İlk link ve ve diğer 6 linkin harmanlanmış hali gibi kibar, hafif, ucuz, deri yada plastik kordon, (mümkünse otomatik), çelik demir vb gibi kordonlu saatler hariç bir öneriniz var mı?
seiko otomatik, modelini de sevdim... diğerleri otomatik değiller sanırım.
şimdilik seikoda karar kıldım yalnız amazon bulunduğum yere göndermiyor o yüzden ebaydan alacağım... aşağıdaki saatlerin üçüde aynı, sizce hangi satıcıdan alim? son 2 linkte orijinal kutusunu yollamıyorlarmış, biraz şüphelendim çakma olmasın diye.
HOcam baktığınız seiko modelinin çapı 37 mm, kolunuzda küçük kalabilir, yinede almak istiyorsanız http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-snk807k2-military-automatic-mens-watch-snk807.htm burada çeşitli modelleri mevcut, fiyatlar uygun, saat orjinal ve site güvenilir. Aynı saatin daha büyük çapta olanlarıda mevcut, geçen hafta sirkecide seiko bayisi nakite en son 290'a bıraktı, bilginiz olsun. yurtdışında 100-110 dolar civarı
quote:
Orijinalden alıntı: kalsit
anladım teşekkürler, peki bu saatin sapması ne kadardır günlük yada aylık saniye olarak? Sapması az olması için hangi özelliklere bakmak lazım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme