|
Bildirim
50 suç kaydı olup sokaklarda dolaşanlara bir çare bulmadıktan sonra kamera neye yarayacak? Adliyenin bir kapısından girip öbür kapısından çıkacak yine.
|
'Sen benim kim olduğumu biliyor musun' sözü kaydedilecek. Herkes bilecek ki Türk polisi kayıtlıdır." siyasiler üst düzey bürokratlar bu işe karşı çıkar. alkollü olup nice meydan okuyan kişiler göründü ki bunlar denk gelenlerdi. kamera takılınca 81 ilde günde onlarca yüzlerce bu şekilde olaylar çıkar. bizim ülkemizde bu işin yürüyeceğini sanmıyorum.
|
Yok gelir. Ama o anlarda kamera bozulur 😂
|
Hiç yoktan iyidir takılsın. Vatandaşa en azından kameranın varlığı ile düzgün davranılır.
BBG polis devri başlıyor. |
Polis yakalıyor , adalet bakanlığı serbest bırakıyor yasalar değişmeden çok bosch bir iştir bu aklıma gelmişken insanların güvenini kaybetmektense , para kaybetmeyi tercih ederim robert bosch…!
|
Kamera olsa ne olur? Polise sahip çıkıyorlar mı? Vatandaşa postayı koyar, kodaman karşısında sus pus.. Önce polisi asalak bürokratlar vb den koruyacaksın ki ondan sonra bir anlamı olsun. |
İyi bir uygulama olacaktır. Burada eleştiren arkadaşlar da gayet iyi biliyor ki mevcut sisteme göre bu sistem çok daha mantıklı olur.
Suç ve suçluları engelleme konusuna gelince ona hiçbir devlet çözüm bulamaz. Sen Allah'ın kanunlarını beğenmiyor ve daha iyi yönettiğini sanıyorsun ve buyrun dünyada suç sürekli artıyor, şiddet artıyor çaresini bulabilen var mı? Adam kafayı çekiyor karşı şeride geçip 4-5 kişiyi ezip öldürüyor sonra alacağı ceza müebbet olsa ne olur? İçeride benim vergimle ye iç yat! Adam polisi şehid ediyor sonra içeride polisin ailesinin ödediği vergilerle ye iç yat. Gariban adamın 40 senede biriktirdiği parayı çalıyor bir gecede kumarda meyhanede orada burada sıfırlıyor sonra içeride ye iç yat! İnsan yapımı kanunlarla dünyanın içine ettiler. Düzelmesini beklemeyin! |
burokratin goruntusu silinir problem olursa :)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 29 Şubat 2024; 12:56:02 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 29 Şubat 2024; 13:22:28 > |
Bizim millet eğlencelidir, kameralardan çıkan görüntülerle youtube kanalı kurulsa geliri ile polis masrafları karşılanır yani, o derece :). Kim bilir ne olaylar kaçıyor kayıt olmadığı için. |
her polise yaka kamerası verildikten sonra silah kullanma yetkisi de genişletilir büyük ihtimalle. olası suistimali kamera ile önlenmiş olur. suçlular için sıkıntı normal işinde gücünde yurdum insanı için hem her poliste yaka kamerası olması hemde silah kullanma yetkilerinin abd deki gibi olması faydalı olur. |
|