Şimdi Ara

İçimde kalan bir ukte ve verilmesi zor bir karar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Boğaziçi Üniversitesinde okumaktayım daha doğrusu hazırlığı henüz veremedim okuyamamaktayım. Her zaman resmi makamlara karşı bi sempatim olmuştur ve devam etmektedir. Diyorum ki Hava Harp okuluna gitsem ve hava subayı olsam hatta olabiliyorsam pilot olsam nasıl olur. Sonuçta herkesin sevdiği ilgi duyduğu mesleği yapması gerekmez mi?? Şimdi diceksiniz boğaziçi bırakılıp gidilir mi ama umrumda değil hayatta sürekli birşeyler başarmaya çalışmaktan bıktım gidip subay olayım diyorum hem ilgi duyduğum hem de parasının da sabit ve güzel olduğu meslek.Bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum.

• Hangi bölüm olduğunu yazmamışsın ki
  • Uluslararası Ticaret
  • aileni hiç özlemiyeceksen git aa özlersen gitme çünkü yılda 1 kaç kere eve geleceksin.
  • hocam hava astsubaylığından jeoloji mühendisliğine geçen var bizim hazırlık sınıfında disiplinden kaçtım diyor adam. bende dho istiyodum olmadı kaptanlık için tekrar denicem bakıcaz inş. havacı olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor Reznik -- 22 Ekim 2013; 20:46:37 >
  • hocam gene içindeki seni tanıyosun nasıl mutlu olcağını biliyorsun ben şuan elektrik elektronik okuyorum çevremdeki insanlar başarılı istedikleri bölümde bense ne istediğini bilmeyen malın tekiyim
  • hava harp okuluna gitsem pilot olsam

öyle lafla olsaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu zamana kadar karar verirken hep parayı ön planda tuttum zaten bölüme bakarsanız anlarsınız ama subaylık o askerlik hep içimde ukte kalmıstır .Akeri liseye secilemediğimde ne kadar ağladığımı ben bilirim. Ama yine de zor bir karar ailem ne der onu da bilmiyorum ama subay olmak istiyorum hele havacılık bambaşka bişi pilot olduğunu düşünsene harika bişi ama pilot olma hayaliyle istemiyorum çünkü eğer olamazsam hayallerimde boğulurum. Ne karar vercem bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

hava harp okuluna gitsem pilot olsam

öyle lafla olsaydı

yok kardeşim pilotluk extra gibi bişi olur yani ama subaylık askeriye o disiplin ne bileyim beni kendine çekiyo ben orada mutlu olacağımı düşünüyorum hepsi bu
  • yok mu önerisi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
  • Madem pilot olmak istiyorsunuz tekrar sınava girin THK'da pilotaja yerleşin. Tekrar sınav mınav uğraşamam diyorsanız dediğiniz gibi hava subayı olmak için uğraşın. Dünyanın en iyi okulunda da okusanız önemli olan sizin mutluluğunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Madem pilot olmak istiyorsunuz tekrar sınava girin THK'da pilotaja yerleşin. Tekrar sınav mınav uğraşamam diyorsanız dediğiniz gibi hava subayı olmak için uğraşın. Dünyanın en iyi okulunda da okusanız önemli olan sizin mutluluğunuz.

Pilotaj için o kadar puan alabileceğimi sanmıyorum biraz hamladım sanırım ama benim olayım asker olmak he bir de askeri pilot olursam tadından yenmez :) İletişime geçebileceğim insanlar var mı acaba bu konuyla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10August

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Madem pilot olmak istiyorsunuz tekrar sınava girin THK'da pilotaja yerleşin. Tekrar sınav mınav uğraşamam diyorsanız dediğiniz gibi hava subayı olmak için uğraşın. Dünyanın en iyi okulunda da okusanız önemli olan sizin mutluluğunuz.

Pilotaj için o kadar puan alabileceğimi sanmıyorum biraz hamladım sanırım ama benim olayım asker olmak he bir de askeri pilot olursam tadından yenmez :) İletişime geçebileceğim insanlar var mı acaba bu konuyla ilgili?

Havacılık bölümüne konu açmanızı öneririm.
  • Bogazici gibi bir universiteyi kacirma elinden bence , hem o dedigin isler okadar kolay degil , hele pilotluk icin grip bike olsan pilot olamazsin diye geri cevrilirsin., o zaman cok ararsin bogazicini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya peki idealler?
  • Hassas bi yapiya sahipsen deneme bence hocam, en yakin arkadasim bu sene girdi. Gercekten zor.

• disiplini seviyorum düzenli yaşamayı deviyorum hassaslık derken duygusal anlamda güçlüyümdür tabi kişisine gore ama işin içine kurumlar girince sıkıntı olcagını sanmıyorum dayanabılırım yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10August

disiplini seviyorum düzenli yaşamayı deviyorum hassaslık derken duygusal anlamda güçlüyümdür tabi kişisine gore ama işin içine kurumlar girince sıkıntı olcagını sanmıyorum dayanabılırım yani :)

O zaman sakin kafayla karar ver hocam, cidden en basit olaylar bile kararlari etkileyebiliyor.

• ilerde her sabah güne pişmanlıkla uyanmak istemiyorsan, hayallerinin peşinden git...
  • Haklısın kardeşim bütün artılarını eksilerini tartmak lazım bi de subayın briyle konusabilsem güzel olcak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.