Bildirim
İçinizde Hiç Ankaraya Tren'le Giden Varmı ???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
canına mı susadın sen otobüs tabiki -
Zamanında ... CS Turnuvası vardı davet edilmiştik .. gitmiştim ....
valla uyku hapı al uyu ... rahat gıdıosun 1000 kat otobusten .... -
güvenlik nası trenlerde .Kötü diyolarda -
tren zevklidir
tavsiye ederim ben -
bende askerken gitmiştim,
Yöntem şu 1 gün önceden uyku fazla uyumuyorsun ve öyle bir yolculuk yapıyorsun.Ben aynen dediğim gibi yaparım bütün yolculuklarımı insan ışınlanmış gibi oluyor.
Trende devamlı uyumuştum bir tek eskişehir tren garını gördüm bir ara hayal mayal o kadar.Ama uyandığımda soğuktan donuyorum sandıydım 1 saat kendime gelemedim. -
arklarla kuşetli kapatıp giderdik acaip zevklidir. otobüsle kıyaslanmaz. -
tren bugun kaza yaptı.... -
bir arkadaşım trene binmisti Ankara-İstanbul hattı tren o kadar kalabalıkmıski vagonlar arasındaki kısımda yatmıslar -
beş yıl boyunca okula trenle gitmiş biri olarak şunu diyebilirimki tren ideal bir taşıma aracı ayrıca trenden geçtiğin yerleri seyretmek çok güzel beşik gibi sallıyo anında uykuya dalma ihtimalin yüksek. yemek vagonu var. sadece bir iki saat geç gidersin. kaza ihtimali daha az. kısacası tren -
Trenle çok rahat gidersin. Otobüste insanın midesi bulanıyor. Ama iyi bir otobüs firmasıyla gidersen bilmem tabi. -
Ankara-İstanbul gitmiştim
Tren iyidir -
istanbul adanaya giderken yataklı trenle geçmişti ankara üzerinden bence çok eglenceli oluyor 2 kişi olursa tam makara 4 kiş olursa daha geyik hele yan kompartımandakilerde makaraysa çok eglenceli oluyor -
istanbul-konya arasi trenle gitmistim 13 saat geberdim resmen tek guzel yani cikip istedigin gibi gezebilmek... -
vallahi aranızda bu memleketten erkenden göçüp gitmek isteyenler var...
Yaşam anlamsız mı gelmeye başladı aman hocam yapmayın, kız mı terketti... BU genç yaşınızda olacak işmi ... -
Otobüsün tek avantajı daha erken gitmesi.
Otobüs daha güvenli diyenler anlayamıyorum sizi, hele şu havada kesinlikle tren derim rahat oluyor ama uzun sürüyor işte. -
ya yavaş tren gerçi güvenlidir, hızlı tren yok dimi artık...
Trende yapılabilecek en mantıklı şey uyumak... O yüzden gece yolculuğu yapmak daha ii olur, yoksa sıkıntıdan patlarsınız, 1 buçuk saatlik izmit-istanbul bile çekilmiyor be...Hemide denizden gidion baya bi ona rağmen... -
Ben Ankara da oturuyorum. İstanbul-Ankara yolculuğu yaptım otobüs yaramaz bende yataklı trenle gel... -
en iyisi tren tabiki , şu hızlandırılmışıda bir kere binemeden kaldırdılar ya. -
bir kopruler var hic sorma.. uyku hapi alip binebilirsin.
Benzer içerikler
- güvenilir evde paketleme işi
- bira bozulur mu
- dipten kırılan tırnak
- mastürbasyon sivilce yapar mı
- komik kelimeler
- çay emojisi
- exxen de neler var
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X