Şimdi Ara

İzmir'e gideceğim sizce uçak mı otobüs mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar İZmir'e gideceğim bne 20-30 gün sonra. Fakat yol kaldıramıyorum ben hiç. İlk 2 saatten sonra midem alt üst oluyor , eğer kalitesiz oksijen ortamı varsa yada havasızlık varsa nefesim daralıyor , soluk soluğa kalıyorum kalbim ağrımaya başlıyor. (Denize girdiğimde de oluyor hastalık sanırım).

Tekirdağ'dan gideceğim Tekirdağ-İzmir 9 saat sürüyor ortalama. Bir de vapurla boğazdan geçiliyor , resmen bitiyorum ölüyorum İzmir'e giderken yada İzmir'den Tekirdağ'a dönerken.

Şimdi denemek için baktım OnurAir sitesnden ,3-4 gün önceden bilet alırsanız 79 lira gibi bir fiyata denk geliyor. Ama İstanbul Atatürk H.Alanından kalkıyor uçak, Tekirdağ'dan değil.

Yani İstanbu'a gitmem lazım önce uçakla gitmek için. Tekirdağ - İstanbul arası 2-3 saat sürüyor.

Ayrıca otobüs bileti 55-65 tl arası. Uçak 80 tl. 15 tl'de İstanbula gitmek için vereceğim yani toplam 100 tl'ye gleiyor uçak yolculuğum.

Sizce hangisi daha uygun olur ? Uçak bileti alıp , uçak kalkışından 1 gece önce teyzemlere gidip kalsam , ertesi sabah uçağa binip izmir'e mi gitsem ? Yoksa direk Tekirdağ merkezden otobüse binip aktarma vs. olmadan 60 lira verip gitsem mi 9 saatte ?

• bende gidicem izmir' e bide pansiyon otel fiyatları nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Reaky

bende gidicem izmir' e bide pansiyon otel fiyatları nelerdir

Çankaya ve alsancak tarafında 20-30 liraya gecelik pansiyon otel bulabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Şimdi arkadaşlar İZmir'e gideceğim bne 20-30 gün sonra. Fakat yol kaldıramıyorum ben hiç. İlk 2 saatten sonra midem alt üst oluyor , eğer kalitesiz oksijen ortamı varsa yada havasızlık varsa nefesim daralıyor , soluk soluğa kalıyorum kalbim ağrımaya başlıyor. (Denize girdiğimde de oluyor hastalık sanırım).

Tekirdağ'dan gideceğim Tekirdağ-İzmir 9 saat sürüyor ortalama. Bir de vapurla boğazdan geçiliyor , resmen bitiyorum ölüyorum İzmir'e giderken yada İzmir'den Tekirdağ'a dönerken.

Şimdi denemek için baktım OnurAir sitesnden ,3-4 gün önceden bilet alırsanız 79 lira gibi bir fiyata denk geliyor. Ama İstanbul Atatürk H.Alanından kalkıyor uçak, Tekirdağ'dan değil.

Yani İstanbu'a gitmem lazım önce uçakla gitmek için. Tekirdağ - İstanbul arası 2-3 saat sürüyor.

Ayrıca otobüs bileti 55-65 tl arası. Uçak 80 tl. 15 tl'de İstanbula gitmek için vereceğim yani toplam 100 tl'ye gleiyor uçak yolculuğum.

Sizce hangisi daha uygun olur ? Uçak bileti alıp , uçak kalkışından 1 gece önce teyzemlere gidip kalsam , ertesi sabah uçağa binip izmir'e mi gitsem ? Yoksa direk Tekirdağ merkezden otobüse binip aktarma vs. olmadan 60 lira verip gitsem mi 9 saatte ?

Eğer paran varsa uçakla git derim.1 Saatte İzmir'desin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Las_Vega$

quote:

Çankaya ve alsancak tarafında 20-30 liraya gecelik pansiyon otel bulabilirsin...

izmir demi yaşıyosun ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Şimdi arkadaşlar İZmir'e gideceğim bne 20-30 gün sonra. Fakat yol kaldıramıyorum ben hiç. İlk 2 saatten sonra midem alt üst oluyor , eğer kalitesiz oksijen ortamı varsa yada havasızlık varsa nefesim daralıyor , soluk soluğa kalıyorum kalbim ağrımaya başlıyor. (Denize girdiğimde de oluyor hastalık sanırım).

Eğer paran varsa uçakla git derim.1 Saatte İzmir'desin...

Para çok sorun değil hocam , zaten belki tek gidiş olacak , yada en fazla gidiş-dönüş olur son kez gideceğim çünkü.

Yani Tekirdağ-İstanbul arası yol parasını kendim biriktiririm , uçak biletini de babam alır böylece bir fark kalmamış olur uçak ile otobüs arasında fiyat olarak. Fakat tek düşündüren şey , Burdan istanbula git faalan yapmaktansa direk otobüse binip izmir otogarda inmek daha mı mntıklı acaba diyorum. Ama 9 saat çok ya..

1 gün önceden İst. gidip hem akrabaları görürüm , ertesi sabah 7'de binerim uçağa işlerimi halledip dönerim.

• quote:

quote:

quote:

izmir demi yaşıyosun ?

20-30 lira böbrekleri gazeteye sarıp hazırla kardeşim sabah uyandığında şok yaşama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.