüldüm senin adına ama aresde zaten o lwl de pek bişey yapamazsın gibime geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: CüNeYt788
valla sana kimse yardımcı olamaz artık yemişsin o banı ve 999 üzüldüm senin adına ama aresde zaten o lwl de pek bişey yapamazsın gibime geliyo
Alıntıları Göster
ya tmm ama şimdi 1 ay mı yedım yoksa 999 gun mu annamadım
quote:
ya tmm ama şimdi 1 ay mı yedım yoksa 999 gun mu annamadım
Alıntıları Göster
999 ban yemişsin
quote:
Orijinalden alıntı: _MeMeNto_
999 ban yemişsin
Alıntıları Göster
ama diger arkadaslar 1 ay a acılır dedi bi kişide yılbası gecesı acılır dedi ama annamadım
quote:
ama diger arkadaslar 1 ay a acılır dedi bi kişide yılbası gecesı acılır dedi ama annamadım
Alıntıları Göster
herhangi bi kosp partye girdinmi bilmiom ama sitede yazana bak gerçeği orası yazmış işte
not : msn kosp tanda ban yersin kosp kosptuır
quote:
herhangi bi kosp partye girdinmi bilmiom ama sitede yazana bak gerçeği orası yazmış işte
Alıntıları Göster
ya treantlarda zaten sureklı herkes msn koxp kuruo bende o partylerde kasıodum
quote:
Alıntıları Göster
YıLBaşımı Muahah 2 yıl Başı qeçti Banım Açılmadı Andreamda Pk YaparKen BanLandm Kxp Falanda y0qtu...
quote:
Orijinalden alıntı: zi0n
YıLBaşımı Muahah 2 yıl Başı qeçti Banım Açılmadı Andreamda Pk YaparKen BanLandm Kxp Falanda y0qtu...