Şimdi Ara

İçinizde Özel Güvenlik Görevlisi olan var mı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı Özel Güvenlik aramızda ekmek yiyenler hangi firmadasınız.. ben euroserve de çalıştım belli bir dönem..

• bizim iş yerinde özel güvelink var adamın adını bi öğrenemedim. çok karizma adam ya, sexy geliyor gözüme.
  • Yok mu ÖGG..
  • @SecurityKuvvet@SecurityKuvvet@SecurityKuvvet@SecurityKuvvet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değilim ama olmayı düşünüyorum bazen. Ne dersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Treth
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlusBaker

Değilim ama olmayı düşünüyorum bazen. Ne dersiniz.
    Eh..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Treth ile güvenlikçinin kavgası geçen aylarda iyiydi gene başlıcaz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

@Treth
    Ben belirli bir firmada bölge müdürlüğü yapıyorum. Güvenlik kolunada bakıyorum fakat temizlik gıda lojistik bir çok hizmet kolu var bende ;)

• hocam bende belge almak istiyorum sorularım olacak

1-silahlımı silahsız mı alayım

2- iş şartları rahatmı ?

3-maaşlar nasıl

4-beklemekten sıkılıyormusun
  • benim buyrun
  • Bu Ekşide Özel güvenlik işi yapan insanlara düşmanca yazılar yazmışlar.ne iş lan bunlar
  • Var reıs ızmırde T-M Guvenlıkte calıstım 1.5 sene suan halkbankta mulakat asamalarındayım orası veya kamu olmazsa yolumuza baska sırketler ozel projelerde devam etcez bakalım
  • Çogu proje sılahsız ama sen sılahlı al bazen ıyı projeler denk gelır bosa kacırma

İş sartları yerıne gore ama zorlanmazsın ama bayramın seyranın olmaz gece 12 13 14 saat nobet tuttugun olur ama alısırsın

Maaslar dusmeye basladı saglam yerlerde degılsen leblebı gıbı kımlık alındıgı ıcın

Yogun yerlerde calısıyosan avm gıbı vakıt nası gecıyo anlamıyosun ama sıkılmazsın
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Baskan bızım sektorun ıcındekı 2 ayaklıların sayısı cok oldugu ıcın mıllette zannedıyo kı her guvenlık bole modunda ınsanlar. Patronu sabah 9 da baslayan ıse 8 de cagırınca kosarak gıden adam avmde yalandanda olsa patronunun emrıyle bagaj bakan guvenlıge hakaret edıyo yav hemserım sende ıscısın bende sana verılen emırı uygularken mantık arıyomusun hayır ee bben nabayım dıyemıyosun vatandasa eksıdekılerde sallayıp duruyo zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas9292

Çogu proje sılahsız ama sen sılahlı al bazen ıyı projeler denk gelır bosa kacırma

İş sartları yerıne gore ama zorlanmazsın ama bayramın seyranın olmaz gece 12 13 14 saat nobet tuttugun olur ama alısırsın

Maaslar dusmeye basladı saglam yerlerde degılsen leblebı gıbı kımlık alındıgı ıcın

Yogun yerlerde calısıyosan avm gıbı vakıt nası gecıyo anlamıyosun ama sıkılmazsın
    hocam 12 çokmuş ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sektorde personel sayısı arttıkca 12 saat vardıya sayısı ve maaslarda azaltılmaya gıttıler baskan genelde 2+2+2 seklınde calısıyolar 12 ser saatten baska meslek ımkanın varsa onu denemen tercıhım olur
  • 8saat vardiyalı hastane güvenliği uygundur..
  • maaşları ne kadar bu meslegin hocam ? ve güvenlik görevlisi olmak için neler gerekli =
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.