Bildirim
''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon'' (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bu da farklı bir açı
-
arkadaş çok yeteneklisin maşallah
nerden aklına geldi kendin yapmak
quote:
Orjinalden alıntı: brklcm
bu da farklı bir açı
-
elimde iki tane oyuncak uzaktan kumandalı araba kalmıştı bii viper biri de bu ferrari
bozuk zaten bari bi işe yarasın dedim
bebek de kardeşimin
ama işte artık böyle bi photo var -
Bunlar olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 20 Ocak 2006 13:06:48 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir35 -- 20 Ocak 2006 13:10:44 > -
itiraf edin benimki daa iyi hem sizin gelin arabanızda evlenioruz-mutluyuz yazıyo mu -
quote:
Orjinalden alıntı: brklcm
itiraf edin benimki daa iyi hem sizin gelin arabanızda evlenioruz-mutluyuz yazıyo mu
bende yazıo -
muhahaaaaaa konu sahibi gitmiş
biz hala resim gönderiyoruz -
züper -
ayazda kalmış bekçi kilodu?! -
Herkes istediği resmi isteyebiliyor mu? Yoksa yetkili birine PM mi atmalıyım. Bir işe başlanmış, ciddi olsun. -
Öncelikle gerçek gelin arabası olmuş Ferrari resimleri gönderen ''emotutto'' ve ''GS_1905''ya katkıları için teşekkür etmek istiyorum.
Fakat ''brklcm'' kardeşimiz müthiş yaratıcı fikri ve ilk olarak resmi eklemesinden dolayı listeye adını yazdırmaya esas hak kazanan üye olmuştur. Tebrikler
Sıradaki resmimiz ise arkadaşlar ''Sörf yapan kurt köpeği'' -
teveccühünüz efendim -
Bu olur mu? -
BANADA BİR TANE KOMANDO RESMİ BÖYLE BÜYÜK OLSUN -
-
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
Herkes istediği resmi isteyebiliyor mu? Yoksa yetkili birine PM mi atmalıyım. Bir işe başlanmış, ciddi olsun.
Sana cevap veren çıkmamış kardeş. -
işte....
-
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
Herkes istediği resmi isteyebiliyor mu? Yoksa yetkili birine PM mi atmalıyım. Bir işe başlanmış, ciddi olsun.
Dostum herkes isteği resmi isteyemiyor. O zaman karışıklık olur. Sırayla resimleri ben ekliyorum. Eğer ilginç bir resim isteğin varsa bana PM atarsan, buraya ekleyebilirim. Bu durum herkes için geçerli. Tabii bir ön değerlendirme yaptıktan sonra.
İyi araştırmalar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X