Şimdi Ara

IcErii ronarkda takas bakın lütfen acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler adama +5 rebirt blade axe verecem adam +7 raptor .

server ronark lwl 62 kasıyorum.

• Bence verme.
  • öyle bi hata yapma
  • verme sakın +8 blade axe ile daha iyisini alırsın
  • iyi guzel diyorsunuzda beyler ronarkda piyasada hiç +8 blade axe yok 300 m na satamıyorum +7 raptor 350 m zaten :S ne yapcam bi akıl verin bos felan kesilmiyor bladeyle yardım

not:şimdi atilla gordum kesemedim

r1 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeRtC@N.!

iyi guzel diyorsunuzda beyler ronarkda piyasada hiç +8 blade axe yok 300 m na satamıyorum +7 raptor 350 m zaten :S ne yapcam bi akıl verin bos felan kesilmiyor bladeyle yardım

r1 de

+8 blade axe ile sadece +7 raptor takas edersen
    arkandan ağlar yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: seko221

quote:

Orjinalden alıntı: MeRtC@N.!

iyi guzel diyorsunuzda beyler ronarkda piyasada hiç +8 blade axe yok 300 m na satamıyorum +7 raptor 350 m zaten :S ne yapcam bi akıl verin bos felan kesilmiyor bladeyle yardım

r1 de

+8 blade axe ile sadece +7 raptor takas edersen
    arkandan ağlar yav

tmm da adam takas etmedi bile :S yok az dedi delirecemmm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ronark piyasası içler acısı beyler bende rep +3 exp blade axe wardı 3 gb ye satamadım...
    wariordan gercekden anlayanlar iiçin iyi bi item ama cogu oyunca çöp gözüyle bakıyo bu yüzden elde kalmakdansa ucuzda olsa satmak daha iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaRR0W

ronark piyasası içler acısı beyler bende rep +3 exp blade axe wardı 3 gb ye satamadım...
    wariordan gercekden anlayanlar iiçin iyi bi item ama cogu oyunca çöp gözüyle bakıyo bu yüzden elde kalmakdansa ucuzda olsa satmak daha iyidir...

• çok kötüymüş ronark yav bence sen düzgün bir server a geç en iyisi blade axe ıda ytl ile sat oyunu bilen biri pahalıya alır ya da hiç satma aynen dewam et zaten +7 raptorda 175 attack +8 blade axeda 167 attack var
    boss keserken sorun olacağını sanmam
  • ya bence takas et bende ronarktayım. ben glave 8 i satamadım. benim zamanında +7 raptor 600m di ama ben glaveyi 420 anca sattım hemde +8 no rebirth glave.
    sonra gene item yaptım ama arkadaş saolsun kaptırmış itemleri
  • boss kesemiorsan o senin lvl sorunundandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.