Şimdi Ara

İçimdekileri kimseye anlatamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yalnız kaldım, şimdi olayın kısaca özeti şu.

25 yaşındayım ve kız arkadaşım olmadı daha önce. Ailem yüzünden kariyer planım felç oldu. Şuan yine nickimde mesleği edindim.
    Lisedeyken bir erkeğe aşık oldum. Aşk denir mi bilinmez ama çok hayrandım ve cinsellik de istiyordum tabiki.
    Şimdi o evlenirken, ben hala loser'ı oynuyorum. O her alanda benden üstün, ve onu çekemiyorum. Ama bir yandan da hala sevmiyor değilim yıllar geçmesine rağmen.
    Geçen yaz şirkette bir kişiyi ona benzetiyordum ve bu kişiyi de sevmiştim. Şimdi ise yine benzeri ile aynı odada kalıyoruz. Babalarımızın mesleği aynı, geçtiğimiz yollar çok farklı.

Onun babası ona bayağı imkan sunmuş. Benimkinin aksine onu desteklemiş vsvs. Çocuk da aynı lisedeki çocuğa benziyor birçok konuda. Winner sayamasak da benden çok daha iyi konumda. Kendimle kıyaslayınca, heba ettiğim şeyleri anladım vsvs.

Bir yandan böyle bir ilişki istiyorum. Bir yandan günahı vs. korkutuyor. Kızlardan da hoşlanıyorum, ama içimde ukte olarak kalacak vs.

Şimdi bunları kime anlatayım ben burası olmasa.

Konu ciddili arkadaşlar, troll değil.

• yanlış yapmıyorsun bir kere onu kabul etmek için gerekli kitap ve makaleler oku. kendini suçlama yani. seni bu konuda aşağılamayacak ve yargılamayacak olgunlukta çevre edin. bunları yaptıktan sonra erkek eş bul istiyorsan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem kızlardan hem erkeklerden mi hoşlanıyon, kız mısın erkek mi
  • Off bende anlatamıyorum , kimse anlamıyor. Çok çiğköfte yedim yanıyor yanıyorr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.