Şimdi Ara

iCloud!a rehber yedeklenmiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5s ve ios 7.0.4 kullanmaktayım.

Telefon icloud ayarlarından kişiler açık durumda. icloud'a yedek al dediğimde yedek alındı gözüküyor. Fakatwww.icloud.com üzerinden kontrol ettiğimde kişiler kısmının boş olduğunu görüyorum.

Email hesabı olarak şirket ve icloud ayarlı. İki email hesabını da kontrol ettiğimde kişiler aktif durumda.

Geçen günü kişiler listemin tümünün birden fazla aynı isme sahip kayıt edildiğini gçrdüm. Bunu sileyim derken şirket email hesabını kaldırdığımda telefona kayıtlı tüm kişiler silindi. Daha sonra email hesabını kurduğumda kişiler listem geri geldi.

Gördüğüm kadarıyla, email adresini eklediğimde kişi listem geri geldi. Fakat bir türlü iclouda yedekleme yapmıyor. icloudda kontrol ettiğimde kişi listem boş gözüküyor.

Problem ne olabilir acaba?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozkara -- 24 Nisan 2014; 7:45:31 >

• arkadaşın sorununu yardımcı olamıycam fakat benimde icloud yedeklemesi tamamlanmıyor. yedeklemeyi başlatıyorum sonuna kadar geliyor sonra birden yedekleme tamamlanamadı uyarısı alıyorum. nedenini bilen var mı??
  • Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı acaba?

Apple support'u aradım onlar da çözüm bulamadı.
  • Aynı sorun bende de var. Bulutta sadece 3 kişi görünüyor benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de var aynı sorun yedeklemeyi yapıyorum ama icloud.com da kişiler gözükmüyor..
  • icloud telefon yedeğini aldığımız başka bir üst model cihaza yükleyebiliyor muyuz ? uygulamalar yedekten geldiği için temiz kurulum olayını bozar mı ? sadece whatssapp yedeğini almak için napmalıyım icloud geri yüklemesi yapmadan whatsapp indirsem appstoredan konuşma geçmişini alabilir miyim ?
  • iCloud'u kullanmak için iOS8 sürümüne yükseltmeniz gerekiyor. iCloud'a giriş yaptığınızda aslında ikaz ediyor. Sanırım gözden kaçırdınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

iCloud'u kullanmak için iOS8 sürümüne yükseltmeniz gerekiyor. iCloud'a giriş yaptığınızda aslında ikaz ediyor. Sanırım gözden kaçırdınız.

İcloud drive o.İkisi farklı kavramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

iCloud'u kullanmak için iOS8 sürümüne yükseltmeniz gerekiyor. iCloud'a giriş yaptığınızda aslında ikaz ediyor. Sanırım gözden kaçırdınız.

İcloud drive o.İkisi farklı kavramlar.

evet ama yükseltme yapmadan önce ben de aynı hatayı alıyordum. yükseltmeyi yapınca sorun ortadan kalktı.

ayrıca vcard olarak dışa aktarıp vcf dosyasını telefondaki mail adresinize gönderip, gelen mailde vcf dosyasını açıp , xxx kişi aktara dokunun sonra yeni kayıt oluştur seçeneğine dokunun. tüm rehberiniz telefona geçecektir.
  • arkadaşlar yeni icloud hesabı açtım.. telefondan mail kişiler vs. hepsi açık konumda yedekle dedim ama icloud.com da kişileri göremiyorum neden acaba yardımcı olurmusunuz? bi yerde bi yanlışlıkmı yapıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.