Şimdi Ara

icloud kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben ikinci el iphone 5s aldım telefonu kullanıyorum ancak içerisinde icloud şifresi var bunu kaldırmam mümkün mü. şuan telefonu sorunsuz kullanıyorum güncelleme yapamıyorum sadece ilk sahibi ile iletişime geçtim hatırlamıyor

• Faturası duruyorsa eger apple müşteri hizmetleri ile iletişime geçin telefonun Size ait olduğuna inanmalari gerekiyor sonrasında size boş mail atıyorlar konuşurken sizde ö mail içerisine fatura fotoğrafı çekiyorsunuz ve 1 hafta 10 gün içerisinde yurtdışından mail gelecek deniliyor sonrasında telefonu sıfırla diyorsunuz ve iCloud falan sormuyor cihaz en azından yakın bir tanıdığıma bu şekilde yapmıştım hatta 42 dakika konuşmuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturası yok apple aradım çare olmadı
  • O zaman yapabileceğiniz bir şey kalmıyor. Gerçek sahibinde de fatura yoksa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturası yoksa çalıntıdır , aldığınız yere iade edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda icloudda kalan numaraları tek tek aradım ulaştım sahibine beni rahatsız etme diyor ben sattım hatırlamıyorum diyor. iclouddaki resim ve maildeki isimden facebook adresine ulaştım oradan engelledi beni, telefonunda değerinin 300 lira altında aldım adamda iade almıyor. telefonu şuan kullanuıyorum hiçbir sorun yok ama adam sıfırlar yada güncellersen şifre ister açamazsın teli dedi. şuan böyle kullanmaya devam ediyorum ios 9 güncelleme geldi öyle kaldım yanlışlıkla güncellersem açamam diye çekiniyorum. yardımcı olacak arkadaş var mı
  • Kardes gecmis olsun seni kandirmis adamin sifreyi vermesi gerek yani cihaz calinti olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU VE ROOT KALDIRMA
    10 yıl önce açıldı
    ROOT KALDIRMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum Güncelleme Yaptığın an telefon ÇÖP o şekilde kullanacaksın satma şansında yok iade edemiyorum diyorsun böyle kullanmaya devam başka çaresi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.