Şimdi Ara

İçerik engelleyiciler youtube reklamlarını engellemiyor artık!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne bir safarideki engelleyiciler çalışıyor nede diğer tarayıcıların reklam engelleyicileri çalışıyor youtube çatır çatır reklamları gösteriyorlar artık yok mu çözümü?İllaki youtune premium denen saçmalığa para mı vereceğiz

• Hayir sadece reklamsiz izlemek icin makul bir paket sunsa alacagim ama apple music kullanirken bana paketin icerisine youtube music i de iteleyip 22tl fiyat cektigi surece inatla almiyorum

Mecbur muyum ben kullanmayacagim servise para odemeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ponchik P kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum hocam, Youtube Premium diye Music uygulamasını da kitliyorlar. Kimse Youtube Music kullanmaz diye böyle bir politika izlemişler muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Evet katılıyorum hocam, Youtube Premium diye Music uygulamasını da kitliyorlar. Kimse Youtube Music kullanmaz diye böyle bir politika izlemişler muhtemelen.

Ya iyi de bu mantikla zorla kaktirmayla kalici basari saglanabiliyor olsaydi

microsoft pazar payi 90% ken internet explorer i kaktirirken bak nerde

youtube music i de bu politika ile milyar dolar harcayip kapattigi servislerin yanina ekler google

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile üyeliği grupları var donanımhaberde. 1 seneliğe 55 tl verdim yt music ve premium. Uğraşmaya ne gerek var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.