Şimdi Ara

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS ! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
14
Favori
169.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lastiğin garantisi yok mu? Balans tutmayan lastikte kalıp hatası vardır ve garanti kapsamına girer. En başta satın aldığınız yerdeki lastiği takan ustanın durumu farkedip, o lastiği size satmaması ve fabrikaya iade etmesi gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Lastiğin garantisi yok mu? Balans tutmayan lastikte kalıp hatası vardır ve garanti kapsamına girer. En başta satın aldığınız yerdeki lastiği takan ustanın durumu farkedip, o lastiği size satmaması ve fabrikaya iade etmesi gerekiyordu.

LAstikleri bayiden alıp , aracı 0 alacağım yerde taktırdım.Onlarda salla pati yapmışlardır büyük ihtimal.Sonuç ortada. Yazlıkları taktırdıktan sonra faturası ile lastikleri aldığım yere götüreceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

quote:

Orijinalden alinti: insane1907

quote:

Orijinalden alinti: tubul

quote:

evet, bu konuya yorumlarimi yazmadan edemeyecegim. W671 SUV model kis lastiklerini paraya kiyamadigim için gidip petlas aldim.

lastiklerin 3üncü kez balans ayari yapildi. lastikler balans tutmuyor, sürekli bir titreme! bakalim en son dün aksam yaptirdim. bugün uzun yolda deneyecegim.

yine olmazsa gidip lastikleri kafalarina atmayi düsünüyorum. sonra niye yerli mali almiyoruz. alin iste aldik da noldu?

Lastiklerin fatura tarihi nedir ?

Neden sordunuz? Tam hatirlamamakla birlikte aralik basiydi sanirim?8 aralik gibi?

Lastikleriniz garanti sürecinde, her türlü hakkinizi arayabilirsiniz, lastikte sorun varsa 6 ay içinde iade hakkiniz bile var ancak anladigim kadariyla sorun lastik kaynakli degil lastikçinin yarim yamalak balans ayari yaparak , "bu kadari yeter yaa" diyerek lastikleri monte etmesi sebebiyle sıkayetiniz var.Kuga bölümünde de yazmistiniz, hala sykynty devam ediyorsa araçta da rot ayari düzgünse petlas merkezden ekspertiz talebinde bulunabilir, düzelmisse de ilgili petlas bayi hakkiynda düzgün balans ayari yapmadigindan sıkayette bulunabilirsiniz.

Düzeltme: forumda Türkçe karakterler kullanilamiyor.Umarim geçici sorun vardir.

aslında bu kadarı yeter diye bir konuşma geçmedi. petlas harici 2 farklı lastik bayisinde daha yaptırdım. en son bridgestone da. onun demesine göre abi bunda da titreme geçmezse lastikleri aldığın yere götür dedi. balans tutmadığını söylersin bi yoluna bakarlar dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

quote:

quote:

quote:

quote:

evet, bu konuya yorumlarimi yazmadan edemeyecegim. W671 SUV model kis lastiklerini paraya kiyamadigim için gidip petlas aldim.

lastiklerin 3üncü kez balans ayari yapildi. lastikler balans tutmuyor, sürekli bir titreme! bakalim en son dün aksam yaptirdim. bugün uzun yolda deneyecegim.

yine olmazsa gidip lastikleri kafalarina atmayi düsünüyorum. sonra niye yerli mali almiyoruz. alin iste aldik da noldu?

Neden sordunuz? Tam hatirlamamakla birlikte aralik basiydi sanirim?8 aralik gibi?

Lastikleriniz garanti sürecinde, her türlü hakkinizi arayabilirsiniz, lastikte sorun varsa 6 ay içinde iade hakkiniz bile var ancak anladigim kadariyla sorun lastik kaynakli degil lastikçinin yarim yamalak balans ayari yaparak , "bu kadari yeter yaa" diyerek lastikleri monte etmesi sebebiyle sıkayetiniz var.Kuga bölümünde de yazmistiniz, hala sykynty devam ediyorsa araçta da rot ayari düzgünse petlas merkezden ekspertiz talebinde bulunabilir, düzelmisse de ilgili petlas bayi hakkiynda düzgün balans ayari yapmadigindan sıkayette bulunabilirsiniz.

aslında bu kadarı yeter diye bir konuşma geçmedi. petlas harici 2 farklı lastik bayisinde daha yaptırdım. en son bridgestone da. onun demesine göre abi bunda da titreme geçmezse lastikleri aldığın yere götür dedi. balans tutmadığını söylersin bi yoluna bakarlar dedi.

Alıntıları Göster
    [q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 1:01:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

LAstikleri bayiden alıp , aracı 0 alacağım yerde taktırdım.Onlarda salla pati yapmışlardır büyük ihtimal.Sonuç ortada. Yazlıkları taktırdıktan sonra faturası ile lastikleri aldığım yere götüreceğim.

