Şimdi Ara

İÇİM YANIYOR...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONU SILINEBILIR BANA DUYGULARIYLA DUSUNCELERIYLE DESTEK VEREN BIRAZ DAHA IYI OLMAMI SAGLAYAN ARKADASLARA TESEKKUR EDERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatyeri -- 8 Nisan 2013; 18:55:41 >

• Hocam Kendini Üzme Hayatın Daha Ne Getireceği Belli Olmaz Berki Dahada İyileri Karşına Çıkar Benden Sana Tavsiye kendini üzme dışarı çık gez toz daha genceciksin İnşallah Seni Çok Mulu Edecek Biri Çıkar Karşına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treand22

Hocam Kendini Üzme Hayatın Daha Ne Getireceği Belli Olmaz Berki Dahada İyileri Karşına Çıkar Benden Sana Tavsiye kendini üzme dışarı çık gez toz daha genceciksin İnşallah Seni Çok Mulu Edecek Biri Çıkar Karşına.

seviyeli düzgün mesajınız için teşekkür ederim .. dediklerinin hepsi dogruda ama bunları uygulayacak ne gücüm var nede öyle bir istegim
  • Güzel kardeşim, fani olan geçicidir her zaman. İnsan da fanidir. Çok derin acılar yaşamışsın, herkesin kaldıracağı türden değil. Bu nedenle herkesten üstünsün aslında. Birçok insanın pes edeceği bir durumdan çıkmışsın. Kendine gel. Kendi değerini bil. Sen de fanisin, geçicisin. Bir dakikayı geçmeyen bir depremde nasıl tüm bir şehir yerle yeksan olduysa, insan hayatı da saniyeler içerisinde bitecektir. Bu bir gün senin de başına gelecek. Allah için yaşa, Allah için sev. Ben böyle yapmaya çalışıyorum. Ayette Allah, bu dünya hayatı diğerinin yanında çok azdır, diyor. Bu yüzden fani bir şeye bağlanamıyorum ben. Senin sevgin çok yüce bir sevgi, ama böyle fani olana yöneltirsen kaybı da çok büyük oluyor. Bunu en iyi tecrübe eden sensin sevgili kardeşim.
    Öğüt verdiğimi, vaaz ettiğimi düşünme lütfen, sadece kendi tecrübelerimden çıkarsadıklarımı paylaşıyorum. Kendi kişiliğini oturttuktan, kendi yaşam alanını sağladıktan sonra insan artık bir aileye, bir eşe ihtiyaç duyuyor. Bu sadece evlenme, çoluk çocuğa karışma anlamında değil; bir hayat arkadaşı edinme, onunla hayatını paylaşma, hayata beraber göğüs germe anlamında. Ayrıca, kendi kişiliğini oturttuğun zaman seninle anlaşabilecek insanı da daha rahat bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

Güzel kardeşim, fani olan geçicidir her zaman. İnsan da fanidir. Çok derin acılar yaşamışsın, herkesin kaldıracağı türden değil. Bu nedenle herkesten üstünsün aslında. Birçok insanın pes edeceği bir durumdan çıkmışsın. Kendine gel. Kendi değerini bil. Sen de fanisin, geçicisin. Bir dakikayı geçmeyen bir depremde nasıl tüm bir şehir yerle yeksan olduysa, insan hayatı da saniyeler içerisinde bitecektir. Bu bir gün senin de başına gelecek. Allah için yaşa, Allah için sev. Ben böyle yapmaya çalışıyorum. Ayette Allah, bu dünya hayatı diğerinin yanında çok azdır, diyor. Bu yüzden fani bir şeye bağlanamıyorum ben. Senin sevgin çok yüce bir sevgi, ama böyle fani olana yöneltirsen kaybı da çok büyük oluyor. Bunu en iyi tecrübe eden sensin sevgili kardeşim.
    Öğüt verdiğimi, vaaz ettiğimi düşünme lütfen, sadece kendi tecrübelerimden çıkarsadıklarımı paylaşıyorum. Kendi kişiliğini oturttuktan, kendi yaşam alanını sağladıktan sonra insan artık bir aileye, bir eşe ihtiyaç duyuyor. Bu sadece evlenme, çoluk çocuğa karışma anlamında değil; bir hayat arkadaşı edinme, onunla hayatını paylaşma, hayata beraber göğüs germe anlamında. Ayrıca, kendi kişiliğini oturttuğun zaman seninle anlaşabilecek insanı da daha rahat bulabilirsin.

