Şimdi Ara

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
14
Favori
169.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende de 3 yıl once almış olduğum petlas marka 4 adet kış lastiklerini kullanmaktayım.Bu lastiklerle gerçekten tüm yollara,tüm çukurlara girdim. İnanın kardeşime almış olduğumuz pırellı marka kış lastiklerinden daha sağlam ve yere daha iyi basıyor.Ayrıca fren mesafesi falanda gayet makul seviyelerde.Ancak geçen gün aracıma değiştirmem sonucu lastik ebatları değişti.İnşaallah kışa yakın aynı lastiklerden almayı düşünüyorum.
    Birde yukarıdaki tartışmalara okudukça gerçekten üzülüyorum.Ülkemizden bir firma bir şey üretiyor yüzlerce binlerce insan istihdam ediyor,o kadar insan bu işten ekmek yiyer ülkenin değerine değer katıyor biz bu tarz firmalara el üstünde tutacağımıza paçasından asılıp al aşağıya etmeye çalışıyoruz.Gerçekten üzülüyorum.Özellikle bu forumun adeti olan denemeden test etmeden herşeyden anlayan insanların olması ise beni gerçekten çileden çıkarıyor.
    Yok wolksvagen yok hyundai yok falan yok filan yok o lastik yok bu lastik.......Kulaktan dolma bilgilerle lütfen tartışmayalım...Bu foruma kafa bulandırmak için değil birşeyler öğrenmek bir şeyler öğretmek için kullanalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhan043

Arkadaşlar bende de 3 yıl once almış olduğum petlas marka 4 adet kış lastiklerini kullanmaktayım.Bu lastiklerle gerçekten tüm yollara,tüm çukurlara girdim. İnanın kardeşime almış olduğumuz pırellı marka kış lastiklerinden daha sağlam ve yere daha iyi basıyor.Ayrıca fren mesafesi falanda gayet makul seviyelerde.Ancak geçen gün aracıma değiştirmem sonucu lastik ebatları değişti.İnşaallah kışa yakın aynı lastiklerden almayı düşünüyorum.
    Birde yukarıdaki tartışmalara okudukça gerçekten üzülüyorum.Ülkemizden bir firma bir şey üretiyor yüzlerce binlerce insan istihdam ediyor,o kadar insan bu işten ekmek yiyer ülkenin değerine değer katıyor biz bu tarz firmalara el üstünde tutacağımıza paçasından asılıp al aşağıya etmeye çalışıyoruz.Gerçekten üzülüyorum.Özellikle bu forumun adeti olan denemeden test etmeden herşeyden anlayan insanların olması ise beni gerçekten çileden çıkarıyor.
    Yok wolksvagen yok hyundai yok falan yok filan yok o lastik yok bu lastik.......Kulaktan dolma bilgilerle lütfen tartışmayalım...Bu foruma kafa bulandırmak için değil birşeyler öğrenmek bir şeyler öğretmek için kullanalım...

sizin gibi petlas lastik kullanıcıları olumlu/olumsuz deneyimlerini paylaştıkça, benim gibi petlas'ı iyi bilmeyenler için yol gösterici olabilirsiniz.

Yeterki deneyimlerinizi paylaşın.

• [i://store.donanimhaber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:42:33 >
  • Bende 3 senedir KUMHO kullanıyorum kış lastiği olarak. 2 tane öne aldım sadece..Gayet memnunum. Michelin in nerdeyse yarı fiyatıydı üstelik..

Lastikçi değiştirirken "abi nereden aldın bunları, çok iyi lastik bunlar" dedi güldüm
  • Bütün kalbimle Tubul u destekliyorum. Lastik üretimi serada domates üretmekten farklı. Üretilen lastikler bir çok standartllara uygun olmak zorunda. Bir çok testlerden geçiyorlar..Hepimiz biliyoruz. PETLAS ise bu hız ve yük faktörlerini ve dahası bir çok performans testlerini yüz akı ile karşılıyor..Dünyanın dört bir yanından adamlar lastik getirip MİCHELİN, CONTİNENTAL, NOKİAN , DUNLOP, PİRELLİ, BRİDGESTONE V.S. V.S farklı çap ve modeldeki ürettikleri lastiklerini .380 - 450 - 525 Lira ne tuttururlarsa satarken şimdi yani bu PETLAS gelip kendi ülkesinde bu pazarda 129 Liraya aynı yük ve hız standartlarına sahip güzelim lastikleri satarsa tabiikii birileri kızacaklar..Tekerlerine çomak sokuluyor ....Bende olsam kızarım..Ben 380 - 450 Liraya satarken kendi memleketinde yapan PETLAS 129 Lira olsun..NAYIR::::NOLAMAZ:::: Kötüüüü kötüüüü..Yookkk , mundarrr...Ekşiiii.. SENDE SAT 129 LİRAYA ENGELLEYEN VARMI ?...Yok olmaaazzz...Olamaaazz. .. Yukarıda bir arkadaşımız diğerlerini yazarken PETLAS bizim F -16 ların kullandıkları lastikleri üretip satıyor...Onuda nedense yazmak işine gelmemiş..Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Mayıs 2012; 1:21:25 >

