Şimdi Ara

İçinizde Hiç Ankaraya Tren'le Giden Varmı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tughan

Ben Ankara da oturuyorum. İstanbul-Ankara yolculuğu yaptım otobüs yaramaz bende yataklı trenle gel...

Açın Magazin proglamını ben izleyin paranızı bana harcayın daldan dala
  • Ankaraya İstanbuldan otobüsle gelinir, yol temiz ;)
  • trenciler 13
    otobüsçüler 3
  • tren en iyisi
  • erzurumdan istanbula gittim 30 saat ama bacaklarını uzat istediğin gibi gezin canın sıkılmasın istiyorsan walkmen,gazete,dergi alacan yanına otobüsle gitsen 2 büklüm olacan tren her zaman otobüsten iyidir
  • sigara içiyorsan kesinlikle tren
  • Galiba çoğunluğun tavsiyesine uyup trenle gidicem ve bundan sonrada hep böyle devam edicek sanki ,söylediklerinize bakılırsa

Biraz önce demir yolarının sitesini inceledim, adamlar net üzerinden baya iyi hizmet veriyolar gibi geldi ( online bilet satış,rezarvasyon...vs) ama ankaraya giden trenlere ve saatlerine bakim dedim kafam karıştı

1. Anodolu,başkent...vs expresleri var. bunların arasında bi fark varmı ( başkent expresinin fiyatı diğerlerine göre oldukça yüksek)
    2. Ankaraya yolculuk kaç saat süryo.
    3. fiyatlar nedir

Bu sorduklarımı telefon açıp öğrenmeye çalıştım ama nedense teli kimse açmıyo
  • başkent ekispiresi en iyisi olduğu için fiyatı yüksektir. ama ona göre hizmet var tabi mesela hostesler bulunuyor her vagonda. yolculuk herhangi bi duraklama olmaz ise 7 saat filan sürer. fiyatada artık gidip garda bi bak
  • bence uçakla git
  • ben de ankara-istanbul, istanbul-ankara arasında genellikle treni tercih ederim, vaktim olduğundan ve öğrenciye de indirim vardı, gerçi artık öğrenci değilim indirim yok ama yine de treni tercih ederim, çünki sigaralı ve sigarasız vagon seçebiliyorsun otobüste ise mecburen sigarasız gidiyorsun
    ve koltukları geröekten çok çok rahat... otobüsde eciş bücüş oturmaktansa yayıla yayıla yat, hatta tren boş ise geç ikili koltuğa uzanarak yattt bek keyfine,

hele gündüz ise, yanında yiyeceğini alman tavsiye olunur, camı açıp güzel manzaralar ve anadoluyu yaşamak, efkarlanıp bi cigara yakmak ve müzik dinlemek, hatta mırıldanmak çok güzell,

birde şu var tabii WC sorunu yok, gerçi sallıyo ama olsun, istediğin an ihtiyaç molasıı...

güvenlik ise tren en güvenilir ulaşım aracıdır ve ucuzdur ve devletin malıdır? sonuçta verdiğin para yine hizmet olarak bize dönecek

ankarada bile çok zaman toplutaşım kullanırım, hele sincana giderken tren vazgeçilmezim, asla otobüs, dolmuşla olmuyo, imkanım olsa uzun bir tren yolcuğuna çıkardım, umarım birgün yaparım, bence hepiniz deneyin

• bineceksen bas parayı iyi bir expresse bin yoksa dumur diye yazabileceğin çok fazla olayın olur.mesela doğu'ya güneydoğu'ya felan binme..hayatın boyunca bir daha trene binemezsin benden söylemesi. çorabını çıkarıp ayağını karşıdakinin ağzına sokanlar,tuvaletin kapısına yaslanıp uyuyan pis kokan kocaman karılar,koca bir tencere kavurma ile 3 baş soğan götürenler,koltuk arkalarına sıçan çocuklar vs...
  • hımmm anladım tavsiyelerin için sağol
  • ben izmir - ankara hatti icin konusup oyumu trenden yana kullan1yorum hem ekonomik hem rahat (mavi tren )
  • yapma yaw ankara izmir hattıda mı var walla bilmiyodum. çok sağol
  • tren en rahat yolculuk araçlarından biridir
  • Tek kişi gidicem diyelim.Uyuyunca noluyo cepleri fln boşaltma gibi durumlar olur mu???
  • olur.

trenden aşağı bile atarlar seni.
  • tren gibi güvenlisi yoktu aslında.. hızlandırdılar ...okunu çıkardılar...

(no smoke)
  • Ben trenle gidiyorum.Fatih ekspresi -ki hala çalışıyor mu bilmiyorum- ile gidersen rahat edersin.Gece 23.30 da kalkıyor.Sabah 7 gibi ankaradasın.Koltuklar rahat.Tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.