Alıntıları Göster
    [qu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 1:01:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

quote:

quote:

quote:

quote:

En son balanstan sonra durum nedir ?

henüz 90ı geçemedim, sürekli trafikteyim ve açıkçası haftasonu test etme fırsatım da olmadı.

cumartesi test etmeye çalışacağım.

• Conti premium contact 5 aldim. İnsallah memnun kalirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun. cpc5 iyidir memnun kalırsınız, da petlas konusuna neden yazdınız onu anlamadık.
  • bende lastik araştırıyorum malum kışlıkları çıkarma vakti geldi yazlık lastik de elde olmayınca masraf göründü bize

kışlık lastiğim barum du çok çok iyi değildi kötü de değildi sizce petlas nasıldır tavsiye eder misiniz? yoksa yazın vede bu havalarda az bi islak zemin görünce başlar mı oynamaya lassanın yazlıkları gibi...
    diğer lastik önerilerine de açığım...
  • hocam ben daha önceki aracımda(passat) pt741 modelini kullanmıştım bir sorunla karşılaşmadım. aşırı agresif kullanan biri değilimdir ancak 1-2 kere ani frenlemede hayat kurtarmışlığı vardır.
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    aracım hocam fiat linea 185/65/15 ebatları bende çok sert kullanan birisi değilim lakin yeri geldiğinde lastiklerin sürücüye ben burdayım merak etme demesi gerekiyor
    birde fiyatları ne durumda bilginiz var mı? 4 lastik bana kaça malolur?
  • hocam fiyat konusuna hiç hakim değilim. ancak lastikler ile sıkıntı yaşamadığımı söylemeliyim. hatta petlas kışlıklar nemli zeminde biraz fazla kaydırırken pt741de o sorunu hiç yaşamadım.
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Önceki lastiğim petlas snow master w651 idi hocam o yüzden yazdim

• Su an icin f/p olarak en iyisi petlas gibi gorunuyor.en kisa zamanda almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat b7 aracıma yaklaşık 2 hafta önce pt515 aldım tüm yorumlara kulağımı kapatarak tek söyliyeceğim almayan diğer markalara fazla para ödemiş olur. kuru zemin performansı tartışmasız çok iyi. yüksek süratlerde çok kulak kabartırsanız biraz ses yapıyo gbi ama dikkatle dinlerseniz anlarsınız radyo açık olsa konuşsanız anlamazsınız. ıslak zemin performansına gelirsek etiket değeri b ide hakkatende b ayarında kesinlikle kötü değil ama mükemmelde değil. lastik ölçülerim 215 55 16 tanesini 185 TL gibi çok komik ucuz rakama aldım. teksöyliyeceğim iyi lastik . bazı pahalı markalardan daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söylerim.
  • ANLAŞ diye yerli üretim var. Tractor Attack modeli favorim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onnderrr

passat b7 aracıma yaklaşık 2 hafta önce pt515 aldım tüm yorumlara kulağımı kapatarak tek söyliyeceğim almayan diğer markalara fazla para ödemiş olur. kuru zemin performansı tartışmasız çok iyi. yüksek süratlerde çok kulak kabartırsanız biraz ses yapıyo gbi ama dikkatle dinlerseniz anlarsınız radyo açık olsa konuşsanız anlamazsınız. ıslak zemin performansına gelirsek etiket değeri b ide hakkatende b ayarında kesinlikle kötü değil ama mükemmelde değil. lastik ölçülerim 215 55 16 tanesini 185 TL gibi çok komik ucuz rakama aldım. teksöyliyeceğim iyi lastik . bazı pahalı markalardan daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söylerim.
    [quo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 1:01:45 >
  • [im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 1:02:00 >
  • yurdun malini al para yurtta kalsin,ucak lastigi yapiyor o yuzden saglam,petlas dunya ulkelerine satis yapiyor,kullananlar memnun vsvsvsvs.. fiyat?? diger markalardan ucuz. Niye? yurdun mali.. Birde yan urunu var haberiniz olsun..

Yedikmi ? yemedik.. burasi Turkiye arkadas aldigin nefese vergi attigin adima para oduyorsun kimse sana kaliteli olani ucuza vermez..

• Arkadaşlar merhabalar. Malum yazlık lastiklere geçme zamanı geldi.
    Petlas pt741 kullanan yada eskiten arkadaşlar lastiklerden memnun kaldılar mı? ikinci sezonlarında sertleşme yada fren esnasında abs nin daha erken devreye girmeye sorunları oluştumu.
    bu lastikten istediğim yol tutuşunun iyi olması, bozuk yollarda dayanıklı olmasını istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.