Şimdi Ara

İçerik Editörlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim size bir sorum olacak cevaplandırırsanız çok mutlu olacağım kafamda ki soru işaretleri ortadan kalkacak. Arkadaşlar benim Facebook'ta 12 bin kişilik sayfam var.Yabancı bir arkadaşımında 280 binlik sayfası var arkadaş kendi sayfasında beni haftalar öncesinden içerik editörü yapmıştı (hala içerik editörüyüm). O da bana sayfanda beni admin yapar mısın ? dedi bende kendisini içerik editörü yaptım şimdi hayır demek olmaz adam beni 280 bin kişilik sayfada admin yapmıştı. Soruma gelecek olursak bu adam hacker gibi bir şey facebookta ki bütün her şeyi biliyor. Eskiden Facebook'ta içerik editörlüğü açığı vardı sayfaları i.e.ler çalabiliyordu. Şimdi böyle bir şey var mı? Bu adam benim sayfamı çalar mı? Lütfen yardımcı olun bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-737509612 -- 17 Mart 2014; 14:48:17 >

• güncelll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-737509612 -- 17 Mart 2014; 14:48:45 >
  • Şimdi öyle bir şey yok içiniz rahat olabilir bu konuda..
  • ikstanem kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.İçim rahatladı.Ben bu sayfayı ne emeklerle büyütmüştüm. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcApostoleanu

Bir sorun çıkmaz merak etmeyin. Emeğinize zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikstanem

quote:

Orijinalden alıntı: MarcApostoleanu

Bir sorun çıkmaz merak etmeyin. Emeğinize zarar gelmez.

Soruma cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-737509612 -- 17 Mart 2014; 17:38:35 >
  • Rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapattilar o acigi ama ilerde ust admin fln al derse direk sutla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.