Şimdi Ara

Icinizde kalip bir omur boyu denesemiydim tekrar diyeceginize mezuna kalin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seneye belki daha iyi belki ayni siralamayi yapacaksiniz ama emin degilseniz mutlaka icinizde kalacak deneseydim nolurdu diye. Hazir dersaneler varken deneyin. Benden bir oneri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gel de anneme anlat onun yuzunden ozyegin veya sabanciya bir suru para odeyecekler istemedegiim halde zorla vakifta okutulucam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunum.O kadar kopek gibi calismamin karziligini alamadim.Ama soyledigin gibi en azindan denemedim demjyecem.

• Tercih listenden ekleme cikarma yap istemedigin yerleri nerden bilcek. Tekrardan mis gibi hazirlanirsin. Ya da bir sekilde ikna et vakifa gonderen insanlar dersaneye de gonderirler hani bi sekilde kendinin yapabilcaginden emin olduguna inandir gerisi gelir ben de cok azar isittim cok ugrastim tekrar denemek icin ve ikna oldular

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunum geçen sene 125 bindi bu sene 90 hedefim 60 falandı ama mutsuz değilim hayırlısı buymuş.

• rakip eleme vol. 5
  • benim 3 .senemdi . memnunum . geçen sene olmayacak birçok yere gidebiliyorum . 3 ü bile deneyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etilmetileter

seneye belki daha iyi belki ayni siralamayi yapacaksiniz ama emin degilseniz mutlaka icinizde kalacak deneseydim nolurdu diye. Hazir dersaneler varken deneyin. Benden bir oneri

sen denedin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.