Şimdi Ara

İçinden geçeni yaz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an olmak istedigim yerde degilim. Hayatimin cogu zamani istedigim yerde olamadim zaten. Bunda emegi gecen herkesten ve her seyden tiksiniyorum.

insanlarin dogadan uzaklastikca insanliktan da uzaklastigi teorisine artik gercekten inaniyorum ve artik memleketimin sicak kumlarina serin sularina donmek istiyorum.

Herhangi bi iyiligi karsilik bekledigim icin yapmiyorum. En azindan yapmiyordum. Olabildigine cikarci ve olayi insan s..mek olanlari gorunce bu huyumdan vazgectim ben bunu yaltigim icin icim rahat etmiyo.

Sansim hic bir zaman -cok az da olsa bi kac istisna haric- yaver gitmiyo ve bu beni cok yoruyo.

Aslinda butun bunlar beni dibe vurmaya bi adim daha yaklastiriyo ama sorun su ki ben dibe vurmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

lanet olsun bu ülkeye lanet olsun partilere lanet olsun özentilere lanet olsun çalışmaya ve lanet olsun adiniburayayazmayausendigimdahabirsuruseye uçmak istiyorum en yüksek dağların tepesinden suzulmek istiyorum uzayın derinliklerine gitmek istiyorum

• Tam grip olma dönemi. Yarın vizeler başlıyor. Hasta olmamak icin cok dikkat ettim. Bugün virüse yakalandım. Cok sinirliyim. Oda sıcak zaten. Kalın giyindim. Battaniyeye sarıldım. İlerlemesin diye uğraşıyorum

sinav oncesi olmamaliydi

• Buzdolabından yeni çıkardım. Büyük narlardan 4 tane var içinde. Hepsini yersem ne olur diye düşünüyorum. 45 dakika buzlukta beklettim.
     İçinden geçeni yaz
  • Kim oldugumu biliyorsunuz ama nerede oldugumu bilmiyorsunuz... Geldigimiiii aslaaa fark etmeyeceksiniz.

Bunu biliyorum, nasil bildigimi biliyorsun. Cunkuuu baglandik bi kereee

Hayir bebegim zaten oyle olsaydi yapilacak isin en azindan ucu kacmazdi. Bu simdi soylenmez ki amaa..

Sonracigimaaa....

Eee yoookk'KK' artikkk :O

Ne biliyim nedense içimden bunlar geldi iyi oldu bu konu

• içinden geçeni

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Tam grip olma dönemi. Yarın vizeler başlıyor. Hasta olmamak icin cok dikkat ettim. Bugün virüse yakalandım. Cok sinirliyim. Oda sıcak zaten. Kalın giyindim. Battaniyeye sarıldım. İlerlemesin diye uğraşıyorum

sinav oncesi olmamaliydi

Geçmiş olsun sıkıntılı vaka Allah yardımcın olsun

• quote:

Tam grip olma dönemi. Yarın vizeler başlıyor. Hasta olmamak icin cok dikkat ettim. Bugün virüse yakalandım. Cok sinirliyim. Oda sıcak zaten. Kalın giyindim. Battaniyeye sarıldım. İlerlemesin diye uğraşıyorum

sinav oncesi olmamaliydi

O grip magdurlarindan biriside benim malesef su an nane limonumu yudumluyorum. Tavsiye ederim ss liii
     İçinden geçeni yaz

• Sehir disinda uni okumak rezilliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

quote:

sinav oncesi olmamaliydi

O grip magdurlarindan biriside benim malesef su an nane limonumu yudumluyorum. Tavsiye ederim ss liii
     İçinden geçeni yaz

Sümen ne is hocam :-)

• yemekteyiz hasan

• İçimden kan geçiyo
  • Teşekkürler. Bende yapayım bi nane limon iyi gelir belki. Bu gece saglam terlersem hafif atlatirim galiba. Cumartesi pazarin sinavlarini hallettim.pazartesiye kadar toparlarim ins. Yoksa ders kalcak

• quote:

Teşekkürler. Bende yapayım bi nane limon iyi gelir belki. Bu gece saglam terlersem hafif atlatirim galiba. Cumartesi pazarin sinavlarini hallettim.pazartesiye kadar toparlarim ins. Yoksa ders kalcak

İnşallah hocam, çekin üzerinize yorgan battaniye pike mike ne varsa bir de ateş gibi tylol hot için bir tane üzerine bir de 1000 lik aferin atın sonra beklemede kalın

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Tylot yok malesef. Nane limon koydum simdi. Onu icicem. Yatmadan once 500mg parol icsem yeterli olur mu

• babam artik telefon alsin.sinavdan 80 ustu aliyim

• Olanı değerlendirin hocam tylol hot olsa ise yaraması fazla uzun surmuyor . Nane limon û da sıcak sıcak soğutmadan için olmazsa çok az karabiber ekleyin kanımca :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 7 Kasım 2014; 22:24:24 >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ettim

• Ya yeter para para para ulan ileride zengin olursam paraları senin suratının tam ortasına atıcam itin oğlu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.