< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İçişleri Bakanı açıkladı: Tüm polislere kamera takılacak (2. sayfa)

-
-
Her sokakta her yerde kamera var.
1- Eller cebe, daha çok çalışın .
2- Polisin yada adaletin işini yapmaması, yapamamasının sebebi kamera değildi. Kokuşmuş adalet sistemiydi. Yani meclisti. Yani onları seçenlerdi.
3-Medeni ülkelerde bunun kullanılmasının sebebi, onların hukuku ciddi alan bir millet olması, bununla kullanıldığında işlerin çözülmesiydi. Hukuku şeyine takmayan milletin polisine kamera takmanız sorunlarınızı çözmez.
4-Siz türkler sorunlarınızı çözmekten korkup hep halının altına atıyorsunuz. Yapmanız gereken fedakarlık yerine, ne şiş yansın ne kebab ben keyfimden ödün vermiyim derdindesiniz. Dedeleriniz de öle yaptı. Geldiniz yer burası oldu. Açlıktan ağzınız kokarken parayla astronot gönderip buda lazım dediniz.
Hayırlı tıraşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 29 Şubat 2024; 14:18:52 >
-
Bekcilere takilsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onun polisi onun jandarması. Ne var ki bunda ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera olsa ne olur? Polise sahip çıkıyorlar mı?
Vatandaşa postayı koyar, kodaman karşısında sus pus..
Önce polisi asalak bürokratlar vb den koruyacaksın ki ondan sonra bir anlamı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 29 Şubat 2024; 15:36:18 > -
arkadaş biraz geriden geliyor.
2016 yılında 668 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 2803 sayılı Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu 4'üncü maddesinde yapılan değişiklik ile Jandarma Genel Komutanlığı İçişleri Bakanlığına bağlanmıştır.
-
Kesinlikle çok iyi bir uygulama olacagini dusunuyorum. Polislerin kanunlara , yonetmleliklere ve onlara verilen emirlere çok daha iyi uymasini sağlar. Pek çok sorunu çözer. Olaya dogru mudahale etmişmi, vatandaşmi hakli polismi hakli, insanlarin polislere yaklasirken daha dikkatli olmasini sağlar.
-
bu yöntemin hemen üç kağıdını söyleyeyim ben polis arkadaşlarla muhabbet edemeyecek miyim? belki hükümeti eleştiriyorum şunu neden böyle yaptılar MTV ne zaman son bu ay yandık mandık belki memur muhabbeti yapıyoruz 7/24 kayda mı alacaklar? bunun illa kamera kapatma sebepleri adam wc'ye gidecek ya da açma zorunluğu durumları dışında isteğe bağlı muhabbeti vardır. adam güvenlikse izleyen ne izyecek bütün gün ve sürekli aynı şeyler her gün. böyle saçma şey olmaz bu olsa olsa devriye trafik gibi vatandaşla muhattap olan polisler içindir her polis olmaz ama her polise verirler gerekirse açar. polis sayısı belli o kadar polisi canlı izlemek için memur zaten alamazlar öyle bir bütçeleri yok ve muhtarlara kalem atamak kadar komik olur.
bunları ben düşünebiliyorum bu adam neden bahsettiğinden emin mi acaba? şimdi ben sokakta polise yol vs soracam saniyesinde aman abi ruh hastası bu diye uyarı mı gelecek ai olsa o kadar hızlı olamaz yavvvvvvvv heeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
-
İyi bir uygulama olacaktır. Burada eleştiren arkadaşlar da gayet iyi biliyor ki mevcut sisteme göre bu sistem çok daha mantıklı olur.
Suç ve suçluları engelleme konusuna gelince ona hiçbir devlet çözüm bulamaz. Sen Allah'ın kanunlarını beğenmiyor ve daha iyi yönettiğini sanıyorsun ve buyrun dünyada suç sürekli artıyor, şiddet artıyor çaresini bulabilen var mı?
Adam kafayı çekiyor karşı şeride geçip 4-5 kişiyi ezip öldürüyor sonra alacağı ceza müebbet olsa ne olur? İçeride benim vergimle ye iç yat! Adam polisi şehid ediyor sonra içeride polisin ailesinin ödediği vergilerle ye iç yat.
Gariban adamın 40 senede biriktirdiği parayı çalıyor bir gecede kumarda meyhanede orada burada sıfırlıyor sonra içeride ye iç yat!
İnsan yapımı kanunlarla dünyanın içine ettiler. Düzelmesini beklemeyin!
Yükleme hızı yeterli değil diyip çoğu kamera ya "bozulacak" ya da bataryası "bitecek". Ama bizim haklı olduğumuz zamanlarda hep tabii ki :D
-
trafikte kim "kamera var burda" dendiğinde herkes susuyor eyw deyip geçiyor kavga hakaret daha az oluyor bence bu uygulama kesinlikle işe yarar
-
burda %99,99999 kazanç polisler lehine olacak. büyük ihtimalle 12-13 yaşlarındasındır zira bu çıkarımı en fazla bu yaşlarda biri yapabilir. 14-15 yaşındaki bile böyle düşünmez.
-
Aynı kamerayı vatandaşlarda taksın. Polisler haksız yere vatandaşa müdahale ettiğinde yada ağza alınmayacak laflar söylediğinde kamerayı kapatırlar.
Olması gereken.Tebrik ederim güzel çalışma.
-
Siz var kim olmak. Böyle artist artist kendin bir halt zannetmek. Siz var kendi kuyruğunu kovalamak. Kendine bakmak. Bu işleri bırakmak. Yallah yallah.
daha ne duruyodun al çinden tak işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X