Şimdi Ara

icloud uzmanları yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süre Onedrive kullandıktan sonra ios'a geçiş yaptım ve icloud 50GB satın aldım.

30GB yakın fotoğraf arşivim mevcut ve bunların tamamını icloud fotoğraflara yükledim.

Sorunum şu ;

Onedrive'de klasörler oluşturup (Örnek:Aile,Arkadaşlar vs vs.) fotoğrafları ayırıp daha kolay ulaşabiliyordum fakat ios'da 10.000 fotoğraf Son kaydedilen klasöründe duruyor, içinden 50 tane fotoğraf seçip Aile klasörüne atmam istediğimde hem son kaydedilen klasöründe kalıyor hem Aile klasörüne atıyor. Böyle olduğu için 10.000 fotoyu doğal olarak ayrıştıramıyorum.

Var mıdır bunun bi çözümü acep?

• Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Konuya şöyle bir çözüm buldum.

Malum 10.000 foto mevcut son kaydedilenlerde ve kategorilere ayırmaya çalışıyordum.

1-Aile
    2-Arkadaşlar
    Vs

Albümler oluşturmuşturdum, fotoğrafları seçtim (500 tane aile fotosu) aile klasörüne attım daha sonda gizle dedim. Tek tek tüm albümlere atıp gizledikten sonra gizlenen fotolara gelip hepsini göster dedim.

Hepsi albümlere ayrılmış oldu.

• Fotoğrafların yedeklenmesinde sorun çok yaşanıyor.Google drive gibi pratik değil.

https://teknodestek.com.tr/icloud-fotograflarin-hepsini-yedeklemiyor-sorunu/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.