Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İçinden tıkırtı-ses gelmeyen C ya da D sınıfı araç var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Roy

ya şu kadarını söyleyebilirim, birçok araca bindim az yada çok dinlemek duymak isterseniz her marka her modelin bir yerinden tıkırtı yada zırıltı geliyor.. benim gibi kılsanız camları radyoyu havalandırmayı off der arnavut kaldırımlı bir yolda biraz hızlı gider dinlersiniz, yani gelmeyen yoktur sanmıyorum.

benim imzamdaki araçtan da zırıltılar geliyor, birçok araba gibi.. ama bu arabalardan çok ülke yollarından.. çukurlardan kaçalım derken kaza yapıcaz, kaçmayınca da gümbür gümbür düşüyoruz illa ki bi süre sora zırıltı, tıkırtı gelicek.. ülkemizin yolları sağolsun. Aynı yeri 12 kere kazıp kameralarla haber bültenlerine dalga konusu olunca anca yolları düzeltiyorlar ondan tek tavsiyem tıkırtı varmı diye dinlemeyin, kullanın sadece.. özellikle dinlemezseniz %80 daha az çıkar tıkırtılar

Aynen katılıyorum. 2 yıldır aracımın sol arka amörtüsöründen, sağından solundan ağır hızlarda gurul gurul ses geliyo ama alıştım artık pejo 207

• golf 7 de sag havalandirmada tikirti sesi kronik servis cozum bulamiyor bulamadi ama sadece putur asfaltda ve hava sogukken ses geliyor onun harici kulagima pamuk tikamisim gibi sessiz masallah ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok tabiki kimse kendini kandırmasın tr de yüksek fiyatlar verdiğimiz icin kıytırık arabalara çok seyler bekliyoruz

• Arabada ses dinlemeyeceksin yoksa arabadan sogumaya kadar gider is. Nacizane tavsiyem cami 2 parmak aralarsan ortam sesinden mutevellit icerideki sesi zerre kadar duymazsin. Hava sogukkende azicik muzik ac zaten izole ediyor tum gicirtilari ve tikirtilari : )

• Golf 7 kullaniyorum kapilar kapandiktan sonra kütüphane gibi oluyor.

• Golf 7 kullanıyorum ve tıkırtı var. Ön kapı kolçaklarından bozuk yolsa tıkır tıkır ses geliyor. 6000km de araç daha.
    Kütüphane falan da değil çukurlarda falan bayaa güp güp ses geliyor amortisörlerden.
    Eski aracım Astra ya göre kütüphane gibi ama orası doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Golf 7 kullanıyorum ve tıkırtı var. Ön kapı kolçaklarından bozuk yolsa tıkır tıkır ses geliyor. 6000km de araç daha.
    Kütüphane falan da değil çukurlarda falan bayaa güp güp ses geliyor amortisörlerden.

Astra G.....Astra H.....Astra J....?

• Birde arkadaşlar yok mu.🏭 Fabrikaların yaptığı arabanın iç ses desibel oranı vs.
    Kağıt üzerinde hangisi en iyisi...

Ya da sıralama. Muhakkak vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Golf 7 kullanıyorum ve tıkırtı var. Ön kapı kolçaklarından bozuk yolsa tıkır tıkır ses geliyor. 6000km de araç daha.

Astra G.....Astra H.....Astra J....?

H kasa. Trim seslerinden kafayı yemek üzereydim sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucleareng

2004 model Focus kullanıyorum ve aracın çeşitli yerlerinden tıkırtı ve zırıltılar geliyor. İçinden Türkiye yollarında ses gelmeyen C ya da D sınıfı araç var mı?

Ayni yil ve modelde temiz bir stilo bul ve bin cit cikmaz ama temizse

• İ30 almayında ne alırsanız alın parke taş yolda senfoni yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 focus 3 sifir aldim ön konsol daki o tuşlar varya o tuşlar aracdan soguttu beni
    Kadran dan da ses geliyordu cıtır cıtir... baska hicbi yerinden ses gelmiyor ne olurdu yani o bolgelerde kaliteli malzeme kullansan ford....!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.