Şimdi Ara

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
14
Favori
169.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Dün Aracıma Petlas Marka 4 adet 195 65 15 Ebadında Lastik Aldım.
    Kendim Deneyip görmek istiyorum.
    diğer markalar sanki büyümeye başladıklarında çokmu mükemmellerdi.
    Ar Ge lerine bir katkıda benden olsun. Hayırlı uğurlu olsun..
    5 10 sene sonra petlas markasını umarım dünyaca ünlü markalar arasında görürüz.
    Sen desteklemesen ben desteklemesem nasıl gelişecek bu pazar.
  • Petlas 2011 :

Petlas'ta Kadro Sevinci

Kırşehir'de kurulu Petlas Lastik Sanayi A.Ş'de taşeron olarak çalışan 300 işçi, işveren ile Petrol-İş Sendikası yöneticilerinin imzaladığı protokolle kadroya geçti.

Halen 2 bine yakın işçinin çalıştığı Petlas'ta, 700 işçi sendika üyesi ve kadrolu olarak çalışırken, kadroya alınan 300 işçi makine başında üretim yapan müteahhit-taşeron işçilerinden oluşuyordu.

Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, işveren ve Petrol-İş Sendikası'nın ortaklaşa yürüttüğü kadro çalışmasının 10 aydır devam ettiğini ve bugün mutlu sona ulaşıldığını belirterek şunları bildirdi:

"İşverenin kadroya alacağı işçilerin geçiş süresi ve ücretle ilgili önerileri sendikamızın kabul etmemesi üzerine 24 Ekim 2011'den beri Petlas işyerinde bin işçinin katılımı ile bir takım eylem ve etkinlikler yapılmaktaydı. İşverenin 26 Ekim akşamı bizleri çağırarak görüşme başlatması ile yapılan müzakereler sonucunda anlaşma sağlanarak kadro taleplerimiz yerine getirilmiş oldu. Böylece Petlas işyerinde makine başında üretim yapan müteahhit-taşeron işçisi de kalmamış oldu. Petlas yöneticilerine teşekkür ederken, işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

• Hayırlı olsun.
    Kadrolu personel ile umarım çok daha iyi işler başarırlar.
    Kaliteli üretimler gerçekleştirmeleri dileklerimle.
  • Continental Premium Contact2 'den sonra Petlas beni memnun edermi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan3535 -- 12 Haziran 2012; 11:46:36 >
  • bence gayet iyi yerli malı ürünün olması çin malı lastik kullanmaktansa bunlar daha iyi ki bizim araçlarda kullanıyoruz daha sorun yok. hurda işinde genelde cıvata gider ve lastigi öldürür megastarta ön lastikten cıvata çıkardım 1 hafta oldu hala tık yok telli melli ama iş görüyo (telli lastik demek lastiğin üretiminde iç kısımlarında darbelere karşı çelikten bi örgü vardır bezli derseniz ondada ip vardır telli sertir bezli yumuşaktır )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamircicıragı

bence gayet iyi yerli malı ürünün olması çin malı lastik kullanmaktansa bunlar daha iyi ki bizim araçlarda kullanıyoruz daha sorun yok. hurda işinde genelde cıvata gider ve lastigi öldürür megastarta ön lastikten cıvata çıkardım 1 hafta oldu hala tık yok telli melli ama iş görüyo (telli lastik demek lastiğin üretiminde iç kısımlarında darbelere karşı çelikten bi örgü vardır bezli derseniz ondada ip vardır telli sertir bezli yumuşaktır )

Çin malı değil de continental veya micheline 'e soyulmaktan daha iyi bence.
    Telli bezli ne alaka dostum.Şu anki lastiklerin hepsi yeni teknoloji radyal lastiktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 12 Haziran 2012; 16:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Continental Premium Contact2 'den sonra Petlas beni memnun edermi acaba?

Araçlarımızdaki önceki lastikler: bridgestone er300 ve pirelli p7'ydi.
    Aracın birini 50 diğerini 100 km kadar sürdüm, 120 km-h'a kadar da çıktım.Hiçbir olumsuzluk hissetmedim dostum.Memnun etmemesi için bir sebep göremiyorum.
  • Bilinen markaların orta-üst sınıf lastikleri ile, performans açısından karşılaştırmak yanlış olur..Ancak özellikle, uzakdoğu ve doğu avrupa üretimli kalitesiz lastikleri ithal etmek yerine; Petlas başta olmak üzere yerli markalarımıza sahip çıkmalıyız.Bu en başta bir devlet politikası olmalı.Belirli üretim ve güvenlik standartlarını taşımayan lastiklerin ithalatına, izin verilmemeli..
  • 195 65 15 Taktırdıktan sonra 700 km yaptım. olumsuz bişi görmedim gayet iyi gidiyor fren mesafeside fena değil.
  • Petlas 2012 Tüketici Ödülünü almış.
    içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS !

PETLAS ÖDÜLLERİYLE TAÇLANIYOR
    15 Mart Tüketiciler Günü adına gerçekleştirilen görkemli törende PETLAS “Altın Marka” ödülü ile taçlandırıldı.
    http://www.petlas.com.tr/tr/haberdetay.php?id=3

• merhabalar,
    bende çok araştırma yaptım, kıyaslama yaptım ve en sonunda f/p oranına göre aracıma 2 adet petlas aldım. 175/65/r14
    Eski lastiklerim biraz yumuşaktı. Ticari bir aracım olduğundan çabuk aşındılar.
    Petlas ise orta sert bir lastik. Ama yol tutuşu şimdilik güzel gözüküyor.
    denemek için birkaç kere sert fren denemesi yaptım. Öne taktırmıştım yeni lastikleri. Bu sefer önler iyi tutmaya eski arka lastikler kaymaya başladı.
    Eskileri de 2 yeni petlas la değiştirip aynı desen 4 yeni lastik yapmayı düşünüyorum.
    İstanbul da fiyatını da uygun aldım sayılır. Adedi 95 tl
    Bakalım uzun yola çıkınca rahatlığını hissettirecek mi?
  • starmaxx'ın kalitesine ben de şahit oldum diyebilirim. geçen sene aldığım çıkma lastiklerle 12.000 km yol yaptım. aciliyetten ve maddi imkansızlıklardan dolayı ilk defa gördüğüm bir markayı almak zorunda kaldım. fakat kullandığım süre içinde fren olsun yol tutuş olsun beni hiç düşündüğüm gibi hayal kırıklığına uğratmadı. ilk zamanlar tedirginlikle kullandım. boş bulduğum yerde yol tutuşunu test ettim. virajlarda frenlemede ilk bir hafta sürekli denedim. özellikle de ıslak zeminde yol tutuşu beni çok şaşırtmıştı. maaşallahı var. arabayı satarken eski jantları taktırdım. starmaxxları da depoya koyarken kontrol ettim. aldığım günkü gibi diyebilirim, aşınma konusunda kendini çabuk bırakan bir lastik olmadığını gördüm. yeni araba almak nasip olursa gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum...

• Ben Halen Kullanmaya devam Ediyorum.. Şuana kadar bir sorun yok.
    Yerli Malından korkmamak gerekiyor.
  • Lastiğime çivi girip çıkmış haliyle lastik indi.
    İstetmem vardı ama yol yardımı aldım maden bi kullanim dedim.
    Aradım yetiş petlas ı.
    Aracın üzerindeki lastikler petlasmı dediler evet dedim.
    Stikır aracınızda görünür yerdemi dedi. baktım yok.
    Yok dedim. o halde yol yardımı alamazsınız demezmi.
    Allahtan faturayı torpidoda unutmşum. faturanın olduğu zarfa koymuş eleman stikirı. farkında olmadn eve bırakmış olsam zarfı bi çıkartma yok diye yardım mardım hikaye olucakmış.
    siz siz olun aklınızda bulunsun.
  • Sa,
    Starmax Novaro. 185/65/14 tanesi 110 tl. Civic Sedanın önlere taktırdık. Önceki lastikler yarı ömrü geçmiş P3000 idi.
    Sesi baya bi kesti. Yol darbelerini daha yumuşak karşılıyor.
    Dolu araçla 140'a çıktık. Bi sıkıntı hissetmedim. Yol tutuşundan da memnunun. Yerli olması ayrı bir tercih sebebi. Tavsiye ederim.
  • Kirsehirdeyim bizde Honda accort ve Opel corsa var gecen sende Pirelli idi petlas aldık dayımda a6 var petlasa dondü cogu tanıdığım petlas diyor parasına göre cok kaliteli unutmayın ! Kendi sermayeniz kendi ülkenizi geliştirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada bazı arkadaşlar yerli malını övmek adına umarsızca dalaşmaya girmeseler hiç sorun olmayacak .

73 adet taksisi olan durağın tüm lastikleri starmaxx olunca oradan bir abimizin önerisi ile starmaxx ı gördüm,inceledim %90 starmaxx tolero 185/75/14 takılacak 110 liraya
  • ayrıca 1 yıl yol yardımı kampanyası da varmış buda diğerlerine göre 1 artı sayılır
  • 235-40-18 ölçülerinde petlas kullandım.. ucuz etin yahnisi.. memnun kalmadım.
  • 2 ay evvel petlas taktırdıgımız binek otomobillerden biri yol olarak istanbul - kars yaptı ve hala orda...

Diğer araç istanbul-kars ve kars-istanbul yaptı, toplamda da 4500 km yol yapmış oldu.

Yol sessizliği ideal; diğerleri nasılsa bu da öyle, yola tutunma çok iyi, fren mesafesi harika.Tam bir fiyat / performans ürünüdür diyorum.

Almayı düşünenlere duyrulur.

bizdeki lastikler: 195 60 15 ve 215 55 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 30 Temmuz 2012; 12:47:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.