Şimdi Ara

icloud alan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaş,ben iphone'nun 5s 16'lık modelini kullanıyorum fakat telefonda yer kalmayınca icloud'a atmaya karar verdim,icloud'a para vermemek için 5gb lik alanı kullanıyorum,telefondaki tüm fotoğraflarımı atmak istiyorum ama alttaki resimde göreceğiniz üzere icloud'a fazla birşey yüklemediğim halde bana sadece 381 mb lik bir alan gösteriyor ve fotoğrafları yükleyemiyorum bu konuda bana yardım eden herkese teşekkürler
     icloud alan sorunu icloud alan sorunu

• Aynı icloud hesabında başka iphonlarının yada mac in yada ipadin yedekleri olduğundan dolayı alan gözükmüyor. Bunu anlaman için icloud.com a kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapıp hangi yedeklerin olduğunu görüp silebilirsin.
  • ios sekizde problem yoktu fakat ios9da yedek olmasına rağmen üstüne yazmak yerine yeni bir yedek daha oluşturuyor . 3 adet yedek oluşmuş hepside aynı verilere sahip . çözemedim
  • Nasıl yaptıysam bir şekilde düzelttim önce fotoları pc ye aktarıp ordan iCloud.com a attım aynı Zaman'da telden de yedekleme yaparak fotoğraflarında yükledim ama videolar o yükleyemiyorum şimdide iCloud.com a jpeg formatında istiyor bu konuda da yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.