Bildirim
İçerik engelleyiciler youtube reklamlarını engellemiyor artık!!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hayir sadece reklamsiz izlemek icin makul bir paket sunsa alacagim ama apple music kullanirken bana paketin icerisine youtube music i de iteleyip 22tl fiyat cektigi surece inatla almiyorum
Mecbur muyum ben kullanmayacagim servise para odemeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet katılıyorum hocam, Youtube Premium diye Music uygulamasını da kitliyorlar. Kimse Youtube Music kullanmaz diye böyle bir politika izlemişler muhtemelen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
Evet katılıyorum hocam, Youtube Premium diye Music uygulamasını da kitliyorlar. Kimse Youtube Music kullanmaz diye böyle bir politika izlemişler muhtemelen.Ya iyi de bu mantikla zorla kaktirmayla kalici basari saglanabiliyor olsaydi
microsoft pazar payi 90% ken internet explorer i kaktirirken bak nerde
youtube music i de bu politika ile milyar dolar harcayip kapattigi servislerin yanina ekler google
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aile üyeliği grupları var donanımhaberde. 1 seneliğe 55 tl verdim yt music ve premium. Uğraşmaya ne gerek var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X