Şimdi Ara

İçeriyi göstermeyen sineklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Malumunuz üzere havalar sıcak olduğu için camlarımız sürekli açık ve içeriye sinek böcü börtü böcek girmemesi için de camlar da Sineklik var. Ancak bu Sineklikler ışığı çok güzel geçirmesinin yanında dışarıdan içerisi de görülebiliyor yani bir tül perde gibi çalışmıyor.

Örneğin internette zip perde veya Sun screen perde şeklinde bazı sylar gördüm. Bunlar tam istediğim gibi dışarıdan içerisini göstermiyorlar ancak biraz daha kalın oldukları için rüzgâr da geçirmiyorlar diye anladım.

Sineklik teli yerine alternatif bir şey bulup bu Sineklik kasasına onu takabilir miyim merak ettim. Dışarıdan içeriyi göstermeyen ama aynı zamanda rüzgârı da geçirebilen Sineklik teli gibi bir malzeme var mı biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemreg1 -- 2 Ağustos 2024; 16:29:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• aradığın şöyle birşey sanırsam.

https://sineklikdeposu.com/magaza/kesfet/evcil-hayvanim-yok-ve-panjur-kullaniyorum/akilli-dikey-plise-sineklik/

ucuza getirmek için, deneme yanılma ile bulacaksın, siyah modellerden, belki 2 kat çekip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.