Bildirim
IcErii ronarkda takas bakın lütfen acil.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence verme. -
öyle bi hata yapma -
verme sakın +8 blade axe ile daha iyisini alırsın -
iyi guzel diyorsunuzda beyler ronarkda piyasada hiç +8 blade axe yok 300 m na satamıyorum +7 raptor 350 m zaten :S ne yapcam bi akıl verin bos felan kesilmiyor bladeyle yardım
not:şimdi atilla gordum kesemedim
r1 de -
quote:
Orjinalden alıntı: MeRtC@N.!
iyi guzel diyorsunuzda beyler ronarkda piyasada hiç +8 blade axe yok 300 m na satamıyorum +7 raptor 350 m zaten :S ne yapcam bi akıl verin bos felan kesilmiyor bladeyle yardım
r1 de
+8 blade axe ile sadece +7 raptor takas edersen
arkandan ağlar yav -
quote:
Orjinalden alıntı: seko221
quote:
Orjinalden alıntı: MeRtC@N.!
r1 de
+8 blade axe ile sadece +7 raptor takas edersen
arkandan ağlar yav
tmm da adam takas etmedi bile :S yok az dedi delirecemmm
-
ronark piyasası içler acısı beyler bende rep +3 exp blade axe wardı 3 gb ye satamadım...
wariordan gercekden anlayanlar iiçin iyi bi item ama cogu oyunca çöp gözüyle bakıyo bu yüzden elde kalmakdansa ucuzda olsa satmak daha iyidir... -
quote:
Orjinalden alıntı: MaRR0W
ronark piyasası içler acısı beyler bende rep +3 exp blade axe wardı 3 gb ye satamadım...
wariordan gercekden anlayanlar iiçin iyi bi item ama cogu oyunca çöp gözüyle bakıyo bu yüzden elde kalmakdansa ucuzda olsa satmak daha iyidir...
-
çok kötüymüş ronark yav bence sen düzgün bir server a geç en iyisi blade axe ıda ytl ile sat oyunu bilen biri pahalıya alır ya da hiç satma aynen dewam et zaten +7 raptorda 175 attack +8 blade axeda 167 attack var
boss keserken sorun olacağını sanmam -
ya bence takas et bende ronarktayım. ben glave 8 i satamadım. benim zamanında +7 raptor 600m di ama ben glaveyi 420 anca sattım hemde +8 no rebirth glave.
sonra gene item yaptım ama arkadaş saolsun kaptırmış itemleri -
boss kesemiorsan o senin lvl sorunundandır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X