soyledıklerınız yazdıklarınız ıyı geldı bana allah sızden razı olsun ... okadar kotuyumkı belkı cevreme anlatamadıklarımı buraya yazarak ıcımı doktum ılk sevdıgımı rabbımız zamanı doldu dıye yanına aldı ona kımsenın gucu yetmıyecegı gıbı benımde gucum yetmezdı gerı getırmeye .. yıllarca ona sadık kaldım sevgıma askıma sadık kaldım ıkıncı kez bırını daha sevıp kaybedence herseyın anlamı yıtırıyor kendıme kızıyorum hem kaybettıgım ınsanı kı o hayatta olmamasına ragmen aldattıgıma ve yıne kendıme kızıyorum ıkıncı kez sevdıgım ınsanı sebebı cok sukur olum olmamasına ragmen kaybettıgıme yınede dedıgınız gıbı ALLAH buyuk o ınsan ogluna kaldıramıyacagı acı vermezmıs ben bu acıları bır sekılde kaldırdım yada bu acıları sırtımda tasıyarak yasamaya alıstım rabbım tum sevenlerı kavustursun

• Hayatı akışına bırak hocam başın sağolsun, hayatımda 2 kere sevdim diyosun muhtemelen 1.yi severkende bidaha sevemem diye düşünüyordun ama hayatın insana neler getirip götürecei hiç belli olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıbırcan

Hayatı akışına bırak hocam başın sağolsun, hayatımda 2 kere sevdim diyosun muhtemelen 1.yi severkende bidaha sevemem diye düşünüyordun ama hayatın insana neler getirip götürecei hiç belli olmuyor

güzel mesajın ıcın tesekkur ederım kardesım dostlar sagolsun o yattıkca sızlere omur versın rabbım sagol
  • bi bilsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece hüzünlendim Hocam hayat bu ne olacağı belli olmuyor bende 23 yasındayım 1 kez sevdim oda olmadı artık zamana bıraktım herşeyi sende akışına bırak eskiler sana güzel anı olarak kalsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Gece gece hüzünlendim Hocam hayat bu ne olacağı belli olmuyor bende 23 yasındayım 1 kez sevdim oda olmadı artık zamana bıraktım herşeyi sende akışına bırak eskiler sana güzel anı olarak kalsın...

güzel kardeşim allah senı sevdıgıne kavustursun ..
  • Başınız sağolsun ben de kendi küçük dünyamda küçük dertlerimle yakınıyorum hayat zaten kısa sağlık olduktan sonra gerisi çok da önemli değil. Çok üzüldüm gerçekten bu duruma çok zor zamanlar geçmiş anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

Başınız sağolsun ben de kendi küçük dünyamda küçük dertlerimle yakınıyorum hayat zaten kısa sağlık olduktan sonra gerisi çok da önemli değil. Çok üzüldüm gerçekten bu duruma çok zor zamanlar geçmiş anlaşılan.

dostlar sagolsun sızler sagolun .. ınsallah tum dertlerınızı rabbım hafıfletır ınsallah benım yasadıklarımı hıc kımse yasamaz hanı derler ya yasamadan anlasılmaz dıye ıste oyle bır durum ama allah kımseye yasatmasında kımse anlamasada olur
  • kaybın için üzüldüm, ama illaki şuan yada belirli bir zamanda olması gerekmiyor illaki karşına biri çıkar zorlama iş yapıp başını ağrıtacağına zamana yay gevşek bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

kaybın için üzüldüm, ama illaki şuan yada belirli bir zamanda olması gerekmiyor illaki karşına biri çıkar zorlama iş yapıp başını ağrıtacağına zamana yay gevşek bırak

tesekkur ederım sız sagolun ben hayatımda bırı olsun yada bırılerı gırsın dıye çaba sarf etmıyorum kı ben yıllarca kaybettıgım ınsana sadık kaldım ıstseydım bırılerı mutlaka olurdu takı gecen seneye kadar ıstemedım ve yınede ıstemıyordum anlık gelıstı zoruma gıden benı yıkan buralara yazmama sebeb olan ılkınde ölüm elımden bır care gelmedı ya ıkıncısı belkı bır ılıskının nasıl oldugunu bılmıyordum acemıydım ama gonulden sevdım guzel kardesım belkı duygusal oldugumu dusuneceksın ama ben bu ısı kestım hayatımda hepımız kaderımızı malasef secemıyoruz bana bıcılen buysa yasıycaz yarı saglam yarı hasta ama yasıycqaz

