Şimdi Ara

İçinizde Özel Güvenlik Görevlisi olan var mı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle merhaba 18 yaşımdan beri özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım çeşitli firmalarda yer aldım Örneğin:pronet glm securitas.bununla birlikte çeşitli projelerde,de yer aldım türkiyenin en elit projesinde dahi alıştım.

Maaş şaşmasın dersen iss securitas g4s derim diğerlerinden mümkün oldugunca uzak dur..

Aranızda bu işe kafa koymuş olanlar şu konuda beni iyi dinlesin.

Açık konuşmam gerekirse bayadır bu işteyim ve bu işe nedendir bilmem polislik hevesi içinde katıldım.
    Hayaller Paris Gerçekler Bağdat Tezi ile karşılaştım. bu iş bana modern köleliğin nasıl olduğunu nasıl gerçekleştiğini tokatlaya tokaylaya öğretti.

Eli cepte hayatındaki tek varlığı tek övüntüsü tahsili olan yüzün bakıp tükürmeyeceğin ciğersiz ağzı bozuk yöneticilerin elinde oyuncak olucaksın yap dedimi yapıcaksın zorla mesai bırakacaklar kalacaksın kalmama şansın yok direk kapı dışarı ederler.
    Güvenlik şirketleri sahip olduğu projelerindeki patronlara yöneticilere haşa allah nidasından tapar.
    senin hiçbir değerin zerre yok. değerinin olamaması ile birlikte örneğin müşteri memnuniyeti olan işletmelerde görevliysen mesela market avm gibi burdada sokakta kavga ettiğin burda karşılaştığın adam sana artislik yapsa inan bana bir şey demeye hakkın yok çünki hiçbir güvenlik şirketi bir tane güvenlik parçasının onur muhasebesine göre projesini kaybetmek istemez..He sesini çıkarırsın ama bir şey göze alarak İŞİ BIRAKMA!!! İŞTEN ATILMA!!!

Bu işte amirin müdürün yöneticin hepsi senin düşmanındır her bir hiyerarşi güvenlik elemanının hatasını bulup göze girmenin peşinde

Bu sektörün yalaka elemanı çoktur o kamerada duran arkadaşlar çok ispiyoncudur kaçına şahit oldum kendi meslektaşını gözümün önünde yalakalık olsun diye amire hatasını yeşitirdiğini. ve işinden ettiğini.

İnanın bana bu işte bende cctvye geçtim yani kameraya.. çokta iyi tecrübede edindim. hee öyle hatalar yakalıdımki müdüre yetiştirsem gözünde ay parçası ayın elamanı olurdum :) allaha şükür bugüne dek hiçkimsenin hatasını sırf yalakalık olsun diye göze girmek olsun diye hiçbir yöneticiye iletmedim çünkü o adam emekçi o adam 2-3 kuruşa çalışıyor o adam 12 saat çoluğundan çocuğundan uzak duruyor.

Bu İşte hepsi sana yukardan bakar müdürün yöneticin senin düşmanındır ama ben onların hiçbir zaman dostu olmadım çünkü onların kitabında güvenliği işinden etmek şarttır. bu yüzden bu işte çok iş değiştirdim. Bu işi yapmak isteyen niyetlenen adam dünyanın en büyük hatasını yapar bunu burdan söylüyorum ve lütfen bu işe yanaşmayın..

Şuan yaşım 21 artık benim için bu meslekte bana ayrılan sürenin sonuna gelindiğini düşünüyorum. rabbim nasip ederse askeri hedefim mevcut inşallah nasip olur

Uzun olduğunu biliyorum özür dilerim. sizleri bu konuda bilgilendirmek için uzun yazdım. güvenlik olma niyeti taşıyan birçok arkadaş için. HOŞÇAKALIN..

• Bilader sen arada konu aciyodun dalga geçiyorduk ne güzel
  • Ben kimlik aldim güvenlik yapmak için 5 aynfrlan oluyor kimlik geleli. Nereye başvuru yaptiysam hic bi sonuç alamadim valla. Tecrübe arıyorlar
  • bu işe bulaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben belirli bir firmada bölge müdürlüğü yapıyorum. Güvenlik kolunada bakıyorum fakat temizlik gıda lojistik bir çok hizmet kolu var bende ;)

Alıntıları Göster

Her işin uzmanına Cüneyt Özdemir her boqa LPG diyor bence çokta doğru diyor sizde bir iş yapın doğru düzgün yapınız sonuç itibariyle günlük yaşamda kimsenin işini yapmasının sebebi bu olabilir belli 🙂

• Yaz tatili canım sıkılıyor boş durmayayım diye girdim psikolojim bozuldu boş otura otura
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.