Şimdi Ara

İçime kapanığım ve okul-ev arası geçiyor hayatım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sessizim.Sınıftaki birçok kişi ismimi bile bilmiyordur.Herkes kendi arkadaş grubunu kurmuş.Herkes birbiriyle muhabbet halinde birbirine laf atıyor muhabbet ediyor benim hiç muhabbetim olmadığı için laf atıpta muhabbete giremiyorum.Sınıfta rastgele bir yere oturuyorum öyle sınıfı seyrediyorum.1-2 kişiyle muhabbetim var ama onlar benden beter telefonlarıyla oyun oynuyorlar.Muhabbetlerini duyuyorum bazen ders çıkışı bir şeyler yapalım oturalım bir yerlere takılalım falan kızlı erkekli gidip geziyorlar ben ise ders bitimi eve geliyorum bilgisayarda takılıyorum.Lisedeyken bu sıkıntı olmuyordu memnundum.Şimdi üniversitedeyim artık bilgisayar sadece okula git gel falan sıkmaya başladı.Bende ne bileyim onlar gibi okul çıkışı arkadaşlarımla cafelerde oturup öyle vakit geçirmek istiyorum.Biraz daha sosyal olmak istiyorum.Şu çekingenlik içime kapanıklıktan kurtulayım istiyorum.Psikologa gidilecek bir durum varsa eğer ona bile giderim artık çok sıkıldım.

• Lise sandım ama uniymis işin zor usta psikoloğa bence gerek yok ben lisenin başında oleydim spora başladım falan özgüven geldi.Şimdi başka okuldayim ilk günden knk buldum fln.Sana bağlı özgüvenini arttırmanin yollarını bul.Siniftakileri çok takma.En kötü bi kulübe üye ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.