• quote:

Orijinalden alıntı: chatyeri

quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Gece gece hüzünlendim Hocam hayat bu ne olacağı belli olmuyor bende 23 yasındayım 1 kez sevdim oda olmadı artık zamana bıraktım herşeyi sende akışına bırak eskiler sana güzel anı olarak kalsın...

güzel kardeşim allah senı sevdıgıne kavustursun ..

Artık imkansız gibi yinede saol hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

kaybın için üzüldüm, ama illaki şuan yada belirli bir zamanda olması gerekmiyor illaki karşına biri çıkar zorlama iş yapıp başını ağrıtacağına zamana yay gevşek bırak

tesekkur ederım sız sagolun ben hayatımda bırı olsun yada bırılerı gırsın dıye çaba sarf etmıyorum kı ben yıllarca kaybettıgım ınsana sadık kaldım ıstseydım bırılerı mutlaka olurdu takı gecen seneye kadar ıstemedım ve yınede ıstemıyordum anlık gelıstı zoruma gıden benı yıkan buralara yazmama sebeb olan ılkınde ölüm elımden bır care gelmedı ya ıkıncısı belkı bır ılıskının nasıl oldugunu bılmıyordum acemıydım ama gonulden sevdım guzel kardesım belkı duygusal oldugumu dusuneceksın ama ben bu ısı kestım hayatımda hepımız kaderımızı malasef secemıyoruz bana bıcılen buysa yasıycaz yarı saglam yarı hasta ama yasıycqaz

sen de anlamışsındır ki ölüm hariç herşeyin çaresi var, ama sen hala 1999 yılındaki olaya takılıp kaldıysan bir sorun var demektir, dediğimi yanlış anlama sağlığın açısından sorun oluşturabilir bu durum

• Şimdi ne denir nasıl yorum yapılır bilmiyorum ama, her zaman kendin için hayırlı olanı iste, belki de hayırlı olan budur. Ne desem acını hafifletmez zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Şimdi ne denir nasıl yorum yapılır bilmiyorum ama, her zaman kendin için hayırlı olanı iste, belki de hayırlı olan budur. Ne desem acını hafifletmez zaten

sagol kardesım allah hepımıze cekemıycegı kaldıramıycagı yada bır omrunu etkı altında bırakmayacagı acılar vermesın sakın benı yanlıs anlamayın buraya yazarak kendımı acındırmak ıcın ugrasmıyorum zaten sızler bana acımayın rabbım bana acısın sadece 2kez ayrılık acısı yasıyorum ve bu acıya sebebıyet veren olum degıl terkedılmek acemıyım dıye sadece bır an konusmak ıstedım konusamadım buraya yazdım hepınız sagolun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Şimdi ne denir nasıl yorum yapılır bilmiyorum ama, her zaman kendin için hayırlı olanı iste, belki de hayırlı olan budur. Ne desem acını hafifletmez zaten

sagol kardesım allah hepımıze cekemıycegı kaldıramıycagı yada bır omrunu etkı altında bırakmayacagı acılar vermesın sakın benı yanlıs anlamayın buraya yazarak kendımı acındırmak ıcın ugrasmıyorum zaten sızler bana acımayın rabbım bana acısın sadece 2kez ayrılık acısı yasıyorum ve bu acıya sebebıyet veren olum degıl terkedılmek acemıyım dıye sadece bır an konusmak ıstedım konusamadım buraya yazdım hepınız sagolun

Yaz abi sorun yok teşekkür edilecek bir şey de yok yani, konuşa konuşa ferahlarsın. Bu çektiklerin dönüm noktası olur inşallah hak ettiğin istediğin sevgiyi bulursun :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.