Şimdi Ara

İçin Hoh Sigarayı Bırakmak Mı İstiyorsunuz ? KESİN ÇÖZÜM !!!! (Kendi Keşfim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Üç Ay Öncesine Kadar Sigara Tiryakisiydim.Günde 2 paket devirirdim.Simdi İse Mükkemmel Bir Çözm Buldum.3 Aydır Azıma Sigara Sürmedim Bunu Sizinle Paylaşayım.

Gereken Malzemeler.

Bir Adet Pipet (Kamış)
    Bir Adet Puding (Varsa Vanilya Önerilir Ama Zevkinize Kalmış)
    1 Litre Süt (Puding'te yazandan 250 ml daha fazla olcak)
    Bir Büyük Bardak (1 buçuk su bardağı büyüklüğünde falan)
    Tencere
    Tahta Kaşık
    Kepçe

Puding Tencerede Kaynatılır (Normalde Olması Gerekenden 250 ml fazla sütle)
    Kepçe Yardımıyla Bardağa Konulur. (Artan Pudingi Kaselere Koyun )
    İçine bir pipet koyun ve kıvrılan ucunu sigara tutarmışcasına tutun
    ve bardaktaki sıvı pudingi biraz bekleyip içilebilecek kıvama geldikten sonra için (pipetin ucunu sigara tutarmış gibi tutun pipetten öyle için)

Dikkat Edilecek Hususlar: Sıcak Ve Sıvı Olması Sıcak Olduğu için hohluyorsunuz aynı sigara hissini veriyor

Kolay Gelsin Ben Canım Sigara Çektiği Anlarda Hep Bu Yöntemi Kullandım 3 aydır sigara içmiyorum

Not:Bazı Arkadaşlar Saçmalama Olurmu Öyle şey Vb Cümleler Etmesin Hakikaten İşe Yarıyor

• hocam çok zahmetliymiş ya ama sende işe yaradıysa ne mutlu
  • kwainlikle işe yarıyor
  • guzel yontemmis
    elektronik sigara vardi birzamanlar sendaha guzelini yapmissin guzel icat
  • aynı sorun bendede 2 paket günde.. 2 senedir içiyorum.. 4,5 gündür bırakma çabaları işe yaramıyor.. bunu bi yarın deneyeceğim sağolasın..
  • sigara içen insanlara acıyorum
  • daha çok dudak tiryakilerinde işe yarar sanırım bu.. birşeyle meşgul edin kendinizi.. örneğin çerez alın önünüze canınız sigara istedikçe atın ağzınıza..

yaş 25 hiç kullanmadım, tadını kokusunu nasıl birşey olduğunu biliyorum, başlamayı düşünmüyorum hiç de ilgimi çekmiyo, bırakmaya çalışanlara da başarılar diliyorum, umarım en kısa sürede kurtulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunkenLord

daha çok dudak tiryakilerinde işe yarar sanırım bu.. birşeyle meşgul edin kendinizi.. örneğin çerez alın önünüze canınız sigara istedikçe atın ağzınıza..

yaş 25 hiç kullanmadım, tadını kokusunu nasıl birşey olduğunu biliyorum, başlamayı düşünmüyorum hiç de ilgimi çekmiyo, bırakmaya çalışanlara da başarılar diliyorum, umarım en kısa sürede kurtulursunuz

ilk sıgarayı ağzıma aldıgım güne nalet olsun

fazla içmiyorum ama yinede hiç tadını bilmek istemezdim
  • Bizim bir komşu vardı günde 3 paket deviriyordu kanserden gitti keşke bu konuyu görseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 23 Temmuz 2009; 3:41:49 >
  • bunlara hiç gerek yok.3 ay önce sadece 'içmeyeceğim' dedim ve o günden beri içmiyorum.5 yıl da ben içtim ama zararlarını hissetmeye başladım.merdiven çıkarken yorulmak nedir bilmezdim.10 kat çıksam inip bi daha çıkacak durumda olurdum.ama sigara yüzünden 2 kat çıksam yorulur hale geldim.koşu falan da yapamıyodum fazla.şimdi sigarayı içmicem diye yemin ettim ve her sabah koşu yapıyorum.5 yılda vücuduma verdiğim zararı en çabuk şekilde atmaya çalışıyorum.sigaraya harcadığım parayı da şimdi ihtiyaçlarıma harcıyorum.

kimse başlamasın sigaraya.berbat bişey.insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük.sigara içenler de zararını bilir ama bırakamaz işte.çünkü hep bi bahane bulurlar.
  • Çevreme bakıyorum da, arkadaşlarımın %80'i 1 defa da olsa kullanmışlar bu illeti. Ben kendimi nasıl muhafaza ediyorum hiç bilmiyorum. Sağlam irade bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_192

aynı sorun bendede 2 paket günde.. 2 senedir içiyorum.. 4,5 gündür bırakma çabaları işe yaramıyor.. bunu bi yarın deneyeceğim sağolasın..

2 paket çok yahuBir gün içinde 40 sigara içeçek zamanı nereden buluyorsun.1 saatte 2 sigaradan fazla yakıyorsun herhalde.Ben 1 pakede yakın içiyorum azaltmak için elimden geleni yapıyorum.Aldığım paket bitince yenisini almıyorum kendimi engelliyorum.
  • neden içersiniz ki bu sigarayı anlayamıyorum. bence birisiyle iddaaya girin hemde ağır birşey olsun ödülünüz. belki o ödülü kazandıktan sonra aklınıza bile gelmez
  • O kadar taktik okdum, dinledim, gördüm.
    Ama bu seninki aralarında en acayibi arkadas :D
  • 7 senedir içiyorum son 2 3 senedir gunde 1 paket içiyorum azalttım yanı ama bı turlu bırakamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Bizim bir komşu vardı günde 3 paket deviriyordu kanserden gitti keşke bu konuyu görseydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.