• Karar verdiğim gibi 4 ADET petlas lastiklerimi 1 hafta önce aldım. Öncelikle üretim tarihine baktım ki şaşırdığımı itiraf edeyim ( dot 1212 ) 1 hafta önce üretimi yapılmış, yani fırından yeni çıkmış sıcak sıcak servis ettiler :))) tabi bu işin şakası ama memnun olduğumda bir gerçek. lastiklerin kokusu hala üstünde. Yaklaşık olarak 1 haftadır kullanmaktayım ve gerek konfor gerekse güvenli duruş ve viraj performansından oldukça memnun kaldım. Islak zeminde ve yüksek hızlarda (140 km ve sonrası ) test etme şansım olmadığı için herhangi bir fikir beyan edemeyeceğim. Bunlar tamamen benim şahsi düşüncelerim ve izlenimlerim olarak petlas genel olarak benim beklentilerimi karşıladığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
  • Arkadaşlar Ağrının bir köyünde öğretmenim.ilçede kalıyorum ve her gün 40 km minibüsle yol yapıyoruz yolumuz da asvalt değil.çok çakıllı bir toprak yol.buradaki araçların büyük kısmı petlas kullanır ve hiç şikayet eden duymadım.
    Geçen gün okuldan dönüşte lastiği patlamış fiorino gördüm.Yardım etmek için indik lastiğe baktım inanamadım.Henüz 4 aylık lastik kırtıkları hiç aşınmamış.Lastiğin jant a takılı olduğu tırnaklar sağlam taban kısmı sağlam ama yanak kısmı sanki kağıt gibi paramparça olmuş.Markası da continental.Fiorinonun üzerinde gelen lastik.Petlasın senelerce dayandığı kar, buz demediği yolda 60 km ile giderken lastik parçalanmış.Gözümle görmesem inanmazdım.Bundan sonra bana bir allahın kulu bana continental aldıramaz.Gözümle gördüm lastiğin adiliğini.
  • YOK ARKADAŞIM PIRELLİMİ UZAK DUR ARABA CANTIN UZERİNDEDE GİTSE ALIP TAKMA PİRELLİ KAZIĞI YEMİŞ BİRİ OLARAK UZAK DURMANI TAVSİYE EDERİM LASSA COMPETUS VE SONRASINDAN ŞAŞMA DERİM ÇIKMA LASTİK ALIYORSUN X MARKA 10 YILLIK LASTİK TAŞ GİBİ PİRELLİNİN 2005-2006 YILINDA ÜRETTİGİ LASTİGİ SIFIR GİBİ SATIYORLAR AYIPLI MAL OLMASINA KARŞIN RAF ÖMRÜNÜ DOLDURMASINA RAGMEN 1 YIL İÇİNDE LASTİKLER ATIYOR ROT AYARI BOZUK DİYE GEZİYORUZ ROT AYARINA GİDİNCE LASTİKLERİN ATIK OLDUGUNU VE RAF ÖMRÜNÜ DOLDUGUNU ÖGRENİYORUZ KAVGA DÖĞÜŞ PIRELLİDEN LASTIK ALACAGIZ DİYE 2 ANESİ KABUL EDİLİYOR İADE KULLANIM BEDELİ DÜŞÜLEREK GERİ KALAN 4 ADEDİ BİZE KAPAK ADAM YENİ LASTİK GETİRECEK BEKLİYORUZ PIRELLI AMA SATILAN LASTIKTEN HABERİ YOK 3 HAFTA SONRA İTHALAT MÜDÜRÜNÜ ARIYORUM PİRELLİNİN 3 HAFTADIR BEKLEDİGİMİZ LASTİKLERİN İTHALATI 5 YILDIR YAPILMIYORMUŞ BUNU ÖGRENİYORUZ ADAMLARIN SATTIKLARI MALDAN HEBERİ YOK UZAK DURUN KARDEŞİM PARANIZI SOKAGA ATMAYIN CANINIZ YANMASIN DAHA FAZLA....

LASSA KULLANIYORUM ŞİMDİ REKLAM AMAÇLI DEĞİL GERÇEKTEN MEMNUNUM

• eminim benim aldığım greenmax lardan çok iyidir

hemde tanesini 125 tlye aldım

195-45-16 başka markalarda 250 tl

petlas da var mı bilmem

205-45-16 yada razıydım ama yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

Arkadaşlar Ağrının bir köyünde öğretmenim.ilçede kalıyorum ve her gün 40 km minibüsle yol yapıyoruz yolumuz da asvalt değil.çok çakıllı bir toprak yol.buradaki araçların büyük kısmı petlas kullanır ve hiç şikayet eden duymadım.
    Geçen gün okuldan dönüşte lastiği patlamış fiorino gördüm.Yardım etmek için indik lastiğe baktım inanamadım.Henüz 4 aylık lastik kırtıkları hiç aşınmamış.Lastiğin jant a takılı olduğu tırnaklar sağlam taban kısmı sağlam ama yanak kısmı sanki kağıt gibi paramparça olmuş.Markası da continental.Fiorinonun üzerinde gelen lastik.Petlasın senelerce dayandığı kar, buz demediği yolda 60 km ile giderken lastik parçalanmış.Gözümle görmesem inanmazdım.Bundan sonra bana bir allahın kulu bana continental aldıramaz.Gözümle gördüm lastiğin adiliğini.

Her yanağı patlayan, çatlayan ya da balon yapan lastik adi mi oluyor, ben bir çok markada gözlerimle gördüm balon yapanı, yanak yırtanı Bridgestone'de vardı Michelin'de vardı, hatta kendi kullandığım Conti SC2'nin yanağını yırttım gittim yine aynısından aldım çünkü bu lastik beni çok kez alamayacağım dediğim virajlardan çıkardı, duramayacağım dediğim mesafelerde durdurdu ama suç lastiğin değildir çok derin bir çukura düştüm, burda lastik ne yapsın, yol şartları ve bozuklukları lastik üreticilerinin kabahati değildir, ama sen yinede Conti kullanma...

• içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS !
  • Bugün iki aracımıza petlas taktırdık.Biri corolla biri vectra.Fotoğraflayıp paylaşacağım.
  • Petlas güzel lastiktir, 1 takım yazlık, 1 takım kışlık kullandım, lassa veya bridgestone den farksız.

farkı fiyatı :)
  • starmaxx tercih ediyorum. keza ikisi de aynı yerden çıkışlı. yabancı markaları alacağıma param cebime kalır hem Türk malı alırım hemde ucuza kalite almış olurum. petlas ve starmaxx kullanmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

starmaxx tercih ediyorum. keza ikisi de aynı yerden çıkışlı. yabancı markaları alacağıma param cebime kalır hem Türk malı alırım hemde ucuza kalite almış olurum. petlas ve starmaxx kullanmaya devam.
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 9 Haziran 2012; 22:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimence

quote:

starmaxx tercih ediyorum. keza ikisi de aynı yerden çıkışlı. yabancı markaları alacağıma param cebime kalır hem Türk malı alırım hemde ucuza kalite almış olurum. petlas ve starmaxx kullanmaya devam.

Petlas-starmaxx diye ayırmadık,bayi petlas çıkardı onu taktırdık.Aynı yerden çıkışlı demek de eksik olur üzerlerine farklı isimler basılan tıpkısının aynısı ürün demek daha doğru olur.

Petlas olarak 170 TL'ye aldığımız lastiğin aynı ebat ithal olanı 330 TL idi.
    Yani 4 petlas lastik 680 , 4 ithal lastik 1320 TL.

Yaşasın yerli malı !

Ayrıca bu fiyat farkına da ohaaaaaaaa-nnesburger denilir.

sen ne anlatıyon kardeşim.

petlas ile starmaxx aynı zaten. biri yurtdışı ismi.

• quote:

quote:

quote:

Petlas-starmaxx diye ayırmadık,bayi petlas çıkardı onu taktırdık.Aynı yerden çıkışlı demek de eksik olur üzerlerine farklı isimler basılan tıpkısının aynısı ürün demek daha doğru olur.

Yaşasın yerli malı !

Alıntıları Göster
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 9 Haziran 2012; 22:41:17 >

• petlas son yıllarda iyi atak yaptı hemde %100 Türk malı aslında übyük araçlar ve askeri araçlar için daha kapsamlı lastik üretiyorlar. Benimde tavsiyem petlastır ama mecburiyetten lassa kullanıyorum o ayrı mesele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşasın yerli malı !

Aynı şeyleri söylüyoruz dostum,petlas ne ise starmaxx da odur diyorum

o zaman neden yazımı alıntıladın hocam ? sanki ben zıt bi şey söylemişim gibi.

• Aynı yerden çıkışlı demek de eksik olur üzerlerine farklı isimler basılan tıpkısının aynısı ürün demek daha doğru olur.

Yani 4 petlas lastik 680 TL ,
    4 ithal lastik 1320 TL.

Yaşasın yerli malı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 11 Haziran 2012; 14:00:16 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.