Şimdi Ara

İçimi dökme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversiteye yerleştim diğer insanlar yerleşse bir şenlik olucak tebrik edilebilcek bir bölüm olan tıp fakat yıllardır yaranmaya çalıştığım aileme gene yaranamadım. Belki üniye geçince tavırları değişir sandım fakat değişmedi. Küçüklüğümden beri baskıcılar baskı sorun değil fakat özgüven kırıyolar bi şekilde aşağılıyorlar eskiden fizksel ve psikolojik olan şiddetleri artık tek psikolojik kaldı fakat daha çok acıtıyor bu beni. Eski taşındığımız evdeki o koridodda dediği söz herhangi bir üzülmemde kafamda yankılanıyor ölüsü olan bi gün, delisi olan hee gün ağlar dediği ardından ben ölsem bi gün ağlıcak diye o yaştan beri içim içimi yiyor. Dışarıda enerjik mutlu bi insanım daha doğrusu maskeliyorum kim bunları dinlemek isterki.kendimi derslere veriyorum unutmak için çevrem hem sosyal hem dersleri yapıyo sanıyo halbuki yaşamaya çalışıyorum. Sürekli kafamda intihar isteği var fakat cesaretim yok kendime zarar verebiliyorum sadece. Televizyonda intihar edenleri gördükçe imreniyorum cesaretinden dolayı neden ben de yok diyorum. Daha önceden kendimi toparlayabilmiştim fakat şuan yapabilcem mi bilmiyorum. Ailem psikoloğa gitmemi istemiyor bunu bana yaptıklarından dolayı kardeşime de yapıldığını düşünüp devlet korumasına almalarına yoruyorum. Benim kardeşim zihinsel engelli ona kesinlikle yapmıyorlar zaten yapsalar ozm susamam işte. Kendime olanları kanıksadım gibi bağırıyorlar aşağılıyolar ve kafam dağılsın diye derse oturuyorum veya müzik dinliyorum. Umarım fakülte esnasında bana yardım edebilcek biriyle tanışırım tek başıma yapamıcam. Buraya kadar okuyan okumayana teşekkür ederim içimi dökmem gerekiyordu burayı buldum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk şarap içimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.