Şimdi Ara

iCloud dan fotoğraflar geri gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar İphone 5s telefonumu şarj sorunu yüzünden servise vermiştim bugün aldım fakat telefon kurulu geldi yani hesaba giriş yapmadan açmışlar bende appstore ve icloud hesabıma giriş yaptım fakat kişiler geldi ama fotoğraflar gelmiyo acaba servis icloud hesabınımı sildi anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• orhanorhan123 O kullanıcısına yanıt
    Cihazı sıfırla ve kurulum ekranında "icloud yedeklemesinden geri yükle" seçeneğini seç. Ayarların ve içeriklerin geri yüklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 9 Mayıs 2016; 23:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    bunu yapmak zorundamıyım şimdi sıfırlarsam gene batarya eski haline döncek diye korkuyorum
  • Bataryanızdaki sorun neydi bilmiyorum ancak servis bu sorunu düzelttiğine göre öyle sıfırlamakla falan tekrar arızalanmaz meraklanma.

İstersen sıfırlamadan önce ayarlardan icloud ile ilgi kısmı kontrol et ve daha önce aldığın yedek duruyor mu diye bak. Eğer duruyorsa dediğim gibi sıfırlayarak icloud yedeklemesinden geri yükle

• echelon34 kullanıcısına yanıt
    aslında servis hiçbişey yapmadı şarjım düşüyodu 5 er 10 ar 30 dan sonra bişi rastlamamış ama telefon düzelmişti
  • orhanorhan123 O kullanıcısına yanıt
    Bataryadaki varsa sorunla ilgili bişi diyemem şuan maalesef ancak icloud sorunuzla ilgili çözüm dediğim şekilde olacaktır

• sıfırladım gene gelmedi ben vazgeçtim artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam icloud alanınızı kontrol ettiğinizde foto yemeklerini görebiliyor